Dnevni horoskop za 22.05.2015.

Objavljeno: 22. 5. 2015 u 09:10h

Pročitajte šta vam zvijezde predviđaju za danas…

Ovan

Ne upuštajte se u nove poslove ili partnerstva, ako niste sigurni da će vam se isplatiti – nova zaduživanja vam ne trebaju. Pronađite ravnotežu između provoda s društvom i ugađanja sebi, jer vam je nužan pravi odmor. Previše mudrovanja oko nebitnih situacija moglo bi vas izmoriti pa i biti uvod za bezvoljno stanje.

Bik

Raspoloženje će vam biti promjenljivo. Shvatićete da se neki odnosi mogu promijeniti nabolje, a uočavanje njihovih manjkavosti pomoći će vam pri tome. Štagod radili ne slušajte tuđe savjete, jer će vas zbuniti. Pouzdajte se u svoju intuiciju i slijedite želje, taman i pogriješili. Rodbinski odnosi donose vam više zadovoljstva.

Blizanci

Vaš će pristup poslu biti praktičan i objektivan. Prihvataćete sve ponude koje će biti odgovarajuće plaćene pa i one koje su možda ispod vašeg nivoa znanja. Korist od toga biće višestruka, a ovakav pristup otvoriće vrata novim poznanstvima. Puno novca potrošićete na unutrašnje uređivanje doma.

Rak

Nalazićete prave riječi da prikažete svoje osobine u najboljem svjetlu. Zračićete nečim posebnim, što će privlačiti ljude pa će od vas tražiti savjete ili vas pozivati na druženje. Smiješi vam se uspjeh ako poslujete s inostranstvom. Odnos s partnerom sve je bolji, zato što se vaša međusobna komunikacija veoma popravila.

Lav

Nemojte se dovesti u položaj onoga koji udovoljava drugima, a na sebe ne misli. Porodične dužnosti ravnomjerno podijelite svima koji ih mogu obavljati. Budite odlučniji u odnosima s djecom – pretjeranim popuštanjem učinićete ih nedovoljno odgovornima. Neki među vama mogli bi se zaplesti u mrežu snažnih emocija prema zauzetoj osobi.

Djevica

Uspješni će biti oni koji se bave intelektualnim radom, iako neće zaostajati ni oni kojima se glavni dio posla odnosi na fizički rad. Nastojte se razonoditi u društvu prijatelja, jer ćete provesti ugodne trenutke. Odmaknite se od osoba koje vas iscrpljuju i pokušavaju vas izrabljivati. Pomoći ćete prijatelju u rješavanju njegovog problema.

Vaga

Računajte na povećanu napetost u vezi, a koju ćete podstaknuti nepromišljenim i burnim reakcijama. Previše emotivno proživljavate događaje. I slobodni će biti preosjetljivi i pogrešno tumačiti simpatijino ponašanje, misleći da kod nje nemaju šanse. Ne gubite nadu, jer već od sutra ulazite u razdoblje koje donosi ljubavnu sreću.

Škorpija

Dan je odličan za putovanja, kontakte sa strancima i nadogradnju znanja. Prihvatite udvaranje slobodne osobe. Čak i ako taj odnos ne preraste u ljubavnu vezu, mogli biste razviti posebnu prijateljsku bliskost. Nezaposleni bi mogli promijeniti status, makar se radilo i o privremenom honorarnom poslu.

Strijelac

Moraćete izaći na kraj sa zbijenim rokovima, pretjeranim šefovim zahtjevima ili napetim odnosima s kolegama. Cijeli radni proces biće usporen, jer se neko neće pridržavati dogovora. Pripazite na finansije – neka dugovanja teško podmirujete. Vodi vas nepogrešiv instinkt, ali bilo bi dobro da uzmete malo više vremena kako biste dobro analizirali situaciju i sve opcije.

Jarac

Bićete podložni tuđem uticaju i skloni mijenjanju stavova. Bližnji neće imati mnogo razumijevanja za vas. Osjećaćete se usamljeno, čak iako ste u vezi. Od partnera nećete dobijati željeno razumijevanje i podršku, što će biti povod raspravama. Ipak, ovaj nalet negativnih okolnosti je prolazan pa ni posljedica neće biti.

Vodolija

Nećete se moći pohvaliti radnom motivacijom. Zabavljaće vas bezbrižno čavrljanje s kolegama i prepričavanje smiješnih događaja. Zbog vaše spontanosti drugi će rado biti u vašem društvu. Ljubavni život odvijaće se na granici između privlačnosti i odbijanja. Stari problemi izbiće na površinu i poljuljati dosadašnju emotivnu stabilnost.

Ribe

Konstruktivno iskoristite energiju kojom raspolažete, usmjeravajući se na rješavanje najproblematičnijih situacija. Ako ste u potrazi za poslom, dobri su izgledi da ga pronađete pa već od ranog jutra u tome budite aktivni. Partnerova nesigurnost biće pojačana. Dokažite mu da nema razloga sumnjati u vas i vašu ljubav.

Izvor: minimagazin.info

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/astrologija/dnevni-horoskop-za-22-05-2015/||claudebot