Ljubavni horoskop: Kako da osvojite srce bilo kojeg znaka zodijaka

Objavljeno: 24. 4. 2015 u 19:33h

Ovan

Kako ovnovi znaju biti vrlo otvoreni i direktni, sigurno im se neće svidjeti ako se oko njih plete mreža manipulacija i igrica zavođenja. Mali signali su poželjni, ali vam ljubavni horoskop predlaže da budete ono što jeste bez uvijanja i lažnih maski. Ovnovi su prilično lakovjerni i često izgledaju naivno, ali samo zato što prilaze otvorenim srcem i u startu nemaju gard. Međutim, ako se pokaže da je njihovo povjerenje zloupotrijebljeno, znaju da se nepovratno udalje. Poznati su po darežljivosti, ali se vi ne trudite da ih obasipate poklonima na svakom koraku –  to ipak prepustite njima, kada uspijete u zamisli da osvojite ovna. Ljubavni horoskop vam predlaže da ih motivišete da iskažu svoju zabavnu stranu, dozvolite da se stvari odvijaju spontano i njima će biti izuzetno zanimljivo u vašem društvu. Dozvolite im da vam pokažu kako su puni emocija i ubijedite ih da su vaše namjere iskrene, a da veza koju želite sa njima ima budućnost na duge staze. Ovnovi su jako odani i posvećeni u vezi, a to zahtijevaju i od svojih partnera tako da, kada ste sa njima, trudite se da im stavljate do znanja da su samo oni važni i da ostali ne postoje. Na taj način ćete steći njihovo povjerenje. Nikada se ne trudite da ih nadglasate, dozvolite im da se razmašu u svojim objašnjavanjima i da budu portparoli u vezi. Ljubavni horoskop predlaže da u toku zavođenja dozvolite da njihova bude zadnja i da se ne raspravljate previše –  obožavaju kada su u pravu. Pokažite da ste porodičan tip i da vam je toplina doma i kućna atmosfera jedan od prioriteta. Tako ćete pokazati vašu ozbiljnost, a ako situacija dozvoli, požurite sa predstavljanjem porodici svog novog partnera. Kada vam dozvole i otvore se prema vama, znajte da ste izgradili jaku vezu zasnovanu na spontanosti i povjerenju i tada pokušavajte da oblikujete materijal koji vam je dopao šaka. Shvatićete da su ovnovi jedni od najdivnijih ljudi na svijetu.

Bik

Bikovi vole da uživaju u životu i da bi ih osvojili morate da se povinujete njihovom hedonističkom porivu. Znaju da budu sladokusci u svakom segmentu života i ,ako je predmet vaše pažnje osoba u znaku bika, ljubavni horoskop vam predlaže da ih obasipate sitnim poklonima. Budite spontani i iskreni, a prirodnost je osobina koja je kod bikova neobično cijenjena. Nipošto se nemojte prenemagati i pretjerivati u pričama o svom životu ili ambicijama –  bikovima je to vrlo nezanimljivo. Nisu pobornici nikakvih odricanja tako da i bezazlena priča o dijetama umije da ih smori. Imaju neodoljivu potrebu za posjedovanjem i, ako im se učini da sa vama mogu da manipulišu, postaćete im za nijansu draži. Ne umiju da budu taktičari –  što na umu to na drumu. Znaju da imaju izljeve bijesa, a ako želite da se svidite biku, potrudite se da to predstavite kao što manji problem. Obzirom da su često naglašeno senzualni, ljubavni horoskop vam predlaže da igrate na tu kartu i da obilno pokažete emocije i nježnost. Uredni su i vrijedni, ponekad bezrazložno spori, ali uvijek pedantni i istrajni do kraja kada nešto započnu. Bikove možete lako osvojiti umijećem u kuhinji, ali budite obazrivi- i ako vole da jedu budite sigurni da se neće oduševiti baš bilo čime. Pokažite im kako ste štedljivi i kako cijenite stečeni novac, jer oni mrze rasipkuće. Ne praštaju nevjerstva i laži. Vrlo su sumnjičavi i često se naljute bez pravog razloga pa zato budite naoružani strpljenjem i vremenom – zavođenje bika može potrajati, ali su plodovi slatki na kraju.

Blizanci

Odmah da napomenemo, na početku izbjegavajte priču o ozbiljnoj vezi, braku i porodici. To će ih uplašiti i nepopravljivo udaljiti. Potrudite se da viđanja ne postaju obaveza i rutina. Trudite se da se svaki put viđate na novim mjestima i sa novim i zanimljivim sadržajima. Prosto, vi ni ne morate da budete u centru pažnje, ako je samo viđanje uspješno i zanimljjivo za njih, oni će to zadovoljstvo i projektovati na vas. Ljubavni horoskop vam savjetuje da se potrudite da vam se blizanci dive, intelektualno ga zainteresujte i nudite uvijek svježe i nove informacije. Budite nepredvidivi i izađite iz šablona. Odaberite lepršavu garderobu veselih boja i ponudite iznenađenja. Pritom, blizanci jako polažu na stil, držanje i otmjenost. Zaboravite iritantne navike poput mljackanja ili srkanja, jer će vas to sigurno vratiti na početak. Nije poželjno ni da otkrivate svoja osjećanja na početku, budite nedodirljivi i nanovo izazovni. Divite se njegovoj životnoj snazi i britkosti uma. Iako su sami laskavci, blizanci uživaju kada su dominantni u društvu i kada im se dive. Ljubavni horoskop vam savetuje da istrpite česte promjene raspoloženja i da ne dozvolite da tada njegove ružne crte isplivaju i da vas obeshrabre. Ako je vaš izbor blizanac i uspijete da ga osvojite, budite sigurnu da ćete vrijeme provoditi vrlo inventivno i zanimljivo, a to isto morate i njemu da pružite inače će vas se vrlo brzo zasititi.

Rak

Kako rakovi pridaju veoma veliku pažnju spoljašnjem izgledu neće vas začuditi da su upravo oni  horoskopski znak sa lijepim držanjem i oni koji posvećuju pažnju svom tijelu. Vrlo su zgodni i njegovani, a to je osobina koja se zahtijeva i od budućeg partnera. Kada zavodite raka, ljubavni horoskop vam savetuje da ne skrivate osjećanja i težnje. Pokažite da imate dovoljno strpljenja za njegove priče i da vjerujete u njegove ideje i maštanja. Iznova mu pružajte dokaze ljubavi i vjernosti zato što će on neizmjerno uživati u njima. Ponekad znaju da budu prave gunđalice i sitničari i da teško podnose svoje greške. Teško praštaju tuđe nedostatke. Kako rakovi spadaju u lakovjernije, neće vam biti teško da ih obrlatite pričom. Ali oprez! Kada se uvrijede ili budu povrijeđeni znaju da budu vrlo osvetoljubivi. Nedostaje im samopouzdanje pa prilikom zavođenja se nemojte libiti da upravo vi napravite prvi korak. Ljubavni hroskop vam predlaže da uvijek držite njihovu stranu i da ga uvjeravate u vaše iskrene namjere. Dajte akcenat  pričama o djeci i porodici. Budite umjetnička duša i trudite se da ga nasmijete. Budite mu i partner, prijatelj, rođak i sve što mu je potrebno trenutno i on će biti vaš zauvijek.

Lav

Oni su egocentrici koji vole da vladaju u svom kraljevstvu. Smatraju da su preodređeni da se stvari vrte oko njih i, kada u društvu nisu u centru pažnje, to veoma  teško podnose. Njihov ponos često nema realne okvire i graniči se sa velikom sujetom. Kod njih pali laskanje i svakodnevna briga za njihove planove i razmišljanja. Uvjerite ih da su centar vašeg svijeta i postaćete poželjan partner. Vrlo su hrabri i odvažni i ne podnose da oni budu nečiji plijen; uvjerite ih da su oni odabrali vas za osvajanje. Dozvolite mu da vjeruje da ima vaše povjerenje i da vas prikazuje kao svoj trofej, da se hvali vama. Njemu je jako bitno šta drugi kažu o njemu. Ljubavni horoskop vam savjrtuje da mu ne pokazujete naklonost suviše lako, neka ide polako, ali temeljno –  budite konkretni i jasni, bez dvosmislenih doskočica i konteksta. Koketirajte sa njim, budite njegovani i dotjerani uvijek. Ljubavni horoskop vam preporučuje da ni slučajo ne povrijedite njegov ponos ili poljuljate samouvjerenost. Dajte mu do znanja da je najbolji i jedini. Teško priznaju svoje greške i teško će im pasti tuđe nepovjerenje. Imaju stalnu potrebu za prestižom, a vi mu upravo to i pružite.

Djevica

Uvjerite ih da imate razvijene osjećaje za detalje, da vas sitnice čine srećnima, kako ste strpljivi i imate razumijevanje. Karta inteligencije nikada neće omanuti, kada su djevice u pitanju. Zainteresujte ih stalno novim pričama i dajte potencijal na prefinjenost. Ljubavni horoskop vam savjetuje da ih uvjerite kako prepoznajete sve njihove kvalitete i da im se divite. Važno je zadobiti njihovo povjerenje. Poštujte njihovu samostalnu prirodu i nikako im nemojte ograničavati samostalnost. Pređite preko sitničaskih komentara ili nepotrebnih ogovaranja, to je prosto često jače od njih. Djevice imaju strah od vezivanja i emotivne patnje kada su veze u pitanju te vam ljubavni horoskop daje savet da krenete polako i gradite odnos stepenicu po stepenicu. Oni se groze nasilja i agresinosti, nikako nemojte biti vulgarni i direktno surovo iskreni. Uvijajte im razmišljanja u šarenu foliju. Budite spremni da pokažete inicijativu, jer su oni često vrlo pasivni. Njihov svijet im je sasvim dovoljan i rijetko prave velike promjene. Odlični su glumci i umiju perfektno da se pretvaraju. Nekada su previše odgovorni i nikako ne praštaju aljkavost i površnost. Ponekad ih prati reputacija sebičnih i nedruštvenih, ali to je tako samo dok vam ne otvore vrata za ulazak u njihov život. Kada se to ipak desi, shvatićete kakva zanimljiva blaga se kriju tamo.

Vaga

U njihovom društvu se potrudite da budete nježni i suptilni, naglasite da imate stila i osjećaj za sitnice. Budite tajnoviti i mistični, to će ih neodoljivo intrigirati. Pričajte im o ljubavi i dozvolite da to bude baš misao koja će im okupirati teme za razmišljanje. Ljubavni horoskop vam savjetuje da budete kao i vaga na strani pravde i važnih stvari. To će im biti neodoljivo i sigurno će vas pratiti u namjerama. Njima je neophodno da pokažete šta su vaše namjere i da ne ostavljate prostora za dvosmislenosti. Flertujte u svakoj prilici, jer su i vage dobre u tome. Obzirom da im nedostaje hrabrost i istrajnost, moraćete da se naoružate strpljivošću i taktičkim pristupima. Vodite ga na društvena mjesta, vaga lako uspostavlja odnos i uživa u tome. Budite ljubazni i pristojni. Vage imaju istančan osjećaj za pravdu i posredovanje. Nikako se nemojte  prema njima ponašati zapovjednički, jer odmah zauzmu gard i spremni su za svađu. Izuzetno su inteligentni i ljubavni horoskop vam predlaže da dobro razmislite prije nego ih uvučete u nešto protiv njihove volje. Neumorni su i nikada stvari ne odrađuju na brzinu. Pokažite im da ste jednako temeljni i posvećeni kao oni sami. Pokažite im da vodite računa o svom zdravlju i kondiciji, jer izuzetno cijene zdrave navike. Umiju da budu hiper osjetljivi i to zahtijeva dodatnu pažnju u svakodnevnom kontaktu sa njima.

Škorpija

Škorpije imaju razvijen sistem za vrijednosti i nikako ne vole da im se prodaju prazne priče. Veoma često znaju da budu mentalno nasilni i bez takta tako da, ako je vaše srce okupirala jedna škorpija, naoružajte se strpljenjem i debelim živcima. Znaju da budu neprijatni u odbijanju, ali neka vas to ne obeshrabri. Ljubavni horoskop vam savjetuje da im lagano dozovlite da imaju utisak dominacije, a vi mu nikako ne odajte vaša osjećanja odjedanput. Budite misteriozni i zavodljivi, pomalo tajanstveni. Budite ono što škorpija  nije imala do sada u svome okruženju i ponudite nešto novo. Škorpija neće odoljeti iskušenjima. Igrajte se igre “volim te – ne volim te”, ništa ih više ne uzbuđuje nego plijen koji im uporno izmiče. Nikada ih nemojte lagati i pretvarati se da ste ono što niste, vrlo su intuitivni i prevare otkrivaju skoro zadivljujuće precizno. Njihova ljubomora je opasna, na granici sa incidentom. Možete vrlo skupo i neočekivano platiti izigrano povjerenje. Ljubavni horoskop vam predlaže da prihvatite njihova loša raspoloženja i da ih prihvatite baš onakvima kakvi su, jer ćete ih teško mijenjati. Vrlo su predani velikim i važnim ciljevima i znaju zapostaviti mnogo toga dok god cilj opravdava sredstvo.

Strijelac

U svakoj prilici, gdje je to po njihovom mišljenju potrebno, iskriviće istinu. Njegove riječi imaju kratak rok trajanja i ono što ste danas zapamtili kao njhov stav sutra već neće biti. Ljubavni horoskop vam savjetuje da ne sputavate njegovu nezavisnost nipošto. Nemojte se truditi da ga držite na jednom mjestu. Njihova ljubav često može biti usmjerena na više osoba i da održavaju više paralelnih veza. Impresionirajte ga neobičnim izgledom, neobičnim ponašanjem i jedinstvenim stavovima. Pokažite mu da mu se divite i da stvari umije da uradi i riješi bolje nego vi sami. To će prijati njegovom razigranom i egoističnom duhu. Strijelci uživaju u istraživanjima i putovanjima u nove predjele. Morate im neprekidno i u svakom momentu pokazivati potvrde vaše ljubavi i privrženosti i da im se divite. Ljubavni horoskop vam predlaže da se, kako znaju da budu društveni i omiljeni u društvu,  potrudite da vas njegovo okruženje zavoli i prihvati. Bezazleno su netaktični i bez prave ideje vodilje – vi ste tu da ih usmjeravate. Vole brza auta i adrenalinske sportove i na taj način ćete ih sigurno impresionirati. Potrudite se da zračite optimizmom i radošću, jer ne podnose lošu energiju oko sebe.

Jarac

Privlači ih umjerenost u svemu, ne prijaju im ekstremi i iznenađenja. Da biste ih osvojili, morate imati pravu mjeru između osjećanja i realnog razuma. Potrudite se da im pokažete kako ste praktični i puni razumijevanja za njihove ciljeve. Možete ih impresionirati svojim stavovima o životu i realnim planovima. Ljubavni horoskop vam savjetuje da ih uvjerite da ćete im se naći na dohvat ruke i u sreći i u zlu. Moraju biti svjesni da ste vi za njih žena od povjerenja. Potrudite se da poštujete svaki njegov uspjeh, a slabost da razumijete. Nemojte zapostavljati svoje ambicije i lična usavršavanja, on jako poštuje stabilne ljude. Često postavljaju visoke kriterijume, a zbog karijere umiju da zapostavljaju porodični i emotivni život. Ljubavni horoskop vam preporučuje da izbjegavate maštarije nedolične vašim godinama –  u njegovim očima izgledaćete nezrelo. Imaju potrebu da nameću svoje mišljenje i da upravljaju postupcima drugih. Ne smijete im se previše opirati, jer rizikujete duge i iscrpljujuće svađe i rasprave. Stavite im do znanja da ste finansijski stabilni i da im nudite sigurnost, jer jarčevi samo u takvom okruženju mogu da daju svoj maksimum.

Vodolija

Nisu materijalisti te stoga ni ne pokušavajte da ih impresionirate novcem ili bogatstvom. Uživaju u malim znacima pažnje i sitnim poklončićima. Svakom se iskreno obraduju. Ljubavni horoskop vam savjetuje da, ako želite da zavedete vodoliju, izbjegavajte suvišna pitanja ili neprijatne scene. Nemojte ih uslovljavati ničim već se probajte prilagoditi njihovom nemirnom duhu. Za početak postanite, prije svega, prijatelj i žena od povjerenja, a tek onda strasveni ljubavnik. Obično imaju razvijen osjećaj za odanost i vjernost i zgražavaju se ljubomornih scena. Izbjegavajte stereotipe i formalnosti. Budite neposredni i spontani. Ljubavni horoskop vam predlaže da, prije svega, podstičete njihov istraživački duh i potrebu za intelektualnim podsticajima. Pokažite da ste puni razumijevanja i da se svaka situacija može izgladiti i popraviti. Ne sputavajte im slobodu i ne postavljajte ciljeve i ultimatume. Dozvolite da vremenom sami shvate i prihvate vaše uslove. Vrlo se lako prilagođavaju različitim životnim situacijama i umiju da uživaju u njima.

Ribe

Njih je nekada isuviše lako impresionirati, jer spadaju u lakovjerne i infatilne osobe. Vrlo su sugestibilne osobe i stalno su u potrazi za nekim prizemnim ko će njihova maštanja držati pod kontrolom. Ako želite da osvojite ribu, ljubavni horoskop vam savjetuje da se potrudite da budete romantični, lepršavi, senzualni i pomalo tajanstveni. Oni vole misterije i sanjarenja. Pokažite im da ste im privrženi i energični u isto vrijeme. Kada postanu sigurni u vaše prave namjere, moći ćete da uživate u bezrezervnom povjerenju. Učinite da počnu da vam se dive zbog različitih stvari. Ugađajte im na mnoge načine i posvećujte im pažnju kada pričaju čak i ono što vas i ne interesuje. Nemojte prokockati povjerenje, jer znaju da se ponašaju veoma osvetoljubivo kada su povrijeđeni. Budite nježni i poželjni. Ljubavni horoskop vam predlaže da se ponašate uvijek ljubazno, pristojno i prijateljski i prosto vam neće moći odoljeti. Njima treba dominantna figura partnera i uzor u životnim ciljevima. Lako padnu u samosažaljenje i tada im čvrsta ruka pomaže da se vrate na kolosijek. Izuzetno su lojalni i to isto traže od drugih. Ribe su kao znak simbol misticizma i neuhvtljivosti. Znaju da budu očaravajući i fascinantni, ljudi im se rado dive i oni uživaju u tome.

Izvor: Ljubavnihoroskop

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/astrologija/ljubavni-horoskop-kako-da-osvojite-srce-bilo-kojeg-znaka-zodijaka/||claudebot