Dnevni horoskop za 21.04.2015.

Objavljeno: 21. 4. 2015 u 09:08h

Pročitajte šta vam zvijezde predviđaju za danas…

Ovan

Povećavaju se vaše obaveze prema prijateljima, rođacima i djeci. Mlađe očekuje mnogo susreta i telefonskih poziva. Ako ste posvađani s prijateljem, uspješno ćete riješiti nesuglasice koje su remetile vaše odnose. U poslu ćete se boriti protiv nametnutih ograničenja. Ipak, pripazite da ne pretjerate djelujući poput buntovnika.

Bik

S partnerom ćete otvoreno razgovarati o porodičnim pitanjima. Moraćete uskladiti različita gledišta, naročito ona vezana za vaspitanje djece. Nije isključeno da krenete u neke zajedničke poslovne projekte. Finansije iziskuju oprez. Izbjegavajte situacije koje vas vode u povećane troškove, bilo da je riječ o šetnji gradom ili izlasku s prijateljima.

Blizanci

Moglo bi vam se dogoditi da radi neodgodivih obaveza produžite radno vrijeme. Ipak, naći ćete vremena da se čujete s prijateljima, kao i da obavite obaveze vezane za djecu ili roditelje. Naći ćete se u središtu nečijeg zanimanja ili će vam neko uputiti kompliment zbog izgleda. Bilo da dan provodite u kući ili na otvorenome, izvrsno ćete se osjećati.

Rak

Izbjegavajte situacije u kojima ćete morati na brzinu dovršavati stvari, jer će mogućnost grešaka biti povećana. Moraćete se suočiti sa sobom, s partnerom i novčanim problemima. Zajednički ćete doći do rješenja, iako će tome prethoditi nimalo ugodna partnerova kritika na vaš račun.

Lav

Krasiće vas spretnost i rječitost pa ćete iz svake situacije izvući korist. Lako ćete dolaziti do povoljnih rješenja. Odlično ćete se snalaziti u trgovačkim poslovima, intelektualnom radu, a dan je pogodan i za putovanja. Mogli biste poboljšati loše odnose s rodbinom ili se pomiriti s nekim s kime ste dugo u svađi.

Djevica

Očekuju vas neplanirane obaveze koje će poremetiti druge planove. Mogli biste raditi prekovremeno i pod pritiskom kratkih rokova. Dogovore s prijateljima mnogi će otkazati zbog neplaniranih zadataka, a možda i kućnih popravaka. U ljubavnom životu isplatiće vam se inicijativa. Osobi koja vam se sviđa hrabro predložite druženje.

Vaga

Dan je pogodan za planiranje predstojećih projekata i aktivnosti. Manji poslovni zastoji pojaviće se kao splet vanjskih okolnosti na koje nemate uticaja pa se nemojte zbog toga nervirati. Ako ste u potrazi za novom vezom, nećete se ustručavati prvi prići osobi koja vam se sviđa. Ipak, nemojte biti previše direktni.

Škorpija

Prijateljski odnosi pokazaće se bitnima. Uticajne osobe i poznanstva pomoći će vam u potrazi za poslom. Dan je pogodan za odluke vezane za štednju ili ulaganje novca, a nekima bi mogao biti odobren zajam. Uz malo šarma i verbalnog umijeća izvući ćete znatnu korist iz poslovnog putovanja.

Strijelac

Imaćete prilike dokazati svoja stajališta i osigurati sebi veći ugled u poslovnom krugu. Međutim, to isto moraćete znati i održati, pokazati koliko ste jaki i onda kad se situacije ne odvijaju kako ste zamislili. Sumnjaćete u partnerove namjere ili njegove emocije prema vama. Pretjerivaćete s ljubomorom i nepovjerenjem.

Jarac

Teže ćete ustati i najradije biste ostali kod kuće. Radićete sporije i teže se koncentrisati. Onima koji su u braku ili vezi moguća je prepirka s partnerom. Suzbijte ljubomoru, naročito ako ste odnedavno u vezi. Ukoliko namjeravate upražnjavanjem fizičke aktivnosti poboljšati formu, počnite s laganim vježbama kako biste izbjegli upalu mišića.

Vodolija

Najugodnije ćete se osjećati na radnom mjestu. Kolege će vam činiti usluge ili olakšati izvršavanje poslova. U ljubavnom životu predstoje vam uzbudljivi trenuci i zanimljiva događanja. Mogli biste se pomiriti s partnerom i početi ispočetka ili ćete napokon skupiti hrabrost da nekome kažete šta osjećate prema njemu.

Ribe

Nemojte sumnjati u svoje sposobnosti, jer ono što vas onemogućava su objektivne okolnosti. Nemojte dopustiti da vas drugi opterete svojim problemima, jer ste puni svojih, koje niste riješili. Mogli biste doznati da se neke kolege protive vašem napredovanju ili projektima koje ste predložili, što će vas razočarati.

Izvor: minimagazin.info

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/astrologija/dnevni-horoskop-za-21-04-2015/||claudebot