Dnevni horoskop za 12.04.2015.

Objavljeno: 12. 4. 2015 u 09:36h

Ovan

Mogli biste se naći u društvu osoba koje imaju razmišljanja različita od vaših. Neko će vam ići na živce i to ćete mu otvoreno dati do znanja. Razdražljivo raspoloženje vjerovatno je posljedica stresa i iscrpljenosti. Nemojte se pretrpavati obavezama i brinuti unaprijed. Godiće vam mir i izležavanje. Sutra ćete biti u puno boljem stanju.

Bik

Vaša prednost biće u tome što ćete prepoznavati prave vrijednosti i znati ih cijeniti. Koliko god bili zabrinuti zbog nekih situacija i odnosa, znaćete šta trebate činiti kako biste se zaštitili od ogovaranja i savjeta koje niste tražili. Vašu nostalgičnost probudiće prelistavanje starog albuma i razgledavanje fotografija.

Blizanci

Imaćete zanimljivo iskustvo s bivšom ljubavi. Obnovićete situaciju iz prošlosti i to prilično nepromišljeno. Nećete razmišljati u šta se upuštate, nego bez ikakve kontrole prihvatiti ono što vam se događa. Ipak, brzo ćete shvatiti da tonete u odnos koji vam ne odgovara. Očistićete svoj život od repova prošlosti i svih zbivanja koja vam oduzimaju miran san.

Rak

Vodite više računa o obavezama. Biće nužna bolja organizacija vremena i aktivnosti, ukoliko želite sve obaviti u zadanom roku. Nastojte izbjeći svađe i rasprave s bilo kim, a posebno s onima koji su u mnogo boljem položaju od vašeg. Ne prigovarajte partneru za sitnice, jer ćete veče oboje dočekati u ljutnji.

Lav

Vodite računa o zdravlju. Ako nemate dovoljno energije za kućne obaveze, odustanite od njih – uvijek ih možete obaviti poslije. Posvetite se nečemu što vas opušta, možda čitanju ili razgovoru s najboljim prijateljem. Ako vam se partner požali da ima problema, saslušajte ga. Oraspoložiće ga činjenica da ga najbolje razumijete.

Djevica

Ugostićete drage ljude ili u društvu prijatelja krenuti u bioskop. Neki će se prepustiti čarima noćnih izlazaka, zavođenja i zagrljaja. Ako ste zaljubljeni u osobu s kojom niste načisto šta osjeća prema vama, promijenite taktiku. Druga strana uživa u zavođenju i ne voli brzati s ulaskom u vezu – pratite i vi njen tempo.

Vaga

Unesite osvježenje u bračni život – ne dopustite da ovlada predvidljivost. S pristojnog odstojanja prosmatraćete ponašanje svojih ukućana. Nećete imati ni najmanju potrebu uključivati se u njihove rasprave, puštajući da sami riješe nesporazume. Mogli biste se pomiriti s osobom s kojom ste posvađani.

Škorpija

Intenziviraćete komunikaciju s bliskim rođacima i susjedima, biti pozvani na kafu i voditi ugodne razgovore. Sudjelovaćete u važnim promjenama člana porodice i pokazati se mudrima u rješavanju njegovih problema. Mlađi će biti pozvani u društvo u kojem se kreće i njihova simpatija – učinite sve da vas primijeti!

Strijelac

Dan će vam već od ranog jutra biti pun obaveza. Ukućani, rodbina ili prijatelji tražiće vas savjet ili uslugu. Nećete znati kome se prije posvetiti ili izaći ususret. Potrošićete mnogo vremena i energije da poslove privedete kraju, ali nakon toga osjetićete zadovoljstvo. Željni svog mira, ranije ćete se povući u mir svoje sobe.

Jarac

Pred vama je dan ispunjen mnogobrojnim obavezama. Neko će od vas tražiti uslugu prevoza, a zauzvrat ćete biti pozvani na kafu pa će se ugodan razgovor prilično odužiti. Uspješno ćete izaći na kraj sa svim izazovima. Ako imate goste, ispratićete ih na put. Samce će razveseliti nečija SMS poruka i uliti nadu u nešto više.

Vodolija

Miješaće se razna raspoloženja, od duhovnih impulsa do poriva za bijegom od stvarnosti. Bićete osjetljiviji i intuitivni. Ipak, povećana je mogućnost pogrešnih procjena i iskrivljenog razumijevanja nekih situacija, ljudi. Odgovaraće vam bavljenje stvarima i aktivnostima koje možete raditi u potpunoj samoći. Žudite za mirom.

Ribe

Bićete zadovoljni sobom, što će se odraziti na kvalitetniji odnos s partnerom. Uskladićete međusobne potrebe pa ćete lako ostvariti emotivni sklad. Samci će imati zanimljivih ljubavnih trenutaka, uživati u upoznavanju i otkrivanju zajedničkih interesa s potencijalnom simpatijom.

Izvor: Minimagazin.info

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/astrologija/dnevni-horoskop-za-12-04-2015/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])