Horoskop: Šta nas čeka ovog aprila?

Objavljeno: 1. 4. 2015 u 10:31h

Evo šta kažu zvijezde za svaki horoskopski znak posebno – kako će nam proći april.

Ovan

Posao

Pazite da ne propustite neke dobre poslovne prilike. Ovaj mjesec je mjesec dogovora i saradnji, tako da bi trebalo da se opustite i da ne dozvolite drugima da utiču na Vaš rad. Napravite kompromis. Ne odbijajte svakoga na “prvu loptu”.

Ljubav

Dobro ste raspoloženi. Ugađate partneru. Potrudite se da se ne nervirate oko sitnica i da ne potežete neke rasprave o novcu. Uživajte ovog mjeseca, dobri su aspekti, samo treba održati postojeće stanje. Slobodni ne moraju menjati svoj status, dobro im je samima, ali su skloni flertu i upoznavanjima.

Zdravlje

Moguće su  glavobolje.

Bik

Posao

Moguć je priliv novca. Potrudite se da malo više štedite jer na kraju mjeseca neće biti kako treba ako ovako nastavite. Od Vas zavisi da li ćete napredovati na poslu ili ćete stagnirati, ali imate dobre aspekte za napredak. Bitno je da provjerite da li ste sve obaveze završili do kraja.

Ljubav

Sjajno ste raspoloženi. Sve vam dobro ide i zadovoljni ste u vezi, ali bitno je da sebe stavite na prvo mjesto i da ne prećutkujete probleme partneru. To će poboljšati Vaš odnos. Slobodnima može biti interesantna neka osoba koja se previše trudi, ali idite polako, ne brzajte. Dobri su aspekti za zaljubljivanje.

Zdravlje

Ne jedite previše slatkiša. Budite aktivni, šetajte ili se bavite sportom.

Blizanci

Posao

Niste orni za rad. Najradije biste odmarali i ne biste ništa radili. Nemojte se nervirati ako Vam ništa ne ide od ruke. Od druge polovine mjeseca će biti stanje na poslu malo bolje, ali ipak budite temeljni, iako Vam se ne radi. Mogući su nesporazumi na poslu sa kolegama.

Ljubav

Romantični ste i dobro raspoloženi. Spremni ste da udovoljite partneru u svakom hiru. Nemojte zapostavljati ni svoj želje. Slobodni mogu imati neku novu osobu sa kojom komuniciraju  prijateljski, ali do realizacije nekog odnosa treba dosta vremena da prođe. Moguća su dopisivanja i nejasnoće. Za slobodne ovo i nije neki mjesec za ljubav, već za  druženje.

Zdravlje

Spavajte više. Smanjite unos jake hrane.

Rak

Posao

Imate puno posla. Bitno je da ne započinjete ništa novo dok ne odradite ovo što ste započeli. Neke osobe Vam mogu ponuditi saradnju i šansu za napredak, pa ukoliko ste spremni da se bolje organizujete, prihvatite ponudu. Nema više iznenadnih problema što se tiče posla.

Ljubav

Možda ćete imati više želje da se družite sa partnerom i prijateljima, ali ne bi trebalo da ga zapostavite. Organizujte se bolje. Ne vraćajte se starim ljubavima ovog mjeseca nikako. Najbitnije je da uživate, ali u novoj vezi. Slobodni mogu upoznati neku osobu preko prijatelja.

Zdravlje

Odlično se osjećate, a poboljšanje će biti vidljivo više od polovine mjeseca. Bićete i bolje raspoloženi.

Lav

Posao

Dajte sve od sebe da se ne opterećujete oko novca. Potrudite se da sve radite na vrijeme. Ne ide Vam baš sve od ruke, ali nemojte očajavati. Od 9.4. ćete se osjećati mnogo bolje i bićete spremniji za rad. Očekujte neki priliv novca ili isplatu koju dugo čekate. Povoljna je saradnja sa osobama koje su iz inostranstva ili nisu iz Vašeg mjesta rođenja.

Ljubav

Neka nova osoba može postati dio Vašeg života. Nemojte se previše zanositi, jer je to možda samo trenutna opcija. Laskavci i neiskreni ljudi su svuda oko Vas. Bitno je da Vama bude zabavno, ali ne shvatajte sve tako ozbiljno. Oni koji su u dugim vezama se mogu vraćati na stare priče, na stare probleme koje nisu raščistili, tako da je ovo vrijeme da se sve to sredi. Moguća su nova poznanstva preko posla.

Zdravlje

Povedite računa o spavanju i sjedenju, jer su mogući problemi sa leđima. Bitno je da više odmarate, da se ne preforsirate na poslu.

Djevica

Posao

Napeti ste jer posao ne ide baš kako bi trebalo. Potrudite se da date sve od sebe da sve ide u pravom smijeru. Nemojte se nervirati i  biti loše raspoloženi, ako neke stvari ne možete da promijenite. Bitno je da gledate šta je profitabilno, a ne da vraćate stari način rada, samo zato što je trenutno lošije nego inače. Unesite novine u rad.

Ljubav

Od druge nedjelje aprila će situacija biti malo bolja što se tiče odnosa sa drugima. Strastveni ste. Ako ste u dugoj vezi, idite na kraći put sa partnerom. Ako ste u kraćoj vezi, pokušajte da se ne nervirate oko nekih sitnica, uživajte. Slobodni su skloni flertu, ne ulećite u neke neozbiljne odnose.

Zdravlje

Potrudite se da se odmarate više. Tako ćete biti manje nervozni.

Vaga

Posao

Posvetite više pažnje nekim stvarima koje ste htjeli odavno da odradite ili započnete. Dajte sve od sebe da ne ostane sve samo ideja. Mnogo će Vam bolje ići od druge nedjelje aprila kada ćete imati više posla i kada ćete napredovati. Drugi ljudi, prijatelji i partner, mogu Vam biti od pomoći.

Ljubav

Drugačije razmišljate o vezama. Trudite se da se usredsredite na nove stvari koje Vam se dešavaju. Dobro se osjećate u vezi, a i strastveni ste ovog mjeseca više nego inače. Slobodni mogu upoznati veselu i direktnu osobu sa kojom će imati sjajnu komunikaciju.

Zdravlje

Dobro se osjećate. Vježbajte i pijte više tečnosti.

Škorpija

Posao

Nove prilike Vas očekuju ovog mjeseca. Dajte sve od sebe da udovoljite zahtjevima nadređenog. Bitno je da pokažete želju za napretkom i ambicioznost. Nove ideje će biti sjajno prihvaćene, pa se ne libite da ih sprovedete u djelo. Nemojte se samo preforsirati, jer zdravlje može da trpi.

Ljubav

Romantični ste i dobro raspoloženi. Partner vam udovoljava ovog mjeseca u svemu. Usmjerite energiju na njega. Dajte sve od sebe da sve bude idealno. Slobodni mogu upoznati jako zabavne i zanimljive osobe. Idite polako, ne žurite nigdje.

Zdravlje

Moguće su  glavobolje. Ne jedite previše slatkiša i brze hrane.

Strijelac

Posao

Odlično Vam ide ovog aprila. Imate dosta prilika za napredak. Potrudite se da se usredsredite na poboljšanje posla, budite temeljniji nego inače i uložite više vremena i energije. Nemojte zapostavljati drage ljude zbog posla. Ovog mjeseca je bitan samo plan rada. Ne budite neozbiljni, nego budite odgovorniji nego inače. Ne propuštajte prilike.

Ljubav

Jako Vam dobro ide ovog mjeseca. Komunikacija sa partnerom je sjajna. Sve Vam ide od ruke u vezi. Oni koji su slobodni mogu upoznati neku zabavnu i energičnu osobu. Dosta pažnje i energije odlazi na posao, pa je bitno da se dobro organizujete, da biste stigli sve.

Zdravlje

Dobro se osjećate. Imate višak energije.

Jarac

Posao

Pokušajte da se okrenete štednji. Imaćete povećan priliv novca, ali nemojte ga rasipati. Ovo naročito važi za drugu polovinu aprila. Niste toliko usmjereni na posao, potrebna Vam je dodatna motivacija. Budite prijatni prema kolegama, iako niste baš dobro raspoloženi na radnom mjestu.

Ljubav

Mijenja Vam se raspoloženje svakog dana u partnerskim odnosima. Ipak, ovo je mjesec ljubavi za Vas. Bitno je da date sve od sebe da ugodite partneru. Potrudite se da izlazite što više, makar u šetnju, na kafu. Bitno je da Vam bude zabavno.

Zdravlje

Energični ste. Bavite se sportom.

Vodolija

Posao

Potrudite se da se usredsredite na pozitivne stvari na radnom mjestu. Najbitnije je da ne dozvolite da se porodični problemi umiješaju u posao. Ne nervirajte se ako nešto ne ide kako treba, najbitnije je da date sve od sebe da to uspe. Ovog mjeseca su moguće mnoge saradnje, saradnici su agilni, ali ne zavisi od Vas ništa drugo do inicijative.

Ljubav

Partner se bolje osjeća, poboljšava se stanje u vezi. Potrudite se da ne pravite pritisak jedno drugom, nego idite na neko putovanje. Dajte sve od sebe da se rasteretite. Slobodni mogu upoznati neku novu, zanimljivu osobu koja nije iz njihovog mjesta rođenja.

Zdravlje

Bićete napeti početkom mjeseca, ali poslije to jenjava.

Ribe

Posao

Bićete komunikativniji ovog mjeseca i fokusirani na posao. Potrebno je da date sve od sebe da bi Vam uspio neki posao. Imaćete nove prilike za napredak. Bilo bi dobro da budete prijatni prema drugim. Imajte u vidu da nećete više imati neke iznenadne troškove, već ćete polako napredovati. Samo je važno da budete strpljivi. Poboljšanje na poslu očekujte od druge nedjelje aprila.

Ljubav

Ovog mjeseca se poboljšava komunikacija sa partnerom. Potrudite se da date sve od sebe da ne dolazi do nesporazuma. Bilo bi dobro da idete na neki kraći put, to će poboljšati vaš odnos. Ako ste slobodni, možete dobiti dosta komplimenata od strane drugih. Neke osobe mogu biti vešti laskavci, budite oprezni.

Zdravlje

Od druge nedjelje aprila ćete se osjećati bolje, bićete bolje raspoloženi i biće Vam lakše da obavljate sve obaveze.

Izvor: Mondo / Foto: Mario Milojević

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/astrologija/horoskop-sta-nas-ceka-ovog-aprila/||claudebot