Dnevni horoskop za 29.03.2015.

Objavljeno: 29. 3. 2015 u 10:54h

Ovan

Porodična situacija zahtijevaće veći oprez nego inače. Prilagodite se promjenama koje diktiraju ukućani, a koje vam donose samo sitnije neugodnosti. Nastojte se više prilagoditi njihovim potrebama. Mogli biste se upustiti u čišćenje stana i pripremati večeru za goste. Pred kraj dana osjećaćete veliki umor.

Bik

Veselo veče u dobrom društvu pomoći će da zaboravite na probleme. Vaša spontanost i velikodušnost omogućiće vam neka vrijedna poznanstva. U razgovoru s drugima shvatićete da niste sami u svojim problemima. Ako ste s nekim u svađi, prvi pružite ruku pomirenja – druga strana će to spremno dočekati.

Blizanci

S partnerom ćete voditi razgovore o novcu i finansijama. Neki od njih neće biti naročito ugodni, ali će imati za cilj rješavanje problema koji vam otežavaju normalan život. Mozak će vam raditi punom parom, a komunikacija će biti direktna i iskrena pa se nećete morati bojati da će nešto ostati nedorečeno ili skriveno.

Rak

Bićete pristupačniji i prijateljski raspoloženi pa ćete se drage volje odazvati pozivu za izlazak. Vaš ljubavni život kreće uzlaznom putanjom. Znaćete navesti partnera da prihvati vaše ideje i zamisli. Sporazumijevaćete se bez mnogo riječi, uživati u zajedničkim trenucima i unaprijediti odnos.

Lav

Postaćete zatvoreni prema okolini i umjesto da pričate o onome što osjećate, šutićete i trpiti ono što ne biste trebali. Pomislićete da sve značajno prolazi pored vas, a da sami niste u mogućnosti baš ništa učiniti. Loše raspoloženje brzo će vas proći pa ćete već u večernjim satima mnogo vedrije gledati na probleme.

Djevica

Zajednički trenuci provedeni s partnerom biće vam dragocjeni, posebno ako se tokom sedmice malo viđate. Društveni život biće uzbudljiv. Očekuje vas dobar provod i zabava, posebno ako slavite nečiji rođendan ili želite skrenuti pažnju simpatije na sebe. Ako se bavite kreativnim radom, neće vam nedostajati inspiracije i motivacije.

Vaga

Vaš partner biće društven i sklon zabavi, a vi prilično povučeni u svoj svijet. Moraćete uložiti mnogo energije kako biste prevladali karakterne razlike. Imunitet će vam biti u padu, dijelom i kao posljedica pretjeranog rada, ali i brige za sutrašnjicu. Bićete podložniji stresu pa ćete se lako prepuštati neraspoloženju.

Škorpija

Povoljan Mjesečev uticaj ističe vašu kreativnost i sposobnost uživanja u malim stvarima. Imaćete mnogo prijatelja i uživati u izlascima. S partnerom će vas povezivati suptilne emotivne spone. Ipak, više truda moraćete ulagati u komunikaciju, kako ne bi došlo do sve većeg otuđenja i dosade u odnosu.

Strijelac

Izgleda da ste na životnoj raskrsnici. Dosta različitih mogućnosti je pred vama. Jedina stvar koja će biti sigurna danas jeste da su promjene na pomolu. Suočićete se sa nekim izborima, ali nemojte odluku donositi danas. Konfuzija je u vazduhu te je najbolje sačekati koji dan. Bićete skoncentrisaniji i manje neodlučni!

Jarac

Neriješeni ljubavni problemi potaknuće vas da ozbiljnije razmislite o posljedicama prijašnjih aktivnosti. Odnosi sa starijim osobama iz vaše prošlosti biće bitni. Bježanje od istine ili vraćanje na uvijek iste probleme otežavaće vam put k napretku. Poželjno je da se više okrenete budućnosti i manje se zamarate onim što je bilo.

Vodolija

Ispunjenje privatnih želja potvrđuje da ste u ugodnom razdoblju. Parovi će biti zabavljeni kovanjem planova za budućnost, a pred samcima su prilike koje ne bi trebali propuštati. Ako ste primorani raditi, s naporom ćete obavljati i jednostavne zadatke – bićete odsutni duhom i u mislima svuda samo ne na poslu.

Ribe

Mogao bi vas iskreno razveseliti nečiji uspjeh, a zabava povodom toga lako bi se mogla produžiti do kasno u noć. Neki će se naći na pragu novih ljubavnih prilika. Uživaćete u simpatijinoj nazočnosti i razgovoru koji će vam otkrivati koliko vas toga povezuje. Zajednički interesi pripomoći će dubljem razvoju vašeg odnosa.

Izvor: Minimagazin.info
 

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/astrologija/dnevni-horoskop-za-29-03-2015/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])