Dnevni horoskop za 28.03.2015.

Objavljeno: 28. 3. 2015 u 10:36h

Ovan

Bićete skloni raspravama i dokazivanju, što se može negativno odraziti na tok ljubavne priče, naročito ako ste odnedavno u vezi. Nemojte dopustiti da druga strana o vama stekne krivu sliku. Domaćice će se primiti posla, moguće i očekivati dolazak većeg broja gostiju pa će pomoć ukućana biti itekako potrebna.

Bik

Ne pokušavajte privatne probleme prikriti poslovnim aktivnostima, jer time nećete ništa dobiti. Zaštitite sebe i partnera od govorkanja i tuđih uticaja. Bićete željni znanja i informacija koje ćete najbrže pronaći na internetu. U saobraćaju vam se savjetuje oprez.

Blizanci

Odnosi u kući zadavaće vam problema. Ako se upustite u rasprave, uspijevaćete pomiriti zavađene strane ili im problem koji je uzrok napetosti prikazati u rješivoj varijanti. Povoljne ljubavne promjene pridonijeće porastu samopouzdanja. Ništa vas neće moći izbaciti iz takta, čak i ako nailazite na simpatijin otpor.

Rak

U razdoblju ste novih poznanstava koja bi mogla brzo prerastati u ljubav. U dugim vezama pojaviće se želja za novim zbližavanjem, iako ćete prvo morati riješiti ono što vam potkopava odnos. Preko svojih poznanstava uspjećete se izboriti za nešto od intimne važnosti, pogotovo ako je riječ o ispravljanju nepravde.

Lav

Ljubavna zbivanja iziskuju više posvećenosti. Obratite pažnju na partnerovo ponašanje, naročito ako je povučen u sebe. Razgovarajte, možda vam se otvori. Ako ste u vezi, imaćete osjećaj da vam partner nešto skriva ili da nije onakav kakvim se predstavio. Nemojte ga odmah kritikovati, možda je vaša procjena pogrešna.

Djevica

Priuštite sebi više zadovoljstava. Učinite tako da bude vama po volji, makar vas bližnji optužili za sebičnost. Prijateljski će vam kontakti goditi, ali što se ljubavi tiče, najbolje bi bilo da izbjegnete nagle rezove ili brze početke. Neka se ljubav razvija polako. Pred samcima je veče koje donosi mnogo uzbuđenja pa svakako negdje izađite.

Vaga

Partner bi vas mogao iznenaditi sebičnim postupcima, ali bez namjere da vas povrijedi. Ne započinjite svađu. Bićete usmjereni na finansije, stambene ili porodične prilike koje će vas privremeno udaljiti od emotivnih nedoumica. Imate osjećaj da je u ljubavnom odnosu preostala još samo navika. Učinite sve da to tako ne bude.

Škorpija

Dan je stvoren za učenje, pripremanje ispita ili odlazak na put. Kontakti i poznanstva koja sklopite mogli bi prerasti u prijateljstvo. Partner će ustrajati na ostvarivanju svojih ciljeva, a vi nećete imati snage da mu se suprotstavite. Bićete spremni popustiti u ime ljubavi. U popodnevnim satima moguća je posjeta koja će vam uljepšati dan.

Strijelac

Bićete energični i nemirni, u potrazi za promjenom. Mnogo ćete razmišljati i u skladu sa svojim spoznajama donijeti odluke koje će ljubavnu budućnost usmjeriti u novom pravcu. Bude li vas društvo pozvalo vani mogli biste odbiti, jer će vam više odgovarati da budete malo sami. Opuštaće vas sanjarenje ili čitanje knjige.

Jarac

Nastojaćete zaštititi svoj ljubavni život od uticaja članova porodice ili rodbine. Bude li neko kritikovao vašeg partnera, oštro ćete mu se suprotstaviti i dati do znanja da je vaš brak samo vaša stvar. Ako ste usamljeni ili emotivno ispražnjeni, nemojte propustiti večernji izlazak s prijateljima ili dnevnu šetnju gradom.

Vodolija

Mogli biste se zaljubiti i izgubiti kontrolu nad emocijama. Duge i bračne veze naći će se na prekretnici, a mogući su i novi počeci pod drugačijim okolnostima. Krajem dana očekuje vas ugodan susret ili radosna ljubavna novost. Dan će biti povoljan za početak borbe protiv viška kilograma – odlučite se za neku od dijeta.

Ribe

Ljubavna zbivanja odvijaju se na željeni način. Neko vas zavodi i osvaja pa biste napokon mogli pokleknuti na šarm druge strane. Neki će odlučiti dan posvetiti poslu ili učenju. Sve čega se prihvatite teći će glatko, a neko bi vam u svemu što radite mogao pomagati. U večernjim satima okupićete društvo i dobro se zabaviti.

Izvor: Minimagazin.info

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/astrologija/dnevni-horoskop-za-28-03-2015/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])