Dnevni horoskop za 20.11.2014.

Objavljeno: 20. 11. 2014 u 09:10h

Pročitajte šta vam zvijezde predviđaju za danas…

horoskop

Ovan

Zaokupljeni mislima i potrebama nećete primijetiti koliko ste potrebni partneru. Ne radi se o ničemu konkretnom, ali sigurno bi ga razveselilo da mu uputite koju nježnu riječ. Humor će biti najbolji lijek za stres i nezadovoljstvo. Ne budite previše ozbiljni. Spontanije reagujte na situacije i ljude i budite opušteniji.

Bik

Mogli biste iznajmiti stan ili sobu da biste tako doskočili povećanim životnim troškovima. Ljubavne će veze obilježiti romantika. Mogli biste proživjeti nesvakidašnje trenutke s partnerom u vezi. Oženjenima će porodična svađa otvoriti oči. Shvatićete da ste predugo oklijevali s donošenjem nekih odluka.

Blizanci

Odlučnom akcijom uvjerićete nekoga da stojite iza svojih riječi. Zauzvrat ćete dobiti čvrsto obećanje ili konkretnu ponudu. Intenzivan društveni život biće pokazatelj vaše omiljenosti u krugu poznanika. Izvjesne su ljubavne promjene u pozitivnom smjeru. Teško ćete odoljeti nečijem šarmu, a ni druga strana neće ostati imuna na vaš.

Rak

Mučiće vas ljubavna neizvjesnost i pojačana želučana nervoza. Moraćete pripaziti na ishranu. Ljubavna uzbuđenja učiniće vas nemirnima. Željećete prijateljsku podršku i razgovor o tome kako se osjećate. Nemojte sve držati u sebi, telefonski kontaktirajte prijatelja koji će vas razumjeti i savjetovati.

Lav

Pomno ćete planirati sastanke, provjeravati termine i nastojati se osigurati od mogućih šteta ili grešaka u radu. Ideje će vam navirati, a znaćete i kako ih iskoristiti na najbolji način. Dan će biti pun telefonskih poziva, a jednom ćete se posebno razveseliti, jer se radi o nekom koga niste dugo čuli ni vidjeli.

Djevica

Spontano ćete se upuštati u razgovore s neznancima. ukoliko osjetite naklonost prema nekome, spretno ćete se upustiti u razgovor. Bićete ugodan sagovornik i znaćete druge slušati. Dan je dobar za putovanja, ali vozači bi trebali biti oprezniji. Koncentrišite se na vožnju i pazite gdje se parkirate.

Vaga

Staloženim ponašanjem zaobići ćete probleme i pronaći izlaz iz neugodne poslovne situacije. Obavite tokom jutra sve važnije poslove. Bićete brzi i učinkoviti pa ćete učiniti i više nego što ste planirali. Pridavaćete mnogo pažnje izgledu i tjelesnoj formi pa ćete rado obilaziti prodavnice s odjećom.

Škorpija

Ako su odnosi sa ukućanima zategnuti, povedite konstruktivan razgovor. Mogli biste pomiriti posvađane strane ili sami postignuti dogovor oko nečeg što je izvor frustracije. Bićete usmjereni na druge i žrtvovati se više nego što treba. Pri tome može trpjeti vaše psihofizičko zdravlje pa je dobro ne pretjerivati u dobročinstvima.

Strijelac

Nemojte dan provesti u kući. Iziđite van, prošetajte i družite se. Obnovite kontakte koje ste zanemarili. Ako vam se neko sviđa, bez razmišljanja preuzmite inicijativu i pokušajte organizovati susret. Uticaj venere garantuje da ćete u tome uspjeti, ako ne baš danas, onda idućih dana sigurno.

Jarac

Izbjegavajte veća porodična okupljanja, jer je moguć neugodan razgovor s partnerom ili roditeljima. Ne ulazite u rasprave sa starijim osobama, s nadređenima i onima od kojih, na neki način, zavisite. Ponovni susret s osobom na koju ste slabi probudiće stare strasti, a intenzitet emcocija mogao bi vas iznenaditi.

Vodolija

Energično ćete prionuti na rješavanje obaveza i hrabro se uhvatiti ukoštac s problemima. Znaćete pronaći rješenje, olakšavajući sebi i pri tome misleći na druge. Emocionalna strana života biće pomalo gurnuta u drugi plan, ali partner vam neće zamjeriti, shvatajući da ste preopterećeni nekim drugim stvarima.

Ribe

Imaćete potrebu da rasvijetlite teškoće s kojima se susrećete i razjasnite stvari koje vas muče. Odluke ćete donositi intuitivno, ali još ćete jedno vrijeme tapkati na mjestu. Mogli biste rješavati imovinska pitanja, baviti se kupoprodajom. Možda ćete izdvojiti veći novčani iznos kako biste uložili u svoje poslovanje, obrazovanje ili kadrove.

Izvor: minimagazin.info

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/astrologija/dnevni-horoskop-za-20-11-2014/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])