Dnevni horoskop za 29.09.2014.

Objavljeno: 29. 9. 2014 u 09:08h

Evo šta vam zvijezde predviđaju za današnji dan…

horoskop

Ovan

Utisak koji ostavljate na druge biće od ključnog značaja u određenim poduhvatima. Znaćete sebi stvoriti dobre uslove i pravilno koristiti svoju energiju i optimizam. Izvjesna je veća popularnost u javnosti pa ćete svuda biti rado dočekani i viđeni. Partner bi vas mogao iznenaditi lijepim poklonom ili vas razveseliti komplimentima.

Bik

Novcu ćete pristupiti savjesnije i odgovornije. Dokazaćete sami sebi sa ste zreliji i mudriji po ovom pitanju. Ako ste u vezi ili jako zaljubljeni, partner bi vam mogao zamjeriti zbog ljubomore. U nekim trenucima nećete moći sami sebe prepoznati, ali to će biti jače od vas. Dobrog savjetnika imate u jednom od prijatelja.

Blizanci

Danas vam ništa neće ići kako ste planirali. Budite spremni za nagle promjene, posebno planova povezanih s članovima porodice. Ako budete previše ustrajali na poštovanju vlastitog mišljenja i viđenja stvari, partner bi vam to mogao zamjeriti. Na radnom mjestu situacija će biti slična pa pripazite kako ne biste došli u nepotreban sukob.

Rak

Nenametljivim ali upornim pristupom, proguraćete svoje ideje kod nadređenih. Upoznaćete nove ljude preko posla, a nisu isključene ni simpatije s nekim od kolega. Obratite pažnju na svoj izgled, frizuru i odjeću, jer će vas neko bitan procjenjivati po tome koliko držite do samih sebe.

Lav

Ugodno će vas iznenaditi SMS poruka od simpatije. Na šarmantan način poigravaće se s vašim emocijama, ali u tome neće biti zle namjere. Možda vam samo priprema iznenađenje, kako biste dan proveli što uzbudljivije. Ukoliko putujete, u večernjim satima budite oprezniji, a konzumaciju alkohola svedite na najmanju mjeru.

Djevica

Omjer uloženog truda i postignutih rezultata neće biti najbolji. Angažovaćete se na prevelikom broju poslova koje ćete uspijevati obaviti tek polovično, što će vas dodatno frustrirati. Napeta porodična situacija već duže vrijeme vas izlaže stresu. Previše je toga na vama pa se osjećate osamljeno i pritisnuti životnom težinom.

Vaga

Sve što ćete obavljati na terenu i bez direktnih kontakata sa šefovima polučiće uspjeh. Vaša opuštenost omogućivaće vam neometano kreativno izražavanje. Priuštite sebi malo pustolovine i razonode, unesite živosti u bračne odnose. Ako niste spremni za novo ljubavno iskustvo, nemate razloga da to ne date do znanja.

Škorpija

Energija i dobro raspoloženje su u porastu. Upoznaćete zanimljive osobe koje će biti temelj dobre zabave. Mogli biste potrošiti mnogo novca, ali nećete žaliti ako je provod bio dobar. Prijateljstvo s nekim na vašem radnom mjestu održavaćete putem elektronske pošte, ali vaša dopisivanja postajaće sve romantičnija.

Strijelac

Raspolagaćete s mnogo energije. Društveni život donijeće ugodne trenutke, a zadovoljstvo na ljubavnom planu biće vaša najveća motivacija. Slobodnima se smiješi ljubavni početak, dok će zauzete radovati partnerova pažnja. Iako ćete posumnjati u ishod važnog projekta, ispostaviće se da je vaš strah neutemeljen.

Jarac

Vaši snovi su se sudarili s ograničenjima stvarnosti, što će vas prisiliti da drugačijim načinom dođete do nekih rješenja. Pritajite svoje akcije i namjere. Oko vas je previše onih koji bi to mogli zloupotrijebiti i iskoristiti protiv vas. Mogli biste skrivati tajnu koju vam je prijatelj povjerio, ali pazite da se nekome ne izlanete.

Vodolija

Potreba za promjenama uvešće vas u društvo neobičnih i inteligentnih osoba. Nečiji način razmišljanja pozitivno će djelovati na vaše stavove i omekšati ih. Ako ste još sami, nabacite osmijeh i ostavite sve brige po strani. Čak i ako ste umorni od posla, smognite snage za večernji izlazak koji obećava dobar provod.

Ribe

Osoba kojoj se sviđate pokušava vam se približiti, ali kao da nemate namjeru dopustiti joj da vas upozna. Bićete loše raspoloženi pa će vaši postupci biti hiroviti, čak i vama samima neshvatljivi. Možda ste prošlih dana bili previše izloženi stresnim situacijama pa naprosto nemate strpljenja ni za najbliže.

Izvor: minimagazin.info

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/astrologija/dnevni-horoskop-za-29-09-2014/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])