Sedmični horoskop (od 27. septembra do 3. oktobra 2014)

Objavljeno: 27. 9. 2014 u 13:13h

Evo šta vam zvijezde predviđaju za narednih 7 dana…

horoskop 2

Ovan

Bićete u situaciji da nešto proslavljate. Čitava sedmica prolazi u znaku radosne novosti koja nagovještava pozitivan ishod važnog događaja. Na sebe preuzimate odgovornost. Radite shodno svojoj prirodi, žustro i odlučno. Okupirani ste političkim problemima. Malo se oslobodite toga, jer vas zamara.

Bik

Pred vama je naporna radna sedmica, ali zasad bez vidljivih pomaka. Pošto volite opipljive dokaze za ono čime se bavite, bićete pomalo nezadovoljni. S obzirom da ste pred sebe postavili mnoštvo obaveza na koje teško možete da odgovorite, to se odražava i na vaše fizičko zdravlje. Slaba tačka su pluća.

Blizanci

Donosite odluku koja utiče na dalji pravac životnih tokova. Unutrašnja harmonija je nešto što daje poseban šarm. Sačuvajte je. Svađa sa partnerom je normalna stvar, jer je veza već odavno postala monotona. Tješite se, jer ovog puta niste vi krivi. Partner izmiče kontroli. Pošto ste u znaku novog posla i važne odluke, savjetuje se izbjegavanje površnosti.

Rak

Romantični događaji mogu da naruše svakodnevnu monotoniju. Prepuštate se željama. Bićete u situaciji da emotivno reagujete. Ono što vam u narednom periodu dobro ide na ruku jeste mudrost. Povlačite ispravne poteze kad je u pitanju posao. Sa minimumom napora ostvarujete korist. Ponašajte se spontano.

Lav

Nešto morate da žrtvujete. Bićete u situaciji da vam jedno kajanje ne gine. Pa kad je već tako, onda se ne vrijedi uzalud nervirati. Nalazite se u fazi oporavka. Svoj život bolje analizirajte. Razmislite o narednim potezima, da biste bili zdraviji i srećniji. Hvatate se u koštac sa svojim glavnim neprijateljem – sujetom.

Djevica

Morate da krenete u odlučnu akciju. Odgovorni ste za svoju sudbinu, ali i za sudbinu mnogih. Zato postupajte oprezno! Nastupa zatišje. Partneru nemate šta da prebacite, što ne znači da ste zadovoljni emotivnom situacijom. Pripremite se za otvoren razgovor. Poželjno bi bilo da budete pribrani i da izbjegavate svađe.

Vaga

Teško funkcionišete u totalnom poslovnom haosu kojim ste okruženi. Pošto sa naporom odgovarate na postavljene zahtjeve, mogući su zdravstveni problemi. U posao unosite previše emocija. U situaciji ste kad vam se ništa ne radi. Želja za poslom nastupa neočekivano, ali okolnosti ne dozvoljavaju izvršenje.

Škorpija

Ulazite u nov, daleko povoljniji životni period. Ova sedmica biće u znaku prijatnih događaja i početaka. Budite oprezni kad je konzumiranje pića ili cigareta u pitanju, pošto možete imati problema. Više vremena provodite na svježem vazduhu, jer su vam pluća ugrožena. Ne budite nestrpljivi i neurotični, onako kako samo vi to umijete.

Strijelac

Funkcionišete mudro i velikodušno. Bićete u situaciji da se bavite filozofskim problemima i da povlačite mudre poteze. Uživate u zagrljaju voljene osobe. Puno lijepih trenutaka učiniće vrijeme pred vama nezaboravnim. Partnera više privlačite ako manje pričate. Potrudite se da tako duže i potraje.

Jarac

Uplovili ste u mirnije vode. Stvari se odvijaju rutinski, što i nije tako loše. Problem može nastupiti ako ovo stanje duže potraje. Biće vam dosadno. Fantastičan period, posebno ako se bavite komunikacijama ili radite sa papirima. Ostvarićete mnogo više od zamišljenog. Izuzetno povoljna sedmica.

Vodolija

Iako nemate razloga za depresivno stanje, osjećate se bezvoljno. Nedostaje vam stimulans sa strane, da biste se pokrenuli iz mrtvila u kom ste se svjesno ili nesvjesno našli. Stomačne tegobe posljedica su nekontrolisane ishrane. Morate biti umjereniji kad su jelo i piće u pitanju. Depresija.

Ribe

Emocije su dovedene do usijanja. Mnogim pripadnicima ovog hipersenzibilnog znaka dešavaće se stvari zbog kojih neće moći da ostanu ravnodušni. Uživate u toploj porodičnoj atmosferi. Nastojite da izbjegnete izlaske, a da više vremena provedete u kući sa voljenom osobom i gostima. Jasno sagledajte situaciju u kojoj se nalazite.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/astrologija/sedmicni-horoskop-od-27-septembra-do-3-oktobra-2014/||claudebot