Dnevni horoskop za 15.08.2014.

Objavljeno: 15. 8. 2014 u 09:07h

Evo šta vam zvijezde predviđaju za današnji dan…

horoskop

Ovan

Druženje s vama biće zabavno, a prijatelje ćete znati utješiti i dati im pravi savjet u pravom trenutku. Drugi će se iskreno truditi ne bi li vam ugodili i ispunili vaša očekivanja. U ljubavi se pouzdajte u svoju odličnu intuiciju. Uz samo malo dobre volje, produbićete odnos s partnerom i riješiti probleme koji su nagrizali vaš brak ili vezu.

Bik

Razmišljaćete o prošlosti, pokušati obnoviti ili do kraja riješiti neke odnose koje ste zanemarili. Moguće su tajne poruke ili potezi koje ćete pomno skrivati od osoba s kojima su povezani. Osjećaćete se kao da ste sami na svijetu, ali to će vas osnažiti i dati vam zrelost i iskustvo. Brinućete se za stariju osobu u kući.

Blizanci

Slobodni će imati priliku za nova poznanstva i zbližavanje, a ostali mogu učvrstiti svoju vezu, riješiti neki problem, uspostaviti stari sklad. Imaćete više vremena za hobije i slobodne aktivnosti, posvetiti se djeci i najmlađima. Dan je pogodan za odlazak na put, susrete s prijateljima i sve oblike komunikacije.

Rak

Sumnjama i ljubomorom nećete mnogo postići. Raščistite ljubavni nesporazum, jer bi vam se moglo dogoditi da situacija krene u neočekivanom pravcu. Prionite na dovršavanje poslova koje ste odgađali, čišćenje stana ili pospremanje ormara – fizička aktivnost će vam pomoći da se osjećate bolje.

Lav

Vaše će se aktivnosti vrtiti oko druženja, razgovora s prijateljima i komunikacijom s rodbinom. Moguć je iznenadan poziv na večeru ili zabavu, na kojima ćete upoznati zanimljive osobe. Zaljubljeni će uživati u romantičnoj večeri u dvoje. Oni kreativniji mogli bi preurediti stan, napraviti razmještaj ili farbati zidove.

Djevica

Neće vam manjkati privlačnosti i ljubavnog žara pa će mnogi uživati uz svog partnera ili se naći u novom zagrljaju. Mnoge među vam zaokupiće novčana situacija, otplate zajma ili pitanje naslijeđenih stvari. Ali bolje je takva razmišljanja ostaviti za drugi dan, a današnji podredite zabavi i odmoru.

Vaga

Nerazriješeni odnosi neće podnositi odgodu. Istupićete partneru sa zahtjevima koji vam ne odgovaraju ili će daljnji suživot iziskivati više napora s obje strane. Nerad i pasivnost vode vas u depresivno raspoloženje i traženje utjehe u hrani. Pokrenite se. Godiće vam češći boravak u prirodi, otvorenim, svijetlim i prozračnim prostorima.

Škorpija

Presudan element u ljubavnom životu biće uspostavljanje kvalitetne komunikacije s partnerom. Nemojte izbjegavati odgovore na pitanja i ne ustručavajte se postaviti ih. Slobodni će se zateći u blizini osobe koja im se sviđa. Učinite sve da vas opazi. Više vježbanja umanjilo bi tegobe s kčmom. Vozite bicikl, šetajte.

Strijelac

Bićete u svom elementu, veseli i bezbrižni. Telefonski razgovori, čitanje elektronske pošte i kafe s prijateljima odnosiće prilično vremena, ali ćete u tome uživati. Veče je stvoreno za druženja, proslave, zabave. Zato, ako baš ne morate, nemojte boraviti u kući. Različita iznenađenja su moguća, čak i nagli obrt u ljubavnom životu.

Jarac

Nemojte pokvariti dan nepromišljenim postupcima. Ukućani se neće slagati s vašim stavovima glede nedavnog događaja. Priznajte ako ste pogriješili. Ljubavna zbrka počeće se odmotavati. Ako vam se čini da partner očekuje od vas više nego mu želite ili možete dati, to mu jasno stavite do znanja.

Vodolija

Susretljivost i simpatije rodbine vašeg partnera pridonijeće vašem ljubavnom skladu i bliskosti. Raščistite odnos s bratom ili sestrom, čak i ako to podrazumijeva povišeni ton. Ako se nađete u društvu, nekog ćete oduševiti sposobnošću komuniciranja ili verbalnim nadmudrivanjem. Moguća je simpatija ili početak nove ljubavne priče.

Ribe

Povedite računa o svojim troškovima, neplaćenim računima, kamatama. Odvojite vremena za sređivanje kućnog budžeta. Nečije udvaranje ili poziv za izlazak će vas razveseliti, posebno ako ste već neko vrijeme sami – pružite drugoj strani šansu. Mnogi među vama danas će otputovati na more.

Izvor: minimagazin.info

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/astrologija/dnevni-horoskop-za-15-08-2014/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])