Dnevni horoskop za 13.08.2014.

Objavljeno: 13. 8. 2014 u 09:10h

Evo šta vam zvijezde predviđaju za današnji dan…

horoskop

Ovan

Mogle bi vas zateći nagle promjene i neugodnosti na radnom mjestu, a nisu isključena ni podmetanja te zavist ljudi s kojima sarađujete. Izbjegavajte svađe, nametljivost te skretanje pažnje na ono što radite. Okružite se osobama koje razmišljaju slično kao i vi. Posvetite se sebi u većoj mjeri – dovoljno se žrtvujete za druge!

Bik

Mogli biste otići na poslovni put, biti zaduženi za odnose s javnošću ili više raditi s ljudima i tako širiti poznanstva. Mnogo toga dolaziće neplanirano pa će prilagođavanje i snalažljivost biti izuzetno važni. Putem prijatelja upoznaćete osobu kojoj ćete se odmah svidjeti. Nakon nekoliko susreta shvatićete da ste spremni za korak dalje.

Blizanci

Izbjegavajte davanje obećanja za koja niste sigurni da ih možete ispuniti. U protivnom biste mogli izgubiti povjerenje osobe do čijeg vam je mišljenja stalo. Nadređeni će od vas mnogo očekivati, a vi ćete se osjećati nedoraslo zadacima. Manjak samopouzdanja biće glavna prepreka napredovanju i postizanju rezultata.

Rak

Ako imate li nekih nedoumica o ostanku na radnom mjestu, današnji će vas događaji razuvjeriti. Okolina će pokazati da cijeni vaš trud i zalaganje. Pred samcima su uzbudljivi trenuci. Prijatelj će vas upoznati s osobom koja će već na prvi pogled biti vaš tip, a i s kojom će vas vezati mnogi zajednički interesi.

Lav

Veći dio radnog vremena mogli biste provesti ispravljajući tuđe greške i dovodeći posao u normalu. Shvatićete da nisu poslušana neka vaša mišljenja, ali nećete imati vremena za raščišćavanje situacije. Dođe li do ljubavnog nesporazuma, što prije ga riješite. Pažljivo brojite novac kada nešto kupujete i pazite na svoj novčanik.

Djevica

Pokazivaćete sklonost bijegu od obaveza, a vaša nestalnost i prevrtljivost iznerviraće partnera. Moratćete se uozbiljiti i nekako riješiti aktuelne emotivne nedoumice i probleme. Pripremite se na zastoje i odgode, moguće gužve u saobraćaju ili promjene u statusu. Moraćete biti oprezniji u komunikaciji i paziti šta govorite u javnosti.

Vaga

Mogli biste krenuti u veliku akciju preuređenja stambenog prostora. Kupovina novog namještaja, televizora, računara ili automobila biće više nego uspješna. Vaša čula će teško odolijevati zovu flerta. Dugo ćete se zadržati u ugodnom razgovoru koji bi mogao prerasti i u nešto uzbudljivije. Prijatelj u nevolji trebaće vašu pomoć.

Škorpija

Rasplet porodične situacije je na vidiku, a tome ćete pridonijeti vi svojom objektivnošću i tolerancijom. Mnogi od vas razmišljaju o novim aspektima svog ljubavnog života, bilo da je to trudnoća ili zajednički život s voljenom osobom. Ako ulazite u novu vezu, iskre strasti će letiti na sve strane pa od uzbuđenja nećete ni jesti ni spavati.

Strijelac

Moguće su zavrzlame oko putovanja u inostranstvo ili saradnje sa strancima. Šta god da ste isplanirali za danas, neće se odvijati onako kako ste zamislili. Ne preostaje vam ništa drugo nego da se naoružate strpljenjem i tako sebe poštedite nerviranja. Neki će se posvađati s ukućanima zamjerajući im da su rastrošni.

Jarac

U poslovnim aktivnostima do izražaja će doći vaša komunikativnost i snalažljivost. Mogla bi vam biti ponuđena prilika za rad u drugom gradu. Briljiraćete u poslovima vezanim uz trgovinu, intelektualni rad ili obrazovanje. Večernji izlazak ostvariće vaša nadanja. Znalački ćete usmjeriti ljubavnu situaciju prema obostranom zadovoljstvu.

Vodolija

Ako želite da od nadređenih dobijete zasluženo priznanje za svoj trud i sposobnosti, trebate pokazati daleko više preduzetnosti i vjere u sebe. Ako i dalje ostanete samozatajni, drugi će pokušati prisvojiti vaše zasluge. Preispitajte se i ustanovite zbog čega nastaju problemi u vašim ljubavnim vezama. Neke greške stalno ponavljate.

Ribe

Susret sa starim poznanikom podsjetiće vas na dio vašeg života koji ste zamalo zaboravili. Iako će to u vama probuditi nostalgiju, na kraju će vam biti drago pa ćete se potruditi obnoviti prijateljstvo. U ljubavnim odnosima probudiće se uspavana strast. Veče provedite kod kuće i odvojite dovoljno vremena za sebe i partnera.

Izvor: minimagazin.info

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/astrologija/dnevni-horoskop-za-13-08-2014/||claudebot