Omiljeni stil ljubljenja svakog horoskopskog znaka

Objavljeno: 25. 6. 2014 u 15:25h

Za nekoga je to čisto fizičko iskustvo, a za nekoga izraz bliskosti sa partnerom…

ljubi

Stil ljubljenja Ovna

Upečatljiv, energičan i snažan. Ako išta znaju onda je to kako da zapale partnera. Ovaj znak ljubljenju pristupa kao biločemu drugom u životu – oduševljeno i impulsivno.

Stil ljubljenja Bika

Lagano, senzualno i čvrsto – takav poljubac možete očekivati od Bikova. A to je jedan od razloga zbog kojih i veze bikova traju duže nego drugih znakova. Bikovi imaju posebno razvijen osjećaj dodira, zbog toga će vas prije poljupca maziti, a za vrijeme poljupca držati za ruku.

Stil ljubljenja Blizanca

Drugačiji, zanimljivi i promjenljiv. Blizanci kod poljupca sigurno neće razočarati. Ipak, prije poljupca moraćete da se strpite i dobro ispričate sa njim, prije nego što pređete na akciju.

Stil ljubljenja Raka

Prijatno, poznato i jednostavno dobro. Rakovi ne oduševljavaju pri prvom poljupcu, ali stvaraju udobnost i prijatan osjećaj. Oni se ne ustručavaju da iniciraju poljubac, a poslije toga ćete se osjećati toplo i predivno

Stil ljubljenja Lava

Poljubac Lava će vas oboriti s nogu. Jednostavno oduševljava, a za njegov poljubac se stoji u redovima. Sve što vi treba da uradite je da se opustite i prepustite.

Stil ljubljenja Djevica

Pažljivo, osjećajno i savršeno. Tako ljube Djevice. One ne vole nered pa i atmosfera prije poljupca mora biti savršena. Budući da Djevice ništa ne rade polovično i njihov poljubac je kompletan.

ljubi 2

Stil ljubljenja Vaga

Vage žive da bi udovoljile partneru. Samo, kvaka je u tome što isto očekuju i od partnera – da živi samo da bi udovoljio njima. Svaki poljubac koji podijele je jedinstven. A užitak će biti isti i poslije 25 godina provedenih zajedno.

Stil ljubljenja Škorpije

Škorpijin poljubac najbolje opisuje riječ strastveno. One su strastvene bilo šta da rade, pa se tako i ljube. S njima treba zaboraviti na sve drugo i usredsrediti se na poljubac, a zbog načina na koji Škorpije ljube to neće biti preveliki izazov.

Stil ljubljenja Strijelca

Strijelci uvijek žele više, više i još više. Mnogo će vam dati, a ako želite da ih osvojite poljupcem, obratite pažnju na to šta vole i ponovite to bezbroj puta.

Stil ljubljenja Jarca

Jarac se rijetko odlučuje prvi na poljubac. A kada ga napokon uhvatite na foru i dobijete poljubac koji ste čekali mjesecima, ljubite elegantno, prefinjeno i nepotpuno. Da, to je jedini način da on poželi još.

Stil ljubljenja Vodolije

Vodolije su drugačije, a i njihov cilj je da ostanu zapamćene. One vole iznenadne i neobične poljupce, posebno od osoba koje im nisu slične. Budite što različitiji. Drugi način da osvojite Vodoliju je da se pravite da vas ne zanima.

Stil ljubljenja Ribe

Riba će vas poljubiti samo ako lijepo mirišete. Zbog toga su velike količine parfema nužne. Oni će vas ljubiti nježno, osjećajno i pažljivo. Uzvratite im na isti način.

Izvor: covermagazin.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/astrologija/omiljeni-stil-ljubljenja-svakog-horoskopskog-znaka/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])