Sedmični horoskop za period od 28.04. – 04.05.2014.

Objavljeno: 28. 4. 2014 u 09:40h

Saznajte šta vas očekuje na polju ljubavi, posla i zdravlja u periodu od 28.4. do 4.5.2014. godine…

horoskop

Ovan

Svi uticaji vam šalju istu poruku. Stabilizujte se sa načinom ishrane. Važnije od svega je da redovno uzimate obroke i užinu. Obroci ne bi trebali biti obilati. Opredijelite se za hranu u kojoj uživate, koja ima manje kalorija i masnoće. Održaćete dobru liniju, bolje ćete se osjećati. Vrijedi pokušati.

Posao

Idete samo na sigurna dešavanja. Uglavnom se sve ideje pokreću novca radi. Trenutno vam se ideje nižu jedna za drugom, sve dok se u jednoj ne pronađete. Kroz posao, kao i dopunske aktivnosti, mogli bi doći do ostvarenja koja su veća od očekivanih. Ukoliko tražite posao dobićete ga u privatnoj firmi.

Novac

Novac i posao su vam odlično povezani. Kroz sve redovne i sporedne poslovne aktivnosti, možete odlično zaraditi. Ušli ste u vrlo povoljan period za novac, a koliko ćete ga zaraditi zavisi samo od vašeg angažovanja. Privatnici mogu očekivati bolju zaradu. Dok nezaposleni dobijaju dobru podršku od ukućana.

Ljubav

Venera se ubrzano približava vašem sazviježđu. Nije ni čudo što osjećate jaku potrebu za ljubavlju i provodom. Tajne veze će biti vrlo aktuelne ove nedjelje. Ako je među vama došlo do dužeg razdvajanja, lako možete ponovo doći u kontakt. Sve ukazuje na pomirenje. Stariji partner koji vam se već izvjesno vrijeme udvara, postaje vam interesantniji. Ovdje očekujemo ulazak u tajnu vezu. Slobodne osobe bi trebale ići na sve veće skupove, proslave i zabave. Baš na takvom mjestu upoznajete budućeg partnera. U isto vrijeme bi se mogle pojaviti dvije osobe koje pokušavaju da vam se približe. Jedna je izuzetno vesela i interesantna, ali je zainteresovana samo za dobar provod. Dok je druga stabilna, želi prijatnu i ozbiljnu vezu.

Zdravlje

Više pažnje posvetite svom načinu ishrane. Pravilnom ishranom, poboljšaćete svoje zdravlje.

Bik

Ukoliko prošle nedjelje niste primijenili zdrav način ishrane, to ćete sigurno uraditi u ovom periodu. Bikovi i te kako razmišljaju o ukusnoj hrani, hrani koju obožavaju da jedu… Ako ste pretjerali u jelima koja ne prijaju vašem organizmu, brzo će te to promijeniti. Imaćete jaku podršku ukućana, posebno osobe koja je zadužena za kuvanje.

Posao

Boravak Sunca u vašem sazviježđu vam baš prija. Osjećate jaku pozitivnu energiju, donosite dobre odluke i ništa vam nije teško. Ako ste planirali odlazak za inostranstvo, posla radi, približava se dan vašeg putovanja. To bi mogao biti i službeni put. Sjajni uticaji koje prima Sunce, nesigurnost i nervozu potiskuju u drugi plan.

Novac

Od aktivnosti koje ste igrom slučaja radili prošle nedjelje, početkom ove očekujte prve prilive. Sva interesovanja su vam usmjerena ka sticanju novca, pravite razno razne kombinacije. Bićete vrlo uspješni u tome. Jedan dio zarade bi trebali ostaviti sa strane, bolje ćete se osjećati.

Ljubav

Početkom nedjelje donosite odluke u vezi budućnosti vaše veze. Ako ste u vezi sa zauzetim partnerom, najvjerovatnije već sada imate potrebu za promjenama. Ukoliko vas partner pozove na kraći put do kraja nedjelje, uspješno ćete prevazići trenutnu krizu. Dok u dugim vezama partner osjeća vaše udaljavanje. Ako se potrudi da nešto promijeni na bolje i dalje ostajete u vezi. U suprotnom došlo je vrijeme za razdvajanje. Slobodne osobe će imati najviše uspjeha kroz putovanja, poznanstva preko neke bliske osobe, kao i slučajna poznanstva na ulici, u šetnji pored vode… Moguće je i poznanstvo sa jednim strancem, koga bi upoznali preko prijatelja. Najveći utisak na vas će ostaviti osoba koju ne krasi velika ljepota, ali posjeduje neodoljiv šarm. Ova nedjelja je kao stvorena za ljubav.

Zdravlje

Dobro se osjećate. Vladate svojim životom, kao i zdravljem.

Bliznaci

Početkom nedjelje bi mogli imati ozbiljnijih stomačnih tegoba. To je prvi znak da bi trebali da korigujete svoju ishranu. Mnogi će pokušati da ova dešavanja prikriju od ukućana, ali neće za dugo. Najkasnije od petka sami nešto mijenjate uz podršku osobe koja najveći dio dana provodi sa vama. Stabilizaciju očekujte za vikend.

Posao

Venera vas još uvijek dobro podržava na poslovnom planu. Ove nedjelje bi konačno trebali da dođete do ostvarenja koje ste u datom momentu propustili ili jednostavno niste bili u mogućnosti da stupite u kontakt sa osobom koja odlučuje. Podršku očekujte od žena, kao i svih osoba sa kojima radite a imate prijateljske odnose.

Novac

Do sredine nedjelje pažljivo čuvajte svoj novčanik, kako ga ne bi izgubili. Svi tajni dogovori, tajni poslovi… ono što diskretno obavljate, donosi vam novac. Kako i dalje u vašem astrološkom polju novca boravi Jupiter, a pri tom je dobro postavljen, nemate ne rješivih novčanih problema. Novac vam svakako stiže.

Ljubav

Veze u kojima je već došlo do ozbiljnijih problema, najpraktičnije bi bilo da završite. Možda vam je trenutno potrebno razdvajanje kako bi u narednom periodu sagledali koliko vam partner znači i da li ste vi sami nečim doprinijeli tom neskladu. Ako ste definitivno odlučili, ubrzo očekujte ulazak u emotivnu vezu sa starom simpatijom koju poznajete preko poslovnih aktivnosti. Pokreću se tajne ljubavne priče sa partnerom koji je prilično stariji od vas. Ukoliko upoznate osobu koja vam se neodoljivo dopada, ali niste sigurni da li se i vi njemu dopadate.. nastavite prijateljski kontakt. Iduća nedjelja bi mogla donijeti zbližavanje, pa čak i nagao ulazak u vezu. Vikend vam donosi ljubav na prvi pogled.

Zdravlje

Zbog jurnjave za boljim životom nemate dovoljno vremena za sebe.

Rak

Sunce koje boravi u sazviježđu Bika prima jake pozitivne uticaje od Jupitera iz vašeg sazviježđa. Ovaj uticaj bi vas mogao navijesti na pretjerano uživanje u hrani, gdje bi lako mogli izgubiti kontrolu nad svojim apetitom. Samo za ovih sedam dana mogli bi dobiti toliko kilograma da ne bi mogli obući uobičajenu garderobu. Razmislite.

Posao

Ne bi trebali da se upuštate u poslove, situacije i poslovne odnose kroz koje ste imali prilike već da prođete, a zapamtili ste po većem neuspjehu. Ukoliko drugima postavljate velike ciljeve, a malo dajete tapkaćete na mjestu. Sve čemu pristupate iskreno sa puno vjere u sebe, donijeće vam najbolje rezultate.

Novac

Ova nedjelja bi mogla da vam donese zavidne rezultate na finansijskom planu. Sve zavisi isključivo od vas samih, koliko i kako ste se davali na radnom mjestu. Uz saradnju sa starim prijateljem kome vjerujete rješavate bitne finansijske probleme. Očekuje vas vrijedan poklon.

Ljubav

Nikome ne bi trebali da dozvolite da utiče na vaš izbor partnera, na odnos koji imate u trenutnoj vezi ili braku. Povlačenjem i bježanjem od problema pokvarićete odnose sa partnerom kao i porodicom ili prijateljima. Slušajte svoje srce i nećete pogriješiti. Duži period su prisutni uticaji koji vam omogućavaju pomirenje sa voljenom osobom sa kojom ste u jednom momentu planirali brak ili ste već počeli da živite zajedno. Ako ove nedjelje ne dođe do susreta, kontakta… očekuju vas vijesti koje vam daju nadu. Pitanje je momenta kada će doći do pomirenja. Nove ljubavi se pokreću na putovanju, fakultetu, kao i sa osobama koje dolaze iz inostranstva. Pojavljuje se i jedna starija osoba.

Zdravlje

Snagu nađite u mirnim, dobroćudnim i mudrim osobama.

Lav

Lavovi su oprezni i probirljivi. Vole dobro da pojedu i uglavnom se opredjeljuju za hranu u kojoj uživaju. Mnogi od vas će sebi udovoljiti i pojesti ono što vole. Pri tom vode računa o količini hrane koju unose u organizam. Ima i onih koji kradom jedu. Tada bi mogli biti u problemu. Mijenjajte nešto.

Posao

Poslove koje niste dovršili neka vam budu prioritet. Svaki čas bi neko mogao da vam potraži baš taj podatak. Već ste ušli u period dokazivanja, pa zbog manjih propusta ne ugrožavajte poslovni ugled. Imaćete diskretan kontakt sa uspješnom osobom ili šefom, koji bi vam mogao promijeniti život na bolje.

Novac

Sprema vam se novčana nagrada za aktivnosti u kojima ste učestvovali na diskretan način. Očekuju vas i dnevnice koje ste već trebali da dobijete. Ova nedjelja je kao stvorena za novac. Sve ono što radite i te kako će vam se isplatiti. Novac vam stiže sa više strana. Budite aktivni.

Ljubav

Ne mijenjajte svoje navike. Organizujte se kako vama odgovara. Pritisak od strane partnera ili prijatelja u organizaciji izlazaka i odabira društva oduzeo bi vam pozitivnu energiju. Velike su mogućnosti susreta sa bivšim partnerom. Za sada ništa ne preduzimajte, pustite neka prođe još malo vremena. Preko posla ili na nekoj proslavi mogla bi vas osvojiti zauzeta osoba. Tajne veze su u fazi procvata, kako nove tako i stare. Ove nedjelje vam se omogućava veliko ljubavno ostvarenje. Preko uspješnih osoba bi mogli upoznati nekoga ko će vam omogućiti dobar provod uz skladan odnos i puno nježnosti. Svaki kontakt sa inostranstvom, strancima, putovanjima… donosi partnera koji će znati da vas usreći.

Zdravlje

Dobro zdravlje, lijepo raspoloženje i pozitivna energija. Vrijeme je za sport i razbibrigu.

Djevica

Vama ništa ne može promaći. Ako osjećate stomačne tegobe znajte da je to ozbiljan signal koji vas upozorava na način ishrane. Ne eksperimentišite sami ništa. Posjetite ljekara, uradite osnovne analize, ako želite da se riješite tegoba. U suprotnom ćete se naći u začaranom krugu.

Posao

Izbacite iz sebe unutrašnji bijes i nezadovoljstvo koje je izazvano nečijim ponašanjem na radnom mjestu. Dopustite pozitivnoj energiji da vas vodi. Vaš pozitivan stav donosi mudro razmišljanje i sva vrata će vam biti otvorena. Neka vam prioritet budu vaše želje i ciljevi. Mogli bi biti vrlo uspješni

Novac

Kako ste skloni da se brinete unaprijed, mogli bi napraviti veliku pometnju u razmišljanju o obavezama koje niste izmirili. Venera vam šalje jaku pozitivnu energiju. Usmjerava vas na dobar način kako da dođete do bolje zarade i riješite trenutne probleme.

Ljubav

Neophodno je da raščistite odnose sa starom ljubavi pa se tek onda možete usmjeriti ka nečemu novom. Većina vas je ipak okupirana prošlošću. Još uvijek vas podržavaju sjajni uticaji koji nagovještavaju pomirenje. Problem je u vama. Nešto vam ne da da popustite, a trebali bi. Dajte sebi još jednu šansu da se kasnije ne bi kajali. Preko inostranstva, fakulteta ili u kontaktu sa zakonom omogućen vam je novi ljubavni početak. Ova nedjelja omogućava prvi kontakt koji se nastavlja. Partner je strpljiv, odmjeren i pokušava da vas osvoji na jedan krajnje specifičan način. Stara simpatija se vraća iz inostranstva, tek vas tu očekuju lijepa dešavanja. Pozitivno ste podržani za ulazak u brak ili zajednički život.

Zdravlje

Skloni ste prehladama i padu raspoloženja. Uložite malo više truda, družite se.

Vaga

Mars u vašem sazviježđu vam baš donosi pometnju na svim poljima života. Samo se malo potrudite i ovladajte svojom nesigurnošću. Ako u tome uspijete, Saturn iz astrološkog polja hrane nudi vam divna rješenja. Prvenstveno kroz način ishrane koji će vam vratiti pozitivnu energiju.

Posao

Riješite se nemira i nesigurnosti na ličnom planu, kao bi mogli živjeti divnu energiju koja vas podržava na poslovnom planu. U svim poslovnim aktivnostima imate podršku od strane žena i saradnika sa kojima se družite i van radnog mjesta. Dok vam Jupiter šalje poruku da se okrenete ka uspješnim osobama.

Novac

Preko uspješnih osoba bi mogli doći do svih finansijskih rješenja, poboljšanja primanja. Ove nedjelje vam je naklonjen novac preko svih aktivnosti. Ne dvoumite se mnogo, prihvatite sve poslove koji mogu da vam donesu dobru zaradu. Partner dobija povišicu.

Ljubav

Svaka slabost i nesigurnost koju bi pokazali partneru nepovoljno će uticati na vaš odnos. Vaše misli su opterećene. Sasvim je moguće da ste sami nešto pogrešno protumačili. Budite svoji i sigurni u sebe, bićete zadovoljniji i uspješniji. Ne dozvolite da vama ovlada neraspoloženje zbog ljubavnih neuspjeha. Uložite samo malo truda i uspjećete da pronađete odgovarajućeg partnera. Tajna ljubav koja kreće preko poslovnih aktivnosti u potpunosti bi vas oporavila. Ako ste se udaljili od simpatije sa kojom radite splet okolnosti će vas opet spojiti. Iskoristite ovu priliku. Ove nedjelje vam se ne preporučuju avanture. Veća ostvarenja vas očekuju sa stabilnim partnerom, koji je najvjerovatnije stariji od vas nekoliko godina. Tu je i jedna razvedena osoba koja vam se i dalje udvara.

Zdravlje

Potreban vam je odmor i opuštanje. Više pažnje posvetite sebi.

Škorpija

Ako osjećate povišen pritisak, budite sigurni da je to izazvano načinom ishrane. Škorpije se inače nalaze u jednom vrlo uspješnom periodu i sve ono čega se prihvate uspješno dovršavaju. Sada se malo više pozabavite sobom i svim onim što unosite u organizam, radite na fizičkom oporavku kroz ishranu.

Posao

Saturn iz vašeg sazviježđa je već počeo pozitivno da djeluje na vas. Ova nedjelja vam donosi kontakte preko kojih dobijate ideju na koji način možete poslovno da se ostvarite. Sada ste u fazi pripreme za bitne realizacije koje vam kreću od iduće nedjelje, a trajaće narednih mjesec dana.

Novac

Donosite mudre odluke koje će pozitivno uticati na vašu finansijsku situaciju. Svaki vid udruživanja da li kroz timski rad ili saradnju sa bliskom uspješnom osobom pokrenuće srećne okolnosti i na lakši način dolazite do sjajnih priliva novca. Samo ne pretjerujte u procjenama da li vama pripada više ili vašem poslovnom partneru.

Ljubav

Još ove nedjelje Venera će boraviti u vašem astrološkom polju ljubavi. Dobri uticaji koje Venera prima od Saturna iz vašeg sazviježđa daje veće mogućnosti različitih emotivnih ostvarenja. Ono što je sigurno.. dolazi do susreta i obnove veze sa starom ljubavi. Svaka neodlučnost i povlačenje će vas udaljiti od voljene osobe. Budite odlučni i prihvatite pomirenje, ali i poziv za zajedničko putovanje. Dva uticaja nagovještavaju ulazak u zajednički život, kao i ljubavnu sreću kroz putovanja. Tu je i ljubav sa osobom koja živi u inostranstvu od koje dobijate poziv za odlazak u posjetu ili partner planira dolazak kod vas. Vikend vam donosi neplaniran susret sa kolegom što bi moglo da pokrene nova ljubavna dešavanja.

Zdravlje

Pojačana pozitivna energija i osjećaj ličnog zadovoljstva.

Strijelac

Sunce koje boravi u vašem astrološkom polju zdravlja povoljno je podržano retrogradnim Plutonom iz Jarca. Sam uticaj vam ukazuje da kroz manje promjene u načinu života, odnosu prema sebi i hrani, mogli bi doći do velikog preporoda. Pluton vas neprimetno vraća ka zdravom životu.

Posao

Radosne vijesti koje ste dobili prošle nedjelje od strane šefa ili uticajne osobe, ove nedjelje se realizuju. Neki će dobiti premještaj, zaposlenje… svakako idete ka višim ciljevima koje ste dugo pripremali. Ako ste planirali službeni put ili odlazak u inostranstvo putevi su vam otvoreni.

Novac

Kroz privatan posao i sve sporedne poslovne aktivnosti koje držite u tajnosti, dolazite do dobre zarade koja će vam stizati duži vremenski period. Svaki novi poslovni ugovor koji potpišete isto tako obećava u naredne tri nedjelje. Lakše dolazite do veće pozajmice, kredita, a neke očekuje dobro nasljedstvo.

Ljubav

Da bi ste ostvarili svoje ljubavne planove, potrebno vam je više samopouzdanja gdje bi napravili razliku između bitnog i nebitnog. Nalazite se u jednom dužem periodu koji je prilično uzburkan. Razmišljajte pozitivno i uspjećete. U vezama budite svoji i ne dozvolite da vas iko pokoleba, utiče na vaš odnos sa partnerom. U suprotnom ćete imati toliko sukoba da ćete prilično iskomplikovati vaše odnose, možda se i razdvojiti. U čitavoj ovoj situaciji, spašava vas vladar Jupiter koji prima jaku pozitivnu energiju. Kako budete razmišljali i donosili odluke tako će vam biti u ljubavnom životu. Data vam je prilika da sprovedete sve ono što vam donosi ljubavnu sreću. I kroz vezu u kojoj ste, kao i kroz ulazak u nešto novo emotivno. Budite svoji.

Zdravlje

Samo prisustvo Sunca u vašem astrološkom polju zdravlja omogućava vam sjajan oporavak, stabilnost i dobru energiju.

Jarac

Svi pripadnici ovog sazviježđa koji žive sami potpuno su zaboravili šta znači domaća kuhinja. Nezdravo se hranite i nerado ulazite u kuhinju. Ako ništa drugo povremeno odlazite na ručak kod roditelja ili bliskih rođaka, prijatelja. To bi vas moglo probuditi iz letargije i pozitivno pokrenuti.

Posao

Potrebna je velika odmjerenost ukoliko ste privatnik. Ne zanosite se brzom poslovnom oporavku i ne pravite nagle promjene. Idite isključivo na sigurno. Zaposlene osobe će kroz druženje van radnog mjesta sebi otvoriti nove puteve, probuditi uspješne ideje. Zaposlenje preko drage osobe ili partnera.

Novac

Još uvijek ste pod nepovoljnim uticajima na astrološkom polju novca. Sve zavisi od vas kako se postavite. Ne preporučuju vam se nagla velika ulaganja i neplansko trošenje novca. Ako ovo izbjegnete sačuvaćete ono čime raspolažete. Već kroz poslove koje obavljate iz zadovoljstva, mogli bi lijepo zaraditi.

Ljubav

U mnogima živi velika želja za pomirenjem sa voljenom osobom. Uticaj se odnosi na veze koje su trajale duže od godinu dana. Sve je moguće, ako uspijete nekako da dođete u kontakt. Od velike pomoći će vam biti zajednički prijatelji ili rođaci. Organizacija zajedničkog izlaska ili putovanja bi bio pun pogodak. Astrološko polje ljubavi vam je već pokrenuto pozitivno. Tu su nove ljubavi koje bi vas lako mogle odvesti u stabilnu vezu, ali i zajednički život, brak… U tome uspijevate ako se opredijelite za stabilne osobe, koje iza sebe imaju bitna životna ostvarenja. Uspješna osoba, koja je možda zauzeta a sa vama se opušteno pojavljuje u javnosti ostvaruje vaš ljubavni san. Imate više mogućnosti za uspješna ljubavna ostvarenja.

Zdravlje

Ljubavna ostvarenja pozitivno utiču na fizičko zdravlje i način razmišljanja.

Vodolija

Ne inatite se sami sebi. Dopustite vašoj jakoj unutrašnjoj energiji da vas pokrene i oslobodi napetosti. Uzimanjem vitaminskih napitaka i što više voća mogli bi se pozitivno pokrenuti. Trenutno vam najviše odgovara lagana hrana. Obavezno izbacite noćne obroke, ako želite da se stabilizujete.

Posao

Na poslovnom planu možete očekivati dobre promjene, ukoliko se uključite u trenutna dešavanja. Uz podršku vašeg šefa ostvarujete odlične rezultate. Pratite njegove zahtjeve i sve će lagano teći. Ako ste ostali bez posla ili tek pokušavate da dođete do zaposlenja, velike su šanse za novi uspješan početak.

Novac

Venera vam i ove nedjelje obećava dobru finansijsku situaciju. Neko bi mogao da vam vrati dug na koji ste gotovo zaboravili. Zatim ukoliko vam kasni neka vanredna isplata preko posla kojim ste se bavili, stiže vam ove nedjelje. Sada ste u situaciji da neki dinar ostavite na štednju.

Ljubav

Ukoliko ste u prethodnom periodu planirali zajednički život, ova nedjelja vam je odlična za pokretanje i preseljenje. Upoznavanje partnera sa vašom porodicom biće vrlo uspješno. Ako se u vaš komšiluk doselila osoba koja dolazi iz drugog grada ili države, u vama budi znatiželju. Sami ćete se potruditi da što prije dođe do susreta i upoznavanja. Baš kroz pružanje pomoći, potrebne informacije novom komšiji, vidno primjećujete obostrane simpatije. Isti uticaj će djelovati i kroz poznanstvo sa komšijinim rođakom ili na nečijoj kućnoj zabavi. Odlazak na službeni put sa kolegom pokreće novu ljubavnu priču. Potpuni emotivni oporavak doživljavate kroz tajnu vezu sa markantnim partnerom.

Zdravlje

Osjetljivi nervi, napetost i strahovi. Pronađite adekvatan način za opuštanje.

Ribe

Novčani problemi bi vas lako mogli navijesti da utjehu pronađete u jelu. Bolje bi vam bilo da se okrenete ka izlascima, druženju i ljubavi. Ako nastavite sa nekontrolisanim jelom mogli bi izazvati veće stomačne tegobe. Svoju energiju okrenite ka sreći i pozitivnom razmišljanju, brzo ćete doći do duševnog mira i opuštanja.

Posao

Ove nedjelje vam je preporučljivo da se što više krećete, da budete aktivni i prihvatate sve prijedloge. Donijećete najbolje odluke za sebe. Kroz susrete i razgovor sa uspješnim osobama pokrećete dobra dešavanja na radnom mjestu. Od rođaka ili komšije imate značajnu pomoć pri pronalaženju zaposlenja.

Novac

Mnogi od vas bi mogli imati problema sa neplaćenim računima, obavezama po osnovu kreditnih kartica ili kredita. Strah i panika vam samo odmažu i blokiraju vaše misli i dobre ideje. Opustite se, rješenje nalazite preko voljene osobe, ali i vama dragih ljudi. Samo se ne zadužujte u cilju vraćanja nekog duga.

Ljubav

Još ovu nedjelju u vašem sazviježđu boravi Venera, a pri tom u astrološkom polju ljubavi vas i dalje pozitivno podržava Jupiter. Simpatije koje su već prisutne, do kraja nedjelje pokreću novu ljubavnu priču. Ako ste se rastali sa voljenom osobom koja živi u inostranstvu, omogućen vam je ponovni kontakt, susret i pomirenje. Kroz putovanja, intenzivna druženja sa prijateljima, rođacima i komšijama, preko društvenih mreža i svih vidova komunikacija… najlakše će te se ostvariti na emotivnom planu. Pri kupovini namirnica ili odlasku na ručak bićete u situaciji da birate između dvije osobe. Za sada vam se ne preporučuje ljubav sa razvedenom osobom. Samo bi vam oduzela energiju i donijela razočarenje.

Zdravlje

Tempo života će vas primorati da naučiti da postoji vrijeme za odmor i dobar san.

Izvor: mojastrolog.rs

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/astrologija/sedmicni-horoskop-za-period-od-28-04-04-05-2014/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])