Kako opraštaju horoskopski znakovi?

Objavljeno: 7. 9. 2013 u 19:36h

Kod kojeg će znaka upaliti iskreno izvinjenje, a kod kojih ćete se dobro potruditi kako bi vam oprostili grehe pročitajte dalje u tekstu…

par svadja

Ovan

Ovan se lako vrijeđa i brzo oprašta, iako će vas ignorisati par dana ako ga baš jako naljutite. Ako osjeti iskreno kajanje, oprašta bez problema.

Bik

Bik je previše osvetoljubiv da bi tek tako oprostio, pogotovo ako udarite na njegov ego ili dostojanstvo. Tada je spreman i da prekine prijateljstvo ma koliko dugo ono trajalo. Uz to je i prilično sklon svađama, pa pripazite šta govorite.

Blizanac

Blizanci smatraju da praštanje nije nešto oko čega bi trebalo praviti veliku dramu ako dobiju iskreno izvinjenje, a naročito prijateljima koji im puno znače u životu i znaju to da im pokažu.

Rak

Rak često mijenja raspoloženja, što uz osvetoljubivu narav čini praštanje prilično teško, ali ako se jako potrudite i objasnite zašto vam je krivo, a sve začinite malim znakom pažnje, izvinjenje će biti uvaženo.

Lav

Lav se iznenadi kad mu neko kaže da ga je povredio jer ne razmišlja o svojim postupcima. U svađama se povlači, gotovo nikad se ne izvinjava, ali ni ne očekuje da mu se drugi iizvinjavaju. Najbolje je praviti se da se ništa nije dogodilo.

Djevica

Djevica je precizna u svemu, pa tako i kod opraštanja. Izvinjenje mora da bude dobro argumentovano, naravno da treba naglasiti da ste vi krivi za sve i onda slijedi oproštaj bez problema.

Vaga

Vaga voli da dramatizuje u svemu, pa je jasno da i u ovoj situaciji igra toplo-hladno, jer je prvo spremna oprostiti, a već u slijedećem trenutku nije, ali mali poklončić zaustaviće klatno na strani oproštaja.

Škorpija

Škorpija je najteži znak u horoskopu po ovom pitanju, jer mogu proći i godine prije nego što oprosti nešto, a u nekim slučajevima se to neće nikad dogoditi. Ipak, kako vole da budu viđeni, ako ih upoznate s pravim ljudima na pravim zabavama, napravili ste mnogo.

Strijelac

Strijelac vjeruje da svako zaslužuje još jednu priliku, uključujući i njih. Važan je razgovor, pa iako je unaprijed spreman da oprosti, Strijelac neće propustiti priliku za dobru raspravu.

Jarac

Jarac je vrlo osvetoljubiv znak, pa je izvinjenje nužno da servirate izuzetno brzo i kvalitetno uz neki poklončić, jer ako krenete u raspravu, vjerujte da ćete zažaliti što ste ga uvrijedili.

Vodolija

Vodolija prašta lako prijateljima, ali ako shvati da mu neko donosi lošu energiju u društvo, neće biti ni oprosta ni daljeg druženja.

Ribe

Ribe opraštaju izuzetno teško zbog ponosa, a i kad oproste držaće se na distanci neko vrijeme dok ponovo ne zadobijete njihovo poverenje.

Izvor: Metro-portal

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/astrologija/kako-oprastaju-horoskopski-znakovi/||claudebot