Kakva vam karma prijeti u ovom životu?

Objavljeno: 8. 8. 2013 u 14:45h

Prema indijskoj astrologiji vaš horoskopski znak zapravo vam određuje karmički put i izazove s kojima ćete se suočiti u ovom životu. Evo nekoliko jednostavnih objašnjenja kako pomoću zodijaka možete otkriti svoju karmu baziranu na iskustvima u prošlim životima.

foto

OVAN

Vaš najveći izazov u ovom životu mogao bi biti staviti nekog drugog na prvo mjesto osim sebe, za promjenu, s obzirom na to da ste vrlo ambiciozan vatreni znak. Izazovi s kojima se suočavate često imaju veze s vašom reputacijom, a problemi s novcem mogu iskrsnuti samo zbog vaše impulsivnosti.

BIK

Vi ste tvrdoglavi individualac i vaš bi izazov mogao biti u tome da jednom barem priznate da ste u krivu. Usamljenost je čest problem ovoga znaka.

BLIZANCI

Vi ste skloni bježanju od stvarnosti i, talentovani kakvi već jeste, mogli biste se suočiti sa situacijama u životu koje će vas prisiliti da se prizemljite. Mogli biste imati i zdravstvenih problema. Ljubavni trouglovi biće uobičajena pojava, a nevjera bi mogla biti takođe jedan od izazova.

RAK

Vrlo ste zatvoreni i sramežljivi. Vaš bi izazov mogao biti da nadvladate depresiju i pesimistične stavove kakve gajite. Mentalno zdravlje i problemi u ljubavnim vezama česta su pojava.

LAV

Vrlo ste arogantna i ambiciozna osoba i mogli biste se u životu susresti s izazovima koji će vas prisiliti da budete manje sebični i površni. Finansijski problemi tipični su za karmu Lava.

DJEVICA

Volite imati stvari pod kontrolom i teško nešto ostavljate iza sebe. Vjerovatno ćete se susresti sa situacijama koje će vas natjerati da ne budete toliko strogi. Naći ćete se u situacijama kad nećete dobiti dovoljno priznanja za svoj rad ili kad ćete se osjećati nevoljeno.

VAGA

Neodlučni ste i mogli biste se naći u situaciji da morate donijeti neke teške odluke kako biste se iskupili za prošle živote. Naučićete da ne krivite druge za svoje probleme. Cilj vam je svakako odrediti jeste li žrtva ili niste.

ŠKORPION

Skloni ste opsjednutosti i pretjeranoj zabrinutosti što se tiče seksa. Vaš najveći izazov mogao bi biti svladavanje kompulzivne prirode vaših želja. Takođe ćete možda doći u iskušenje da se okušate u nečem okultnom.

STRIJELAC

Znate biti tvrdoglavi i zabrinuti samo kad su u pitanju vaši vlastiti poslovi. Problemi s vezivanjem vjerovatno će vam predstavljati izazov u ovom životu ako ste rođeni u znaku Strijelca.

JARAC

Vi volite novac i skupljanje lijepih i korisnih predmeta. Jedan od vaših izazova u ovom životu mogao bi biti da shvatite kako novac nije sve u životu. Takođe biste se mogli suočiti s problemima koji će vam pokazati da ne mora sve biti savršeno da biste bili voljeni.

VODOLIJA

Uživate u slobodi da odlutate u mislima i satima kontemplirate o koječemu. Na nesreću, to vodi k odugovlačenju. Vjerovatno ćete se susresti s izazovima koji su zapravo posljedica toga što niste bili promišljeni ili niste obraćali pažnju na stvari koje su vam u životu stvarno važne.

RIBE

Ribe uvijek traže svoju polovinu, tokom cijelog života. Pred vama bi mogao biti izazov da naučite kako biti sami ili biste se mogli suočiti s problemima zavisnosti, u smislu odnosa ili poroka.

Izvor: Depo.ba

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/astrologija/kakva-vam-karma-prijeti-u-ovom-zivotu/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])