Žena, inspiracija: Ima sedmoro djece i ovakvo tijelo, godine ni ne broji (Foto)

Objavljeno: 23. 10. 2017 u 10:13h

Kada se prije 23 godine vratila iz porodilišta, po prvi put, željela je da obuče stare farmerke. Nisu joj “stigle” ni do pola butina. Tu je “podvukla” crtu i riješila da svoje tijelo vrati na staro.

Džesika je nakon tog događaja rodila još šestoro djece i niko ne može da povjeruje kada čuje koliko ima godina, a ni djece.

A ona zapravo ima 43 godine, a nakon tog prvog porođaja počela je redovno da vježba. Tu naviku ima i nakon sedmoro djece.

Po zanimanju je medicinska sestra, ali sada radi i kao fitnes trener, a njene savjete upijaju rekreativci ali i ozbiljniji vježbači.

Džesika je od tog prvog porođaja pazila na težinu, ali tek poslije rođenja sedmog djeteta, 2013. godine, počela je da trenira sa tegovima. I tek tada je, kaže, postala zadovoljna svojim tijelom.

“Bila sam šokirana količinom kilograma koje sam dobila u prvoj trudnoći. Sjećam se da sam došla kući sa planom da uskočim u svoje stare farmerke, ali nije bilo šanse da se to desi. Pala sam u depresiju i shvatila da to nije samo tipični trudnički višak. Nakupilo se tu mnogo više bespotrebnih kilograma “, kaže Džesika.

Već poslije drugog porođaja, kaže, nije bila depresivna, jer je znala šta može da očekuje i šta treba da uradi.

Izvor: B92

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/zena-inspiracija-ima-sedmoro-djece-i-ovakvo-tijelo-godine-ni-ne-broji-foto/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot