Sedmični horoskop od 22. do 29. oktobra

Objavljeno: 22. 10. 2017 u 16:54h

Sedmični horoskop vam donosi neke od odgovora na vaše nedoumice ali i smjernice kako ne bi napravili korake koji će vas skupo koštati. Šta vam to govore zvijezde?

Ovan (21. 3 – 20. 4)

Posao – Na početku sedmice vaš vladar, Mars ulazi u Vagu, vama suprotan znak, što nije baš “zahvalna” pozicija. Zato, budite oprezni u komunikaciji sa kolegama i imajte više sluha za drugačije stavove. Ne odgovarajte na provokacije i izbjegavajte sukobe. Kretanje Mjeseca kroz polje karijere ukazuje da ste iz nekog neobjašnjivog razloga postali izuzetno zanimljivi svojim nadređenima.

Ljubav – Zahvaljujući dobrom položaju Venere, vladara vašeg sedmog polja lako ćete izaći na kraj sa svim problemima na ljubavnom planu uprkos negativnom uticaju Marsa. Moguće vraćanje starih ljubavi.

Zdravlje – Stres je glavni krivac za nagli skok pritiska i ubrzani rad srca.

Bik (21. 4 – 21. 5)

Posao – Venera u Vagi na izvjestan način podliježe negativnom uticaju Marsa koji joj se pridružuje početkom sedmice pa možete očekivati da događaji na poslovnom planu počnu da se odvijaju kao na filmskom platnu ali i da se komplikuju. Važne odluke donosite isključivo na osnovu detaljne procjene situacije a ne na osnovu varljivih utisaka. Ne dozvolite da kuloarske priče utiču na vaše stavove.

Ljubav – Jupiter u polju partnerstva, zaklonjen Suncem, koje za dva dana takođe ulazi u isto polje, ukazuje da postoje neka kolebanja i želje za promjenom, ali za sada tapkate u mjestu. Budite strpljivi, još nije došlo vrijeme za korjenite promjene.

Zdravlje – Mogući problemi sa sinusima, zaštitite se na vrijeme.

Blizanci (22. 5 – 21. 6)

Posao – Merkur u Škorpiji nije baš najbolja pozicija za nove poduhvate pa svaka akcija može biti pogrešno planirana ili loše izvedena. Spustite stvari na nivo rutine, i potrudite se da vas ništa ne izbaci iz ustaljenog kolosijeka. Nije vrijeme za rizične akcije kao ni za tajno ili manipulativno poslovanje. Ako ne radite po zakonu, snosićete posljedice krajem perioda.

Ljubav – Jupiter, vladar vašeg polja partnera trenutno je zaklonjen Suncem, pa nema moć da inicira neka nova dešavanja na ljubavnom planu. Budite strpljivi i sačekajte bolji period za sređivanje u tom segmentu života. Ako ste slobodni, moguće uzbudljive avanture.

Zdravlje – Pojačana nervoza, problemi sa hormonima i žlijezdama. Opustite se i biće bolje.

Rak (22. 6 – 22. 7)

Posao – Period ispred vas je naglašen planetama u četvrtom i petom polju, što osim bavljenja porodičnim imovinskim stvarima nagovještava i mogućnost privatnog preduzetništva. Ipak, šta god da želite ili namjeravate da ostvarite u ovom periodu, budite oprezni i držite se one narodne – “tri puta mjeri, jednom sijeci”. Svaka nepromišljena ili brzopleta odluka mogla bi skupo da vas košta.

Ljubav – Emotivno ste rastrzani i ophrvani turbulentnim događajima sa kojima se ne snalazite najbolje. Vladar polja partnerstva, Saturn ubrzao je kretanje i ukazuje da se pred promjenu znaka sve nestabilne situacije dovode u stanje provjere, odnosno iskušenja. Zato, dobro razmislite prije svake važne odluke.

Zdravlje – Mogući su problemi sa sluhom ili želucem.

Lav (23. 7 – 22. 8)

Posao – Venera, vladar vašeg polja statusa i karijere, u svom je domicilu i taman kad treba da se stabilizuje, od utarka, ulazi Mars i unosi nemir. Pripremite se za buran poslovni period koji će obilježiti razni nesporazumi, suprotnosti, antagonizmi… Imaćete utisak da je sve okrenuto naopačke. Moguće je da neke realne šanse za napredak doživite potpuno suprotno, ili da vam se nešto loše učini dobrim. Ne donosite ishitrene odluke.

Ljubav – Saturn, vladar polja partnerstva je u sekstilnom znaku sa Venerom i nagovještava održavanje postojećeg stanja u stabilnim vezama. Nasuprot tome, osobe koje nemaju dobar odnos sa partnerom mogle bi da ostanu same.

Zdravlje – Čuvajte se povreda i brzopletih poteza.

Djevica (23. 8 – 22. 9)

Posao – Merkur u znaku Škorpije, zajedno sa Jupiterom i Suncem, ukazuju na nepraktično mišljenje i postupanje. Sa druge strane Venera u polju novca, i prelazak Marsa iz vašeg prvog u drugo polje u isti znak sa Venerom, nagovještavaju da su bitna dešavanja na poslovnom planu vezana za finasije. Pred vama su novi poslovni izazovi ali i dileme. Ne brzajte sa odlukom.

Ljubav – Jupiter, vladar vašeg polja partnerstva kao da je zaslijepljen Suncem pa ne vidite šta je problem u vezi, a čini se i da niste u stanju da prihvatite svoju odgovornost. Pokušajte da budete maksimalno razboriti kako svoju vezu ne biste doveli na nesiguran teren.

Zdravlje – Mogući manji zdravstveni problemi vezani za urinarni trakt.

Vaga (23. 9 – 22. 10)

Posao – Venera, vladajuća planeta, u vašem znaku i ujedno prvom polju, ukazuje na bitna dešavanja na poslovnom planu. Ipak, zbog negativnog uticaja Marsa, bilo bi dobro da budete oprezniji u komunikaciji sa nadređenima i kolegama i da se ne uplićete bez potrebe u ono što vas se ne tiče. Priliko donošenja važnih odluka ne zanemarujte činjenice. Izbjegavajte rizične poslove.

Ljubav – Mars, vladar vašeg polja partnerstva u vašem znaku unosi kompletnu konfuziju u odnosima. Sve je moguće, posebno ako nepromišljeno uletite u novu vezu. Period je pogodan jedino za slobodne i nesklone ozbiljnom vezivanju. Neki novi susret mogao bi da probudi veliku strast.

Zdravlje – Izbjegavajte slana jela. Muči vas nadimanje i osjećaj težine u nogama.

Škorpija (23. 10 – 22. 11)

Posao – Prelazak Jupitera u Škorpiju i samim tim vaše prvo polje znak je velikih očekivanja i malih mogućnosti za ostvarenje poslovnih ciljeva. Tokom ovog perioda bićete potpuno nepraktični, pa bi najbolje bilo da se uzdržite od preduzimanja novih akcija i da sačekate bolji trenutak. Oprez je vaš najbolji saveznik.

Ljubav – Venera, vladar vaše kuće partnerstva, u vašem je dvanestom polju a pridružuje joj se i Mars, što znači da su sva dešavanja moguća, ali nijedno nije kvalitetno. I na ljubavnom planu, suzdržano ponašanje je najbolji način da se stvari dovedu u red.

Zdravlje – Slab imunitet čini da ste osjetljiviji nego ikada.

Strijelac (23. 11 – 21. 12)

Posao – Saturn i dalje drži vaše prvo polje pod kontrolom, a vi ste prilično nefleksibilni i nespremni za bilo kakve promjene. Vladar vam je oslabljen zbog blizine Sunca i do polovine novembra nema načina da ispolji snagu i da na neki način sami upravljate dešavanjima. Očigledno, moraćete da se prilagodite situaciji i da prihvatite realnost. Ako ste bez posla, očekujte novu, značajnu ponudu.

Ljubav – Merkur, vladar vašeg sedmog polja je u vašem dvanestom, pa je odnos sa partnerom krajnje konfuzan. Čini se kao da ne uviđate šta bi za vas bilo najbolje. Ako niste sigurni da li želite da nastavite ili prekinete postojeću vezu, naredne sedmice ne preduzimajte ništa bitno.

Zdravlje – Smanjite uživanje u kafi i “žestini” pa ćete se bolje osjećati.

Jarac (22. 12 – 20. 1)

Posao – Mars ulazi u vaše deseto polje i pridružuje se Veneri što podiže uloge u igri i dovodi rizike u prvi plan. Čak i ako niste kockar, naći ćete se u rizičnim situacijama. Nemojte donositi nagle odluke. Očekuju vas veliki troškovi, pa situacija na finansijskom planu neće biti baš ružičasta. Nešto vas pritiska i niste zadovoljni svojim položajem. Mijenjajte ono što možete.

Ljubav – Mars i Venera u istom znaku, u vašem desetom polju, nagovještavaju da vaš odnos sa partnerom nije najbolji i da se suočavate sa raznim izazovima i avanturama. Budite oprezni, jer vas nove avanture mogu odvesti na stranputicu.

Zdravlje – Problemi sa srcem posljedica su napetosti na poslu, ali i nerviranja zbog sitnica.

Vodolija (21. 1 – 19. 2)

Posao – Polje karijere je označeno Jupiterom i Merkurom ali i njihovim slabostima, a od utorka u isto polje ulazi i Sunce koje blokira ove dvije planete. Izvjesno je da neke planove morate da odložite ili odbacite po nalogu nadređenih. Pripremite se za neočekivana događanja na poslovnom planu. Mogući imovinski problemi. Hrabri ste ali nepraktični, posebno na planu sticanja novca.

Ljubav – Emotivno ste napeti, a vaše misli fokusirane su na osobu koja je daleko ili od koje ste odvojeni statusom ili nečim sličnim. Čini se da uživate u zapletima kao iz telenovela. Krajnje je vrijeme da se spustite na zemlju i da shvatite vrijednost.

Zdravlje – Bolovi u kukovima ili problemi sa kostima mogu prerasti u hronične.

Ribe (20. 2 – 20. 3)

Posao – Jupiter je blokiran u Škorpiji zbog blizine Merkura i Sunca pa ćete vjerovatno biti impresionirani novim utiscima i idejama, ali i prilično konfuzni. Zato ne očekujte da vaši planovi odmah budu ostvareni. Naoružajte se strpljenjem i ne padajte odmah u vatru ako nešto krene naopako. Saturn u desetom polju koči nove poduhvate i sputava nove ideje.

Ljubav – Merkur pod zracima Sunca u znaku Škorpije nagovještava da ne umijete da prepoznate prave probleme vašeg partnerskog života. Ili ste pod impresijama nekih prošlih dešavanja ili prosto ne znate kako da izađete na kraj sa trenutnim dešavanjima.

Zdravlje – Obratite pažnju na pritisak i puls.

Izvor: Novosti.rs/Astrolog: Mihailo Čukić

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/sedmicni-horoskop-od-22-do-29-oktobra/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||claudebot