Ovaj tip ženskog tijela muškarce privlači na prvi pogled

Objavljeno: 21. 10. 2017 u 10:25h

U posljednje vrijeme se čini da su ženske obline sve više postaju pojam savršenog izgleda. Ali, da li je baš taj oblik tijela onaj koji je muškarcima najprivlačniji?

Studija objavljena u naučnom časopisu PeerJ došla je do odgovora da li su muškarcima privlačnije žene sa oblinama ili mršavice. I rezultati su mnoge iznenadili.

Istraživanje u kome je učestvovalo više od 1300 ispitanika iz 10 zemalja pokazalo je da mnogi pripadnici muškog pola na prvu ipak padaju na mršavije žene.

Razlog je što ih oni doživljavaju zdravijim, a mršavost povezuju i sa plodnošću.

Naučnici su tako došli do zaključka da je riječ o podsvesnom doživljaju ženskog tijela. Kao primjer žene koja posjeduje tu figuru izdvojili su Kejt Mos, odnosno njen izgled u periodu 90-ih godina.

Izvor: B92

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/ovaj-tip-zenskog-tijela-muskarce-privlaci-na-prvi-pogled/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot