Horoskop za 21. oktobar: Vodolijama potrebno više odmora

Objavljeno: 21. 10. 2017 u 11:12h

Mnogima danas neće biti povoljne prilike u ljubavi, poslu i zdravlju. Blizancima slijede problemi sa varenjem, Djevicama nije dan za pokazivanje emocija, a Strijelac treba da razmisli o privatnom poslu…

Ovan

Odlučni ste da partnera natjerate da prizna ono što danima krije. Budite istrajni i rezultat će doći. Loša saradnja na poslu pravi neprilike. Zdravlje vam je uzdrmano.

Bik

Nekada ste baš znali sa osobama do kojh vam je stalo. Danas vam baš ne ide. Jedan mali dug iz prošlosti vam može donijeti glavobolju. Promuklost dostiže vrhunac.

Blizanci

Previše ste razmazili partnera pa mu stalno nešto smeta. Još se to može ispraviti. Ako radite na visini danas se pričuvajte. Prolazne tegobe sa varenjem.

Rak

Potrebna vam je lijepa reč partnera i ona će vam danas mnogo značiti zbog situacije u kojoj se nalazite. Odložite putovanje, nije vrijeme za to. Jedan zub zahtijeva intervenciju.

Lav

Malo ste pretjerali sa svojom nervozom. Partneru to počinje da smeta sve više. Možda biste od školskog druga mogli potražiti pomoć. Zdravlje vam je stabilno.

Djevica

Emocije danas ostavite za neku drugu priliku. Uključite mozak i otvorite četvore oči. Možete imati problem u saobraćaju. Dugo niste kontrolisali krvnu sliku.

Vaga

Ljepota nekad opterećuje. Zasmetaće vam okretanje drugih osoba za vašim partnerom. Krenite u novu radnu pobjedu. Blaga prehlada neće praviti veće probleme.

Škorpija

Jedna poruka vas muči danima. Danas ćete konačno razriješiti njen smisao. Prilika koja vam se ukazuje ne ponavlja se često. Čuvajte danas oči.

Strijelac

Nije dovoljno nekom reći da ga volite. Treba to potvrditi djelima, pokušajte ništa ne boli. Možda bi trebalo da razmislite o privatnom poslu. Ukočeni ste. Masaža vam treba.

Jarac

Jesen je kao stvorena za duge ljubavne veze. Dani su hladni i srce vam je mirnije nego obično. Prevaziđite sitna ogovaranja u komšiluku. Bolovi u želucu nisu opasni.

Vodolija

Protekla noć vam je otvorila oči. Nemojte ponovo istu grešku praviti. Ako možete bilo bi dobro da se malo odmorite. Prolazna kijavica.

Ribe

Vi baš umijete da uživate u životu i svim njegovim čarima. Tu ne treba ništa mijenjati. Širite optimizam i zato vas kolege obožavaju. Alergijska reakcija na hranu.

Izvor: Radio12.biz

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/horoskop-za-21-oktobar-vodolijama-potrebno-vise-odmora/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])