Dnevni horoskop za 20.10.2017.

Objavljeno: 20. 10. 2017 u 09:10h

Pogledajte šta vam zvijezde predviđaju za danas…

Ovan

Idite na neki put sa prijateljima ili partnerom. Bitno  je da sve probleme rješavate u hodu i da pazite na rokove.

Bik

Mnogo planova imate za danas, uspjećete da ih završite samo ako se dobro organizujete. Idite u kupovinu, ali ne pretjerujte sa trošenjem novca. Budite racionalni.

Blizanci

Pitajte druge za savjet, mogu da Vam pomognu. Pokušajte da se ne svađate sa partnerom. Strastveni ste.

Rak

Imaćete više posla danas, ali morate sve da završite, nadređeni Vam neće gledati kroz prste. Najbitnije je da ne rasipate energiju i da se držite ustaljenog rasporeda. Brinite više o svom zdravlju.

Lav

Sprovedite planove u djelo, danas je dan za to. Oni koji su u vezi će biti strastveni, a slobodni će biti skloni flertu, ali pazite da Vas neka avantura ne košta skupo.

Djevica

Potrudite se da se usredsredite na partnera, da napravite kompromis, ali ne prećutkujte sve što Vam smeta. Zadovoljni ste poslom i učinkom.

Vaga

Posjetite rodbinu danas, prijaće Vam druženje. Brinite više o svom zdravlju, prije svega o tome šta jedete.

Škorpija

Moguć priliv novca, ali se ipak ne raspijate. Potrudite se da se usmjerite na svoje potrebe, ne ugađajte drugima stalno.

Strijelac

Nemojte biti previše pričljivi, to Vam se može obiti o glavu. Ne prejedajte se, okrenite se zdravijem životu. Moguć problem sa cirkulacijom.

Jarac

Umorni ste i niste dobro raspoloženi, ali to ne znači da smijete da zabušavate na poslu. Uradite barem ono što je najvžanije za danas.

Vodolija

Odlično se osjećate i pozitivni ste, iskoristite to da završite poslove koje ste davno započeli.

Ribe

Imate puno obaveza na poslu, nemojte zanemarivati sugestije kolega. Mogući su povećani troškovi.

Izvor: Mondo / Autor: Jovana Vilimonović

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/dnevni-horoskop-za-20-10-2017/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot