Dnevni horoskop za 19.10.2017.

Objavljeno: 19. 10. 2017 u 09:13h

Pogledajte šta vam zvijezde predviđaju za danas…

Ovan

Potrudite se da se ne raspravljate sa partnerom. Ne osjećate se najbolje. Fokusirajte se na posao, to bi bilo najpametnije.

Bik

Budite vrijedni i ambiciozni. Danas je odličan dan za započinjanje novog posla. Ne prejedajte se, moguć je problem sa želucem.

Blizanci

Ne opterećujte se tuđim mišljenjem. Moguć je povratak neke osobe iz prošlosti. Skloni ste flertu i prilično ste strastveni.

Rak

Veoma ste napeti zbog novčane situacije, ali sve ide previše polako. Morate više da radite. Stalno dolazi do nepredviđenih troškova.

Lav

Ne ulazite u rasprave sa prijateljima. Pazite se u saobraćaju. Novčana situacija je dobra danas, zadovoljni ste.

Djevica

Sada je vrijeme da završite započete poslove. Ako dugo čekate na isplatu nekog novca, postoji mogućnost da će se ta situacija riješiti. Budite optimistični.

Vaga

Napeti ste. Imate utisak da Vas niko ne razumije. Potrudite se da napravite kompromis sa drugima, naročito sa članovima porodice.

Škorpija

Ni danas niste zadovoljni situacijom na poslu. Gledajte da uložite malo više energije u rad, a da se manje nervirate. Ne obazirite se na osobe koje Vas ometaju.

Strijelac

Ozbiljniji ste danas. Jako Vas nervira nezainteresovan stav saradnika. Neki planovi neće ići kako ste zamislili, ali ne očekujte pomoć od drugih ljudi.

Jarac

Morate biti praktičniji, da ne planirate mnogo toga unaprijed. Morate prvo svoje obaveze da završite, ne pomažite previše drugima. Neka mlađa ženska osoba Vam može napraviti problem na poslu.

Vodolija

Vrijeme je da se uozbiljite. Najradije biste odmarali ili išli na neko putovanje. Pazite da ne uletite u neku neozbiljnu vezu, to možda nije dobra izbor u ovom trenutku.

Ribe

Mogući su iznenadni troškovi. Potrudite se da ne trošite previše novca na stvari koje Vam nisu zaista potrebne. Izbjegavajte nagradne igre danas.

Izvor: Mondo / Autor: Jovana Vilimonović

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/dnevni-horoskop-za-19-10-2017/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot