Ako ih imate pored sebe, blago vama: Ova 4 horoskopska znaka su najbolji prijatelji

Objavljeno: 19. 10. 2017 u 13:45h

Ako je neko iz vašeg kruga prijatelja među njima, imali ste sreće…

Oni će biti tu da s vama podijele velike stvari u životu, i lijepe i ružne. Oni će biti vaša najveća podrška i najbolje utočište. Oni će biti vaše najbolje društvo za provod, avanturu, ali i tugu. Nikad vas neće ostaviti na cjedilu kad su vam potrebni. Nikad vas neće o'laditi jer u tom trenutku nemaju živaca za razgovor. I uvijek znaju šta treba da kažu ili urade da biste se vi osjećali bolje – nijedan problem nije suviše veliki da oni ne bi mogli da ga riješe, niti suviše mali, tako da ne žele da se bave njime. Jer, ovi znakovi prijateljstvo cijene više od svega.

Rak

Osobe rođene u znaku Raka su osjećajne i lojalne. Nema dileme da će prekinuti sve što rade u trenutku kada su vam potrebni i da će biti tu za vas. Ako vam je teško, samo ih pozovite i dajte im dvadesetak minuta, tako da mogu da stignu do mjesta na kojem se nalazite. Iako nisu baš najbolji savjetodavci, oni su divno rame za plakanje i neko ko vas neće osuđivati nikad, šta god vi rekli ili uradili. Biće na vašoj strani bezrezervno.

Djevica

Osobe rođene u znaku Djevice lojalnost cijene iznad svega. Ne samo da će vam se naći kad su vam potrebni, ne samo da ćete od njih dobiti prijateljsku riječ i utjehu, već će ići i korak dalje – braniće vas pred drugima po svaku cijenu. Djevice obraćaju pažnju na detalje i zato su sjajne kad treba da vam pomognu da ispravite svoje greške i popravite stvari kad nešto “zabrljate”. Uz to, Djevica uvijek umije da vas ohrabri, tako da ćete uz prijatelja rođenog u ovom znaku posle “pada” vrlo brzo ponovo biti na svojim nogama, snažniji nego ikad.

Škorpija

Osobe rođene u znaku Škorpije su pravi prijatelji. Uvijek možete biti sigurni da će biti tu za vas kad su vam potrebni. Čak i ako ne živite u istom gradu, pružiće vam utjehu i ohrabrenje koje vam je potrebno, bez obzira na sve, i neće očekivati ama baš ništa zauzvrat. Škorpiji neće smetati ako je pozovete ili joj pošaljete poruku čak ni kad je sa partnerom, jer za onoga ko nema razumijevanja za njene prijatelje, u njenom životu nema mjesta.

Ribe

Osobe rođene u znaku Ribe uvijek žele da pomognu i potrebe drugih ljudi stavljaju iznad sopstvenih. One će bez oklijevanja prekinuti sve što rade da bi mogle da budu uz vas kad su vam potrebne. Ponekad, Ribe ovo rade i na svoju štetu, zapostavljajući sopstvene obaveze, ali nikad vam to neće reći. Biće tu za vas sve dok su vam potrebne, jer osobama rođenim u ovom znaku ništa nije preče od prijateljstva.

Izvor: kolektiv.me

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/ako-ih-imate-pored-sebe-blago-vama-ova-4-horoskopska-znaka-su-najbolji-prijatelji/||claudebot