Dnevni horoskop za 18.10.2017.

Objavljeno: 18. 10. 2017 u 09:11h

Pogledajte šta vam zvijezde predviđaju za danas…

Ovan

Više ćete obratiti pažnju na druge ljude, na partnerstva, na izgradnju odnosa sa drugima. Možete konačno upoznati neku novu i zabavnu osobu. Previše ste osjetljivi.

Bik

Imaćete više energije za posao, privatni život i lakše ćete se posvetiti obavezama. Dajte svoj maksimum. Na kraju dana ćete biti premoreni, ali je ovo jedan od uspješnih dana.

Blizanci

Od kolege možete čuti dobre vijesti u vezi sa poslom. Moguć je napredak i pomak koji ste i očekivali. Šetajte više i budite aktivni da ne biste imali problem sa cirkulacijom.

Rak

Budite vrijedni na poslu. Ne zapostavljajte porodicu i prijatelje zbog obaveza. Sada je vrijeme za promjene u kući, kupovinu namještaja ili neke tehnike.

Lav

Danas ste prilično dobro raspoloženi. Imate više volje i želje da nešto novo započnete na poslu. Drugi će Vam izaći u susret i svvaka saradnja će biti lako ostvarljiva.

Djevica

Danas je bitno da udovoljite sebi i da se ne opterećujete novcem. Vrijeme je da napravite neke promjene koje se tiču finansija. Ako imate ideju za novi ili dodatni posao, sada je vrijeme da počnete da je realizujete.

Vaga

Danas se osjećate sjajno. Imate puno energije i spremni ste za rad. Ako ste planirali da uvedete neke nove navike u svoj život, sada je vrijeme za to.

Škorpija

Danas se osjećate odlično. Imate dosta posla, ali Vas to ni najmanje ne nervira. Dobro ste organizovani, samo pazite da ne napravite greške.

Strijelac

Prijatelji su Vam od velike pomoći danas. Možete imati neku novi saradnju sa drugima. Ne jedite jaku hranu, moguć je problem sa cirkulacijom.

Jarac

Ide Vam sve od ruke na poslu, ali i kolega pomažu. Zadovoljni ste, iako znate da još puno posla morate da odradite. Bitna je saradnja i dogovor ćete lako postići ako budete otvoreni.

Vodolija

Danas bi trebalo manje da radite, više da se relaksirate. Provedite vrijeme sa prijateljima. Bavite se nekom aktivnošću, idite do parka, prošetajte, iskoristite lijepe jesenje dane. Odlično ste raspoloženi.

Ribe

Mogući su povećani troškovi. Ne bi trebalo da slušate druge ljude ako Vas savjetuju kako da trošite novac i kako da bolje radite. Radite kako Vi mislite da treba. Saradnja sa ženama nije baš preporučljiva danas.

Izvor: Mondo / Autor: Jovana Vilimonović

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/dnevni-horoskop-za-18-10-2017/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot