Horoskop: Muškarac rođen u ovom znaku je oličenje muškosti

Objavljeno: 17. 10. 2017 u 13:43h

Mars, vladar ovog znaka, nosi u sebi agresivnu energiju koja može biti destruktivna, ali upravo ih on čini pobjednicima. Oni vole da su uvijek prvi i prvi u svemu. Međutim, to nije samo takmičarski duh i ljubav prema pobjedi, već ljubav prema životu.

Vladaju prvom kućom prirodnog horoskopa, koja označava rađanje, energiju, impuls, početak života…

Kao prvi znak Zodijaka Ovan ima savršen horoskop. Naime, sve kuće su prirodno raspoređene, što znači da na neki način sve služe njemu. To znači se u životu Ovna sve odvija po prirodnom redu.

Mars u prvom polju daje Ovnu jaku energiju, koja ga uvek čini mladim u duši, borbenim, pokretninim, uvijek spremnim na akciju, kojom realizuje svoje ciljeve. Kako bi se jasnije dao opis o kakvom se znaku radi, prisjetite se nekog od mečeva slavnog boksera Vladimira Klička. Kada ga vidite u ringu, osjetite pravi muški princip, kroz njegovu pojavu i držanje. Sam njegov ulazak u ring je pobjeda. Uvijek fer, sportista bez premca, to je Kličko – Ovan.

Ovan je uvijek spreman da prizna poraz i pruži ruku boljem od sebe. Spreman je da uradi sve da bi pobijedio, ali za njega pobjeda nije pobjeda ako je osvojena kvarnim udarcima. Ovan je gladijator u borbi s lavom.

Najbolji sportisti, ratnici i osvajači rođeni su baš u ovom znaku ili se može reći da je Ovan rođen da ostvari šta god zamisli.

Muškarac rođen u ovom znaku je oličenje muškosti, pun energije, sportista, avanturista, ratnik, borac… i uz to je veoma lojalan. Obično nema problema s kilažom, često ćete ga prepoznati po dječijim očima, vižljastim mišićima, osmijehu, adrenalinu…

U ljubavi i porodičnom životu su takođe jako korektni. Veoma vole djecu i kad se ožene, žena im postaje centar svijeta. Zaljubljive su prirode, puni pozitivne energije, a kada se Ovan zaljubi, cijeli komšiluk to osjeti, jer su u stanju da se danima lickaju i dotjeruju.

Nikad ne odustaju od svog plijena, samo mogu praviti kratke pauze u svojim osvajanjima. Kada osvoji plen, umije da se ohladi, pa ga valja stalno izazivati.

Što se tiče ostvarivanja karijere i društvenog statusa, Ovnovima to dolazi kasnije u životu, zbog 10. polja u Jarcu i Saturna koji vlada tim poljem.

Izvor: malihoroskop.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/horoskop-muskarac-roden-u-ovom-znaku-je-olicenje-muskosti/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||claudebot