Dnevni horoskop za 17.10.2017.

Objavljeno: 17. 10. 2017 u 09:12h

Pogledajte šta vam zvijezde predviđaju za danas…

Ovan

Danas želite da dobijete pohvale za svoj rad, pa shodno tome se i trudite više. Pozitivni ste i vrijedni. Nije dobar dan za mijenjanje rutine, držite se uobičajenog rasporeda.

Bik

Danas je odličan dan za saradnju sa drugima. Ne dozvolite drugima da donose odluke umjesto Vas. Budite ambiciozni danas.

Blizanci

Danas ne bi trebalo da se opterećujete poslom. Posvetite se privatnom životu, partneru i porodici. Dobar je dan da platite račune i sredite neka dokumenta. Pomalo ste napeti.

Rak

Danas ste pričljivi i sjajno raspoloženi. Nemojte samo pričati drugima šta treba da rade, jer ste skloni kritikovanju i djeljenju savjeta. Odličan je dan za kraći put i neku veću kupovinu.

Lav

Danas ste prezadovoljni poslovnim uspjehom. Budite prijatni prema saradnicima. Potrudite se da se usredsredite na uživanje, jedite omiljenu hranu, idite u šoping – danas je dan za hedonizam.

Djevica

Nervozni ste. Potrudite se da se usmjerite na posao. Odradite sve obaveze koje imate na vrijeme, jer ćete biti nagrađeni.

Vaga

Neke stvari krijete od drugih ljudi. Budite bar iskreni prema partneru što se tiče toga kako se osjećate. Odmarajte više, nećete biti napeti previše.

Škorpija

Danas je sjajan dan za nove kontakte. Prijatelji mogu biti od pomoći u vezi sa nekim planovima koje imate za budućnost. Pomalo ste napeti i želite da sve obaveze završite jako brzo.

Strijelac

Nervozni ste zbog posla. Drugi su prilično zahtjevni. Pazite na detalje i na rokove. Izgovori se neće tolerisati danas.

Jarac

Ovaj dan je idealan za uživanje i razbibrigu. Poslije posla možete pogledati omiljenu seriju ili film, završiti započetu knjigu ili otići da se vidite sa prijateljima. Danas nema potrebe da žurite nigdje, sve će biti kako treba ako radite polako i smireno.

Vodolija

Mogući su povećani troškovi. Pod stresom ste jer ne znate šta prvo da uradite. Odredite prioritete i dobro se organizujte danas.

Ribe

Partner ili prijatelji mogu biti od pomoći u vezi sa bilo kojim problemom. Dobro se osjećate. Pijte više tečnosti. Moguć je pad imuniteta.

Izvor: Mondo / Autor: Jovana Vilimonović

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/dnevni-horoskop-za-17-10-2017/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||claudebot