Dnevni horoskop za 16.10.2017.

Objavljeno: 16. 10. 2017 u 09:12h

Pogledajte šta vam zvijezde predviđaju za danas…

Ovan

Danas nemojte da se nervirate oko posla i novca, jer koliko god da uložite to će se isplatiti. Ako ste zauzeti, provedite više vremena sa partnerom Slobodni, nemojte se vraćati na stare priče.

Bik

Potrudite se da dobro isplanirate obaveze koje morate da odradite na poslu. Ne prejedajte se, mogući su problemi sa varenjem. Posjetite frizera.

Blizanci

Ne zapostavljajte prijatelje zbog obaveza. Ne morate uraditi sve što ste zamislili. Postavite prioritete. Sada je vrijeme za neke nove stvari, nove poslove.

Rak

Dobro se osjećate. Ambiciozni ste. Okruženi ste konačno ljudima koji Vas podržavaju u svemu što radite. Očekuje Vas uspješan dan.

Lav

Potrudite se da se usredsredite na zabavu, na hobije. Moguć je neki put. Što se tiče partnerskih odnosa želite malo više vremena za sebe.

Djevica

Danas ste pod stresom zbog novca. Imate previše troškova, ne možete da postignete da sve odradite na vrijeme, ali i da uštedite novac. Vodite računa o zdravlju, moguća je prehlada.

Vaga

Danas ne možete da se pokrenete. Potrebna Vam je neka promjena. Saradnici mogu dati neki savjet kako da poboljšate učinak na poslu i samim tim ćete se bolje osjećati.

Škorpija

Skloni ste raspravama. Ne nervirajte se oko troškova i obaveza koje imate. Moguć pad energije krajem dana.

Strijelac

Jasno Vam je šta treba da radite i ide sve jako lako. Budite odgovorniji na poslu. Skloni ste flertu, moguće je neko novo poznanstvo.

Jarac

Posvetite više vremena porodici, nemojte samo misliti na sebe. Obratite pažnju na detalje i na stvari koje je odavno trebalo da završite. Štednja je poreporuka za danas.

Vodolija

Komunikativni ste. Osjećate pritisak. Drugi ljudi mogu biti od pomoći, ako ih pitate za savjet.

Ribe

Sve Vam ide od ruke. Neka ženska osoba može biti od pomoći na poslu. Dajte svoj maksimum i ne ulazite u sukobe sa drugima.

Izvor: Mondo / Autor: Jovana Vilimonović

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/dnevni-horoskop-za-16-10-2017/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot