Horoskop od 16. do 23. oktobra

Objavljeno: 15. 10. 2017 u 10:51h

Pročitajte šta vas očekuje u narednoj sedmici na poslu, u ljubavi, i kako će vas služiti zdravlje.

Ovan

Posao – Mjesec napušta vaš znak, pa ćete narednih dana biti fokusirani na novac, posao i zaradu. Želite da radite sa osobama koje su slične vama, sa kojima se razumijete, ali pod uslovom da vi vodite glavnu riječ, na šta ukazuje Mars, vaš vladar u znaku egzaltacije.

Ljubav – Tri planete u polju partnerstva, osim mnogo susreta i ljubavnih mogućnosti, donose i dosta komplikacija u funkcionisanju veze. Stalne primjedbe partnera o vašem ponašanju pokušajte da shvatite konstruktivnije i da se promijenite. Vladar sedmog polja i dalje je u izgonu što će donijeti trzavice u vezi.

Zdravlje – Dobro se osjećate, mada ponekad ne mislite tako.

Bik

Posao – Venera, vladar znaka, nalazi se u lošem položaju, ali povoljnim aspektima. To znači da će biti mnogo teškoća u realizaciji mnogih poslova, međutim, na kraju ćete ipak uspjeti da riješite većinu problema. Moguće je povećanje prihoda, ili ćete naći novi honorarni posao.

Ljubav – Opozicija Venere i Meseca ukazuje na napete odnose sa partnerom, ali i traženje „ventila“ u neobaveznim susretima sa drugim osobama. Ukoliko partner pokuša isto, veoma ste ljubomorni, mada se trudite to da sakrijete. Uopšte niste svjesni do koje mjere iritirate partnera.

Zdravlje – Bilo bi dobro da odete na vanrednu ljekarsku kontrolu.

Blizanci

Posao – Neki poslovni aranžmani koje ste napravili prije izvjesnog vremena najzad će se ostvariti u ovom periodu. Merkur, vladar znaka, sa Jupiterom i Suncem u trigonskoj Vagi ukazuje na brojne poslovne mogućnosti. Ali, trebalo bi da se fokusirate samo na prioritete, jer u protivnom nećete bogzna šta uraditi.

Ljubav – Bez obzira što svoje planove stavljate u drugi plan i pokušavate da se priviknete na novi tempo života u domu, nemate osjećaj kompletnog zadovoljstva. Spoj Merkura i Jupitera donosi veliki nespokoj.

Zdravlje – Potrudite se da vodite uredniji život, pogotovo kada je riječ o ishrani.

Rak

Posao – U ovom periodu dobićete nekoliko ponuda za posao, koje će se najvjerovatnije ostvariti za dvije, tri nedelje. Posebno povoljni dani za dogovor su ponedjeljak i utorak, kada Mesec, vaš vladar bude u Biku, znaku svoje egzaltacije. Stelijum u četvrtom polju nagovještava donošenje radikalnih poslovnih odluka.

Ljubav – Trebalo bi da napravite prvi korak prema osobi koja vam se dopada. Već početkom perioda, zbog egzaltirane prirode Mjeseca, bićete u prilici to i da ostvarite. Rakovi koji su u vezi trebalo bi da paze na svoje ponašanje, jer jedna zabavna situacija u očima drugih lako može prerasti u ljubavnu aferu.

Zdravlje – razmislite o dijeti ili promjeni načina ishrane.

Lav

Posao – Ne dozvolite bilo kome da vam se miješa u posao. Najbolje funkcionišete sami, odnosno samostalno. Sunce u konjunkciji sa Jupiterom nagovještava pomoć izdaleka. Ništa nije nemoguće, čak ukoliko su pred vama veliki i naporni poslovi vezani za inostranstvo.

Ljubav – Saturn, vladar polja partnerstva, dobro je postavljen za poslovna partnerstva, ali trenutno nemate sluha za emocije. Tokom cijelog perioda nećete uspjeti da shvatite potrebe partnera, niti ćete znati zašto i kako bi trebalo da se postavite u vezi.

Zdravlje – Smanjite pušenje, bavite se rekreacijom, više šetajte i boravite u prirodi.

Djevica

Posao – Iako imate stelijum u drugom polju, nemate specijalan odnos prema novcu. Važnije vam je da se više posvetite poslovnim odnosima, prije svega da budu kvalitetniji. Period je izuzetno povoljan za povezivanje i poslovanje sa inostranstvom, sve dok je Merkur, vaš vladar sa Jupiterom.

Ljubav – Spajanje Merkura sa Jupiterom koliko dobro za posao toliko je komplikovano za emocije. Zbog toga neke već okončane stvari lako mogu biti prolongirane, a nove neće moći da dođu do izražaja.

Zdravlje – Lupanje srca, preznojavanje i plitko disanje uzrokovani su velikim stresom.

Vaga

Posao – Poslovanje sa inostranstvom donosi dobit, ne samo ovih dana nego tokom cijelog perioda boravka Jupitera u vašem znaku. Takođe, uvećanje materijalnih prihoda donijeće i putovanja, kako službena tako i privatna. Ne započinjite novi posao sa mlađim osobama sve dok je Merkur u vašem znaku.

Ljubav – Mars, vladar polja partnerstva u znaku egzaltacije ukazuje da je voljena osoba okrenuta sebi. Prilično površno pristupate svemu što se tiče vaših emocija, ali ponekad je to dobro jer tako sebe čuvate od nepotrebnog nerviranja.

Zdravlje – Dobro se osjećate, ali je neophodno da budete pažljiviji, jer postoji mogućnost povrede ekstremiteta.

Škorpija

Posao – Nemojte previše da brinete o tenzijama na poslu. Situacija će se nekako riješiti, ali na teži način, jer vam je Saturn u polju novca. Imate utisak da neko želi da vas prevari ili iskoristi kako bi mogao da komentariše vaše prihode.

Ljubav – Venera u vašem znaku donijeće brojne mogućnosti, nažalost, haotične i one koje se teško uklapaju u vaše standarde. Gotovo cijeli period biće konfuzan, pa pokušajte da zadržite postojeće stanje bez većih promjena. Slobodne Škorpije ući će u vezu koja će u početku izgledati stabilno, ali će ubrzo postati avantura.

Zdravlje – Redovno kontrolišite krvni pritisak.

Strijelac

Posao – Budite oprezni ukoliko pozajmljujete novac od poznanika ili uzimate kredit, posebno kod inostranih banaka, na šta ukazuje prisustvo Saturna u vašem znaku. Suština je da pronađete način da samostalno finansirate poslovne ideje.

Ljubav – Zračite pozitivnom energijom. Merkur, vladar polja partnerstva u Vagi, sa Jupiterom, vašim vladarem ukazuje na nova dešavanja, ali to ne znači da ćete biti u stanju da ostvarite uspješan ljubavni život. Da biste u tome uspjeli, neophodno je da vas osoba „preko puta“ podstakne na neki način.

Zdravlje – Najbolji lijek za vaše zdravlje je da ostavite duvan i druge stimulanse.

Jarac

Posao – Nije vrijeme za rizične finansijske konstrukcije niti pokušaje da uvećate prihode, pogotovo ne iz redovnog posla. Prisustvo Saturna, vašeg vladara u dvanaestom polju ukazuje na brojne prepreke, više subjektivne nego objektivne. Ukoliko želite promjene na poslu, moraćete da „poradite“ na sebi.

Ljubav – Mjesec, vladar vašeg polja partnerstva, zbog opozicionog položaja prema Veneri, univerzalnog simbola emotivnih i partnerskih odnosa, nepovoljno će uticati na većinu vaših planova sa voljenom osobom.

Zdravlje – Prilično ste neoprezni, zbog čega su mogući padovi i prelomi.

Vodolija

Posao – Aspekt saradnje između Merkura i Saturna, vašeg vladara, na polju inostranstva i novih poslova stimulativno će uticati na nova poslovna dešavanja. Međutim, to ne znači da bi ambicije trebalo da budu veće od mogućnosti, naprotiv, pravo je vrijeme za neke nove poslovne poduhvate.

Ljubav – Previše ste okrenuti sebi, zbog čega se partnerski odnosi svode na održavanje postojeće situacije. Ali, dugoročno gledano ovakva situacija je neodrživa i trebalo bi što kraće da traje.

Zdravlje – Tokom ovog perioda najviše će vas mučiti nervoza i nesanica, sigurni znaci da ste premoreni.

Ribe

Posao – Period je povoljan za dogovore, poslovne sastanke i službena putovanja. Pokušajte da izbjegnete rasprave u kojima previše jasno iznosite negativne stavove, pogotovo o stvarima koje još nisu zaokružene.

Ljubav – Spoj vladara prvog i sedmog polja prate dešavanja u kojima je malo toga jasno definisano. Tako u ovom periodu izgleda vaše polje partnerstva. Zato je bitno da dodatno ne komplikujete situaciju.

Zdravlje – Smanjite obaveze i usporite ritam, jer ste premoreni.

Izvor: Novosti.rs/Astrolog Mihailo Čukić

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/horoskop-od-16-do-23-oktobra/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])