Kožna suknja diktira jesenje trendove

Objavljeno: 14. 10. 2017 u 16:12h

Dok čekamo hladne dane, treba da uživamo u kombinovanju omiljenog kožnog komada – suknje. Kožna suknja je veliki hit kod modnih blogera, a i ako biste željeli da je zaobiđete, nemoguće je – u svakom butiku je možete pronaći.

Dugačke, uske, kratke, lepršave, crne ili u nekoj veseloj boji… trendeseterke ih kombinuju na razne načine: s čizmama ili visokim petama, kožnim jaknama ili balonerima, oversized kaputima, džemperima ili običnim majicama, a tu si i kratki topići, za sve cure koje se ne stide pokazati trbuh, što je odlična kombinacija za subotnji izlazak.

Za ležerniji izgled nosite je na ravnu obuću, bijelu majicu, uske i široke džempere, a posebno će dobro izgledati u kombinaciji s velikim džemperom krupnog tkanja u pastelnoj boji.

U određenoj kombinaciji možete je nositi i na posao s jednostavnom košuljom ili džemperom.

Model koji je posebno aktuelan jeste kratka crna kožna suknja ravnog kroja i dubljeg struka.

Posebno su moderni rajsferšlusi i asimetrični oblici, koji će vizuelno izdužiti noge i figuru.

Naravno, ne morate se ograničiti samo na kratke kožne suknje, tu je i dužina do koljena, koja je uvijek u trendu, bilo da je kroj ravan ili se suknja širi u slovo A.

Kožna suknja ne dolazi samo u crnoj boji, tako da možete zablistati i u oker, zelenoj, bordo ili crvenoj, te u svim jesenjim tonovima.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/kozna-suknja-diktira-jesenje-trendove/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])