Horoskop: Ovo su najveće kukavice zodijaka

Objavljeno: 12. 10. 2017 u 13:52h

Svako od nas zazire od mraka u manjoj ili većoj mjeri. Provjerite koji horoskopski znak drži svoje ćebence i zove mamu u pomoć kad “prigusti”.

Rak

Ovo je najveća kukavica Zodijaka. Dragi Račići, vi nemate konkurenciju. Iako povremeno glumatate neustrašivost, dovoljno je neko sa leđa u šali da vam priđe i vi ste se već zakačili za luster. Ne treba napominjati da se bojite mraka i da taj strah od tame ne jenjava tokom vašeg sazrijevanja. Priznajte da spavate sa upaljenim svijetlom, jer ko zna šta sve vreba noću iz ormara.

Ribe

Mora se priznati da ste za malo spali na drugo mjesto top liste kukavica. Rak vas “šije” za samo 0,5 boda. Za jedno vam se ipak odaje priznanje, u kriznim situacijama vi vrlo otvoreno pokazujete svoj strah, ne stidite se. Bravo! U nekim situacijama koje nisu baš prijatne, vama bi i Ivana Španović pozavidjela na sprintu.

Vaga

Nije baš da ste neustrašivi, iako će vas ovaj tekst smrtno uvrijediti. Priznajte zazirete od konfliktnih situacija i radije ćete se neprimjetno izvući. Insekti i gmizavci vam garantuju panični napad svojom pojavom, zato vam proljeće i ne spada u omiljeno godišnje doba. Ipak, kada vam se “srce spusti u pete”, vi to najbolje umijete da zakamuflirate.

Izvor: B92

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/horoskop-ovo-su-najvece-kukavice-zodijaka/||claudebot