Sa njima nikad nije lako: Ovo je najkomplikovaniji horoskopski znak

Objavljeno: 11. 10. 2017 u 13:43h

Svijet je za njih predivno mjesto koje treba da istraže, a ako ih partner ne prati, s vremenom će uvenuti.

Za svoju ljubav daće sve, a često će šokirati svojim izborom. Buntovne Vodoliije najčešće biraju za partnera osobe koje su neobične.

Kad vole, to svi znaju. Teško skrivaju da su zaljubljeni.

Za svoju ljubav žrtvovaće sve. Ići će do krajnjih granica, odričući će svega, a upravo zato što vole snažno, to očekuju i od svog partnera. Ako ne ispuni očekivanja, toj romansi može doći kraj bez obzira na to koliko se vole. Mogu da izdrže, svašta će pretrpljeti, ali potrebno im je mnogo pokazivanja ljubavi. Ako to ne dobiju, otići će bez obzira na to koliko im srce pucalo. Vodolije su osobenjaci velikog srca i kreativnog uma. Za njih je idealan partner koji razmišlja i živi kao oni, ljubav je za njih sve ili ništa. Ne igraju igrice i ne vole ih.

Ako Vodoliji slomite srce, nastaje katastrofa. Automatski se isključuju, dižu zidove ispred sebe i za druge ljude biće još nedostupniji.

Još jedan od razloga zašto su Vodolije komplikovane u ljubavi jeste i to što se lako uvrijede. Možda vam to neće odmah pokazati, ali će vam sigurno zamjeriti.

Izvor: B92

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/sa-njima-nikad-nije-lako-ovo-je-najkomplikovaniji-horoskopski-znak/||claudebot