Horoskop: Ove 3 žene su najbolje supruge

Objavljeno: 10. 10. 2017 u 15:33h

Planirate li vjeridbu, dobro je znati koje žene u Zodijaku glase kao idealne životne partnerke. Ove djevojke su prvenstveno snažne, ali i nesebične.

Vladarka Lavica

Žene Lavice su snažne i oštre. Drugim riječima, one su rođene ratnice. Imaju nevjerovatnu snagu i sposobnost i potreban im je neko ko je jak kao one. Nikada ne padaju na “obične” muškarce. Lavica se previše ne trudi da bi zavela muškarca koji joj se sviđa, njega će potpuno osvojiti njen šarm i snaga.

One su posvećene i odane partnerke i za svoje muževe će napraviti sve što treba kako bi bili srećni. Njihova je ljubav vrlo intenzivna. Zapravo, nikada nećete sresti drugu ženu koja će vas više voljeti nego Lavica. Ona je slika i prilika nesebične i požrtvovne ljubavi, piše Trending Pulse.

Kad je u pitanju borba, ona se bori jednakim intenzitetom i za svog muža i za djecu. Uvijek je spremna učiniti sve što je potrebno kako bi zaštitila svoje voljene.

Žena Ovan

Astrolozi kažu da su žene Ovan koje svoje muškarce bacaju na koljena. One su izuzetno jake i nepopustljive te će učiniti šta god je potrebno da bi postigle svoje ciljeve. Ako mislite da ste dovoljno jaki da provedete svoj život s ovom snažnom i hrabrom ženom, samo naprijed, ali se morate pobrinuti da plamen između vas uvijek gori.

Žena Ovan će očekivati vašu pomoć i podršku u svemu što radi. Zbog toga, uživaćete u visokom društvenom statusu jer će svako početi da vas tretira s poštovanjem.

Žene Ovan imaju pozitivan učinak na svoje muževe jer ih ohrabruju i osnažuju, podsjećaju na njihove odgovornosti i stvari koje su vrijedne njihove pažnje.

Stoje čvrsto na zemlji i imaju realna očekivanja od ljudi oko njih. S druge strane, te žene je jako teško privući, a ako to uspijete, budite svjesni da ona ima vrlo visoko mišljenje o vama i da će učiniti sve što je potrebno kako biste uvijek bili najbolja verzija sebe.

Majke Ovan su stroge i nepristrane i u prošlosti su odgajale velike pobjednike i vođe.

Ono što očekuje od partnera je snažan karakter i odlučnost.

Žena Rak

Žene Rak jako su vezane za svoje partnere. Njihova ljubav je bezuslovna i učiniće sve za čovjeka kojeg vole.

Međutim, sklone su dramatizovanju, čak i o trivijalnim stvarima, ali to je stvarno mala mana u poređenju s vrlinama koje je ukrašavaju.

Žene Rak će se posvetiti domu i od njega stvoriti raj za vas i vašu porodicu. Osim toga, fantastične su u kuhinji, što znači da ćete uživati u mnogobrojnim ukusnim jelima.

Posvećene su majke pune ljubavi, koje uvijek djecu stavljaju na prvo mjesto. A ono što beskompromisno traže od svojih muževa je ljubav i iskrenost.

Izvor: 24sata.hr

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/horoskop-ove-3-zene-su-najbolje-supruge/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot