Dnevni horoskop za 10.10.2017.

Objavljeno: 10. 10. 2017 u 09:10h

Pogledajte šta vam zvijezde predviđaju za danas…

Ovan

Napeti ste. Gledajte da ne pokazujete pred svima nervozu. Štedite više, nije dan za pretjerano trošenje novca.

Bik

Pomalo ste napeti. Nemojte biti prezahtjevni prema drugima, uradite sve što možete sami. Potrudite se da se usmjerite na svoje potrebe.

Blizanci

Imate dosta posla, a malo vremena. Nije dobra saradnja sa ženama danas. Pokušajte da što više vremena provedete sa porodicom, kod kuće.

Rak

Strastveni ste. Slobodni su skloni flertu. Bavite se sportom danas, ako imate vremena. Provedite vise vremena u prirodi.

Lav

Niste dobro raspoloženi. Najbolje bi bilo da se odmarate danas u krugu porodice. ‘Napunite baterije’ kod kuće za ostatak nedelje.

Djevica

Pazite se u saobraćaju. Obratite pažnju na to gdje ostavljate ključeve. Ne izbjegavajte obaveze koje imate, budite odgovorniji.

Vaga

Platite račune. Moguć priliv novca, ali nemojte baš sve potrošiti odjednom. Ne jedite prezačinjenu hranu.

Škorpija

Usmjerite se na sebe. Nemojte brinuti previše o drugim ljudima, ne morate svakom biti od pomoći. Moguća prehlada.

Strijelac

Naspavajte se. Danas ste prilično napeti. Osjećate manjak energije, pa se bolje organizujte da biste sve stigli.

Jarac

Družite se više sa prijateljima danas. Nemojte primati kritiku k srcu. Mogući su problemi sa cirkulacijom.

Vodolija

Nervozni ste zbogo posla ili Vas neka ženska osoba iritira. Izbalansirajte vrijeme provedeno na poslu i vrijeme provedeno sa porodicom. Ne zapostavljajte privatni život.

Ribe

Imate dosta energije. Prilično ste osjetljivi. Pijte više tečnosti i ne pretjerujte sa poslom danas, jer se možete prilično iscrpiti.

Izvor: Mondo / Autor: Jovana Vilimonović

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/dnevni-horoskop-za-10-10-2017/||claudebot