Dnevni horoskop za 09.10.2017.

Objavljeno: 9. 10. 2017 u 09:14h

Pogledajte šta vam zvijezde predviđaju za danas…

Ovan

Bilo bi dobro da poslušate druge, da uvažite prijateljski savet, svaki konstruktivan razgovor će Vam biti od koristi. Danas bi bilo dobro da sortirate dokumenta i stvari, da biste napravili veći red u kući ili na poslu.

Bik

Danas ste nervozni. Osjeća se tenzija na poslu. Dragi Bikovi, bilo bi dobro da ne reagujete impusivno na provokacije drugih ljudi, budite staloženi danas.

Blizanci

Želite da sve uradite na neki Vama svojstven način, ali možda je bolje da se držite ustaljenog rasporeda. Nemojte raditi previše stvari odjednom, jer postoji mogućnost da ništa ne uradite kako treba. Fokusirajte se na prioritete.

Rak

Danas je idealan dan za druženje. Dobro se osjećate. Potrudite se da gledate više svoj interes, nego tuđe potrebe.

Lav

Nemojte biti prezahtjevni prema sebi. Možete se opteretiti rutinom i pravilima danas. Idealan je dan za nove kontakte i nove planove.

Djevica

Danas možete imati probleme sa novcem. Nemojte se raspravljati sa drugima oko novca. Potrudite se da pričate drugima šta treba da rade, jer možda to nekom smeta,da ne biste ulazili u rasprave.

Vaga

Platite račune na vrijeme. Budite odgovorniji na poslu. Pijte više tečnosti danas, ugodite sebi, vježbajte ili šetajte.

Škorpija

Danas ste promjenljivog raspoloženja. Ne obraćajte pažnju na druge ljude, na njihovo ponašanje, jer možete nečije postupke protumačiti pogrešno.

Strijelac

Budite vrijedni. Možda će Vam neke stvari ići sporije na poslu. Budite temeljni i svi će biti zadovoljni učinkom.

Jarac

Odlično se osjećate danas. Pozitivni ste. Potrudite se da provedete više vremena sa partnerom ili dragim ljudima, idealan je dan za druženje.

Vodolija

Ne pretjerujte sa poslom. Od premora se možete osjećati loše. Organizujte se bolje i provedite više vremena sa porodicom.

Ribe

Nečiji postupci Vam mogu zasmetati, ali nemojte previše burno reagovati. Napravite kompromise sa kolegama. Trebalo bi da odradite obaveze koje imate, nemojte biti lijeni danas.

Izvor: Mondo / Autor: Jovana Vilimonović

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/dnevni-horoskop-za-09-10-2017/||claudebot