Pet tipova muškarca koji će vas uvijek varati

Objavljeno: 4. 10. 2017 u 11:23h

Oni imaju najveću sklonost ka varanju.

Muškarci koji puno koriste društvene mreže

Dosadašnja istraživanja su pokazala da ljudi koji dosta vremena provode na društvenim mrežama, veoma često doživljavaju sukobe u vezi. Oni mogu da kulminiraju varanjem, raskidom, pa čak i razvodom. Zanimljiva je činjenica da vrijeme provedeno u vezi aposlutno nije presudan faktor, te se to dešavalo i u veoma dugim vezama.

Muškarci čiji se broj godina završava sa 9

Analizom podataka sa stranica za odrasle, otkriveno je da osobe čiji se broj godina završava sa 9 (29,39,49,59) najviše koriste ove stranice. O čemu je tačno riječ? Muškarci se teško suočavaju sa godinom koja je prekretnica u njihovom životu.

Muškarci koji su već varali

Koliko god željeli da oprostite nevjersto i pronađete konkretno opravadanje za to, imajte u vidu da osoba koja jednom prevari, vrlo vjerovatno može ponoviti to.

Razigrani partner

Ako je vaš partner odjednom postao nježniji, budite obazrivi i dobro posmatrajte njegovo ponašanje. Prema istraživanjima to može biti jedan od znakova da vas vara. U većini slučajeva, muškarac kada vara svoju ženu postaje seksualno hiperaktivan, zbog ćega če početi da žudi za većom intimnošću. S obzirom da ljubavnica nije prisutna pored njega, on se tada može okrenuti partnerki.

Bogati muškarci

Na listi muškaraca koji najčešće varaju se nalaze i situirani muškarci, sa razlogom. Oni moć i novac koriste kao izgovor za nedozvoljene rade.

Izvor: B92

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/pet-tipova-muskarca-koji-ce-vas-uvijek-varati/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])