Evo šta treba da uradite da privučete srodnu dušu

Objavljeno: 1. 10. 2017 u 16:52h

Često se osjećamo usamljeni i pomislimo da je srodna duša daleko od nas, ali mnogi su pokušali magičnim ritualima da pronađu put do ljubavi.

Zapalite roze ili crvenu svijeću

Zatim izgovorite lične želje za ljubav ili ih napišite na papir. Kada završite sa željama, zamislite sebe sa potencijalnom voljenom osobom na vašem omiljenom mjestu. Važno je da ostanete smireni dok svijeća ne izgori.

Kupite crvenu ili tamnoružičastu ružu

Stavite je u prostoriju u domu u kojoj najviše boravite. Svi znamo da se ruže poklanjaju kao simbol ljubavi, a mnogi vjeruju da čuvanjem ovog cvijeta i njegovim mirisom privlačite romantičnu energiju.

Feng šui savjeti

Feng šui stručnjaci savjetuju da u svom domu okačite slike na kojima su parovi, poput zaljubljenih parova, dvije siluete, dva psa… Najbolje bi bilo da takve slike okačite u spavaću sobu, jer će tako romansa lakše pronaći put do vas.

Izvor: B92

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/evo-sta-treba-da-uradite-da-privucete-srodnu-dusu/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot