Velike promjene: Jesen donosi novu ljubav za ova 3 horoskopska znaka

Objavljeno: 28. 9. 2017 u 13:43h

Ako ste rođeni u jednom od ova tri znaka, imaćete dosta razloga za radovanje u narednim mjesecima.

Jarac

Period koji polako prolazi nije bio za mnoge Bikove baš najbolji kada je ljubav u pitanju. Partner je imao dosta zamjerki na vaše ponašanje i postupke, ali se konačno to sve mijenja, te ništa neće uticati na to da budete loše volje i raspoloženja. Pred nama je mjesec kada ćete biti dosta emotivniji nego inače, što će prouzrokovati da budete dosta romantičniji i nježniji, pa ćete imati dosta volje i želje da pripremate neka sitna iznenađenja za svoju voljenu osobu što će vašu vezu unaprijediti ili će dovesti do toga da pronađete novog partnera. Potrebno vam je i da malo odmorite, da se sklonite od svakodnevnice koja vas okružuje, te bi odlazak na neku planinu bio pravi izbor za vas. Flert je zagarantnovan, a ako se prepustite osjećanjima – i ljubav takođe.

Rak

Rakovi, spremite se za zabavu i mnogo ljubavi! Narednih mjeseci bićete jako zadovoljni svojim ljubavnim životom. Bićete spremni da se potpuno opustite i prepustite ljubavnoj euforiji i novim poznantstvima, a među njima će se naći i jedno koje će vam mnogo značiti u narednom periodu. Očekujte dosta družena, izlazaka, poklona, komplimenata iz čega će se izroditi jedna dobra i stabilna veza. A ako ste već u vezi kojom niste zadovoljni – ovo je idealno vrijeme za kraj i za posvećivanje sebi. Jer, i ljubav prema sebi je ljubav, i to jako važna.

Vodolija

Vodolije, oktobar i novembar vam donose velike promjene ukoliko ste duže vrijeme u vezi. Iako vam se tako ne čini, ali ako ste već neko duže vrijeme sa svojim partnerom, te imate skladan odnos, u narednom periodu je sasvim moguće da ćete poželjeti da taj odnos unaprijedite, što može značiti i skorašnji brak. Ukoliko ste, pak, singl, na vas će jesenje vrijeme delovati baš onako kako treba – imaćete željuda se sklupčate uz šolju tople čokolade u zagljaju voljene osobe, koju možete da očekujete sredinom oktobra. Pred vama je miran period pun ljubavi i lijepih emocija.

Izvor: noizz.rs

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/velike-promjene-jesen-donosi-novu-ljubav-za-ova-3-horoskopska-znaka/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])