Najljepše jesenje dekoracije za vaš dom (Foto)

Objavljeno: 28. 9. 2017 u 13:05h

Za neke, jesen je godišnje doba puno sjete kada se sve usporava i sprema za zimu. Za druge, jesen je puna toplih nijansi koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim i načini da još jednom pokažu svoju kreativnost.

Unesite jesen u svoj dom jesenjim dekoracijama.

Ljiljani i suncokreti su idealno jesenje rezano cvijeće

Ništa neće osvježiti vaš dom kao svježe rezano jesenje cvijeće. Suncokreti i peruanski ljljani su idealno rezano cvijeće, trajaće vam u vazi duže od sedmice. Kako bi cvijeće ostalo što duže svježe, uklonite lišće ispod vode a vodu mijenjajte svaka tri dana.

Jesenji vjenčići

Jednostavni jesenji vjenčići napravljeni od suhih biljaka u rustičnom stilu su izvrsna dekoracija za rustične i vintage prostorije. Možete ih okačiti i na ulazna vrata.

Buketi poljskog jesenjeg cvijeća

Za većinu nas jesen je godišnje doba kada nastojimo iskoristiti što više od prirode prije hladne i duge zime. Prošetajte prirodom i skupite što više poljskog cvijeća. Rasporedite širom stana mnoštvo malih vazni sa jesenjim buketima.

Dekorišite prazan zid

Dosada smo mnogo puta pokazali kako dekorisati prazan zid. Uljepšajte zid sa mnoštvom malih ramova različitih boja i veličina. U ramove stavite crno-bijele fotografije jeseni i lišće u bojama jeseni.

Jesenje dekoracije za stolom

Pozovite prijatelje na ručak a sto dekorišite jesenjim elementima. Napravite scenu u kojoj će gosti imati osjećaj kao da lišće pada, jednostavno uvelo lišće nanižite na tanki silk.

Dekorišite ulaz u kuću

Ukrasite ulaz u kuću sa šarenim krotonom, hrizantemama i bundevama. Na vrata okačite jesenji vjenčić. Hrizanteme stavite u pletene korpe.

Stolić dekorisan jesenjim elementima

Poželite dobrodošlicu gostima dekorisanjem stolića u hodniku. U veliku vazu stavite granu sa uvelim lišćem i jesenjim bobicama, a na sto bocu vina sa čašama. U zemljanoj posudi poslužite voće. Sve ovo će podsjećati na jesen.

Police za knjige dekorišite požutjelim lišćem, tikvama…

Police za knjige dekorišite sa jesenjim elementima kao što su požutjelo lišće, bundeve, pletene korpe, kukuruz. Neke knjige možete povezati narandžastim svilenim vrpcama.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/najljepse-jesenje-dekoracije-za-vas-dom-foto/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot