Seks za vrijeme menstruacije? Ako činiti ovu grešku, možda je vrijeme da prestanete…

Objavljeno: 27. 9. 2017 u 21:02h

O ovoj temi se dosta piše i polemiše, ali ono što je najzanimljivije je da uvijek izaziva podjeljene komentare.

Međutim, bilo da ste za ili protiv, mnogo je razloga zbog kojih bi trebalo da imate seks tokom “onih dana”.

Seks tokom menstuacije je dobar, štaviše poželjan, rezultati su najnovijih stručnih istraživanja. Mnoge žene se možda ne bi složile s ovim tvrdnjama, ali studije pokazuju da seks tokom mjesečnice ublažava grčeve kod žena i pričinjava mnogo veće zadovoljstvo, a orgazam je jači nego inače.

Međutim, čak i dame koje nemaju nikakav problem s tim da vode ljubav tokom menstruacije, svoje potrebe ne mogu da zadovolje tokom tih dana, jer nisu sigurne na koji način bi njihov partner reagovao na ideju. Tačno je da je u pitanju vrlo škakljiva tema o kojoj nije baš najprijatnije razgovarati, ali ukoliko muškarcu pristupite na pravi način i temu predstavite nježno, velike su šanse da naiđete na potvrdan odgovor.

Ankete koje su rađene na pojedinim portalima pokazale su da petina muškaraca nema problema sa seksom tokom menstruacije, dok polovina priznaje da nije oduševljeno idejom, ali da bi ipak pristali.

Ono što je zanimljivo to je da žene tokom prvih mentsrualnih dana imaju veći libido, što je posljedica niza faktora. Jedan od njih je i jači protok krvi kroz vaginu. Tijelo ne prepoznaje razliku između menstrualne krvi i prirodnih lubrikanata, pa se zbog toga žene često tokom tih dana osjećaju napaljeno.

Takođe, materica se tokom menstruacije isteže i lagano otvara, pa je penetracija za vrijeme seksa sa partnerom mnogo intenzivnija, a orgazmi jači.

Stoga, sljedeći put kada zaista poželite da vodite ljubav, ne dozvolite da vas menstruacija spriječi. Sve što treba da uradite je da ugasite svjetla i prepustite se čarima seksa. Izbjegavajte pozu kada ste vi gore, o neredu i ne razmišljajte, jer ćete imati poslije vremena da ga sredite, a nakon seksa prepustite se zajedničkom tuširanju sa vašim voljenim.

Izvor: Prva.rs

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/seks-za-vrijeme-menstruacije-ako-ciniti-ovu-gresku-mozda-je-vrijeme-da-prestanete/||claudebot