Dnevni horoskop za 26.09.2017.

Objavljeno: 26. 9. 2017 u 09:16h

Pogledajte šta vam zvijezde predviđaju za danas…

Ovan

Dobro ste raspoloženi. Danas je sjajan dan za putovanje, ne propuštajte priliku ako vam se ukaže.

Bik

Danas niste dobro raspoloženi jer previše brinete o novcu. Opterećuju Vas drugi ljudi svojim problemima, ali je krajnje vrijeme da tome kažete stop. Isplanirajte današnji dan dobro da biste sve stigli da uradite.

Blizanci

Danas je idealan dan za saradnju i kontakte sa drugim ljudima. Nemojte se nervirati ako sve ne ide kako ste zamislili, samo ostanite pozitivni.

Rak

Ambicioznost se cijeni. Na poslu će nadređeni biti prezahtevan, ali ćete moći da uradite sve što se traži od Vas. Bavite se sportom danas, ako imate vremena.

Lav

Sjajno se osjećate. Sve Vam ide kako treba. Dobar je dan za posao. Pozitivni ste i dobro utičete na druge ljude.

Djevica

Posvetite se porodici. Preosjetljivi ste na kritiku, ali ne primajte sve tako lično. Neka bliska osoba Vam može pomoći savetom u vezi sa problemom koji imate.

Vaga

Komunikativni ste i odlično raspoloženi. Danas je idealn dan za druženje, nove kontakte. Možete ići na kraći put sa nekim prijateljem, ako imate vremena.

Škorpija

Bićete prezadovoljni poslom. Zadovoljni ste kako saradnici i klijenti reguju na Vaš rad. Dajte svoj maksimum danas, jer ćete brže završiti veći dio obaveza.

Strijelac

Napeti ste zbog nekih problema u porodici. Nemojte prenositi to na posao, jer obaveze ne smeju da budu zapostavljene. Moguća je posjeta gostiju.

Jarac

Danas je dan za odmor. Nemojte se preforsirati. Biće Vam bitnije da se opustite kod kuće, nego da se družite sa drugima, ali i to je u redu.

Vodolija

Provedite više vremena sa prijateljima. Dobro se osjećate. Imate dosta ideja za posao, ali bi trebalo da popričate sa nekim o razradi plana rada.

Ribe

Napeti ste. Danas se ne osjećate baš najbolje, a imate previše posla. Uradite samo ono što morate i ostatak dana provedite kod kuće, sa porodicom.

Izvor: Mondo / Autor: Jovana Vilimonović

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/dnevni-horoskop-za-26-09-2017/?utm_source=SingleNajnovijeVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleNajnovijeVijesti||claudebot