Ne praštaju: Ovi horoskopski znakovi najburnije reaguju na prevaru

Objavljeno: 25. 9. 2017 u 13:42h

Ovi horoskopski znakovi najburnije reaguju na prevaru.

Neki će horoskopski znakovi prevaru primiti smireno i jednostavno na dostojanstven način prekinuti sav kontakt s osobom koja im je bila nevjerna, a nekima dostojanstvene i smirene reakcije jednostavno ne padaju na pamet. Ovi horoskopski znakovi će dignuti najviše prašine ako ih se neko usudi prevariti.

Ovan

Ovnovi su ponosni, a ako saznaju da ih je netko prevario, upravo će zbog vlastitog ponosa početi planirati osvetu – u tišini, naravno, a jednom kad krenu u osvetničko ponašanje, prave haos svuda oko sebe.

Lav

Ako sazna za nevjeru, lav istog trena skuplja stvari i napušta osobu koja je bila nevjerna. Tad kreće drama i nemilosrdno ponašanje, ali na van će lav itekako čuvati svoju intimu. Lavovi ne vole da drugi znaju da imaju problema u vezi, zato će sve odraditi dovoljno tiho da drugi ne čuju… ali i dovoljno glasno da čuje ko treba.

Škorpija

Ako prevarite škorpiona, bolje je da odmah priznate sami jer ako sazna od nekog drugog, čeka vas jako otrovno razdoblje u životu.

Strijelac

Osobe u ovom znaku se trude držati sve konce u svom životu, a ako saznaju da nešto nije kako treba, doslovno izgube razum. Prevara je jedna od situacija u kojem za strijelce zdravi razum u potpunosti nestaje.

Izvor: index.hr

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/ne-prastaju-ovi-horoskopski-znakovi-najburnije-reaguju-na-prevaru/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot