Dnevni horoskop za 20.09.2017.

Objavljeno: 20. 9. 2017 u 09:12h

Pogledajte šta vam zvijezde predviđaju za danas…

Ovan

Razmišljate da date šansu nekoj osobi koja Vam se udvara odavno. Danas bi trebalo da saradjujete sa drugima da biste sve stigli da obavite na vrijeme. Uljepšajte se, posjetite frizera ako imate vremena.

Bik

Na poslu sve ide kako treba i prilično ste iznenađeni koliko Vaše ideje imaju dobar odziv. Potrudite se da se usredsredite na posao. Ako imate problema u vezi to se može odraziti na posao. Fokusirajte se.

Blizanci

Danas se osjećate sjajno. Blistate i dobijate komplimente sa svih strana. Bilo da ste zauzeti ili slobodni danas ćete biti zadovoljni partnerskim odnosima. Slobodni, moguće je novo poznanstvo.

Rak

Danas ćete biti prilično nesigurni u sebe. Nemojte se obeshrabriti i nastavite da radite sve po planu. Bespotrebno brinete previše o tome šta će drugi reći.

Lav

Sve se vrti oko priče, razmjene informacija. Danas je sjajan dan za kupovinu tehnike, telefona, automobila. Posavjetujte se sa partnerom ili bliskim prijateljem oko posla.

Djevica

Ako imate neke bitne poslovne razgovor, znajte da će sve uroditi plodom. Danas je idealan dan za saradnju sa drugima, naročito ako su u pitanju ženske osobe. Nađite više vremena za porodicu.

Vaga

Danas nećete biti baš sjajno raspoloženi. Sve Vam smeta. Ne morate se viđati sa prijateljima ako Vam nije do toga.

Škorpija

Potreban Vam je mir. Posvetite se sebi i ne pretjerujte sa poslom. Uradite samo ono što je primarno.

Strijelac

Danas je dan za druženje i zabavu. Imate dosta ideja, ali ne mozete sve da ostvarite. Pomalo ste pod stresom zbog posla.

Jarac

Danas ćete imati dosta obaveza na poslu. Podijelite na više dijelova da biste sve stigli da obavite na vrijeme. Mogući su problemi sa nekom ženskom osobom na poslu.

Vodolija

Sjajno se osjećate. Imate višak energije. Idite na kraći put ako Vam se bude pružila prilika.

Ribe

Platite račune na vrijeme. Toliko toga želite da uradite, a tako malo vremena imate. Organizujte se bolje da se ne biste nervirali zbog propusta.

Izvor: Mondo / Autor: Jovana Vilimonović

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/dnevni-horoskop-za-20-09-2017/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot