Ova 3 horoskopska znaka do kraja septembra čeka iznenađenje

Objavljeno: 19. 9. 2017 u 13:54h

Septembar se bliži kraju, što znači da se ljeto bliži kraju i čeka nas siva, kišna i često dosadna jesen. Ali, za ova tri znaka će posljednji dani ljeta biti ujedno i najuzbudljiviji.

Lav

Dragi Lavovi, možemo samo da vam kažemo da se Venera trenutno nalazi u vašoj kući, gdje će i ostati do kraja mjeseca. To znači da će vam sam kraj ovog vrelog perioda donijeti pregršt prilika da se iskažete, pokažete i dokažete – bilo da se radi o ljubavnom životu, poslovnim poduhvatima ili nekim zdravstvenim stvarima. Drugim riječima, sad je pravi trenutak da započnete nešto novo, pa makar to bila i dijeta, jer su vam zvijezde za naredne dane tako postrojene da garantuju uspjeh. Za slobodne pripadnike ovog znaka ne bi trebalo da bude iznenađenje ako upoznaju osobu koja će ih toliko zaintrigirati da će sve drugo pasti u drugi plan.

Srećan vam kraj ljeta, Lavovi!

Djevice

Djevice su vjerovatno primijetile da im je čitav septembar bio odličan – što je i za očekivati, budući da je to njihov mjesec! Ništa se po tom pitanju neće promijeniti ni u narednim danima. Za vas bi u narednom periodu trebalo da važi pravilo “očekuj neočekivano” i budite spremni da se upustite u nove avanture, ma koliko se plašili izazova. Jer, ako postoji nešto novo što želite da probate, a plašite se, sada je idealan trenutak. Zvijezde su u vašem uglu, daju vam vjetar u leđa i samo čekaju vašu inicijativu. Neka nova ponuda, prije će biti romantična nego poslovna, mogla bi da se javi u posljednjim danima mjeseca i budite spremni da kažete gromoglasno “DA”. Za vas će jesenji mjeseci biti sve, samo ne dosadni.

Škorpija

Nakon dosta dosadnog, stresnog, koji traje od proljeća, konačno dolazi vrijeme koje će Škorpijama pružiti mogućnost da u potpunosti zablistaju. Jesenji mjeseci ovom znaku uvijek prijaju, a kraj ljeta ove godine donosi za sve avanturističke Škorpije dobru priliku da se malo posvete sebi, svojim željama, potrebama i ambicijama. To ne znači da ćete u narednim danima imati manje obaveza (sori, ali čak ni zvijezde nisu toliko uticajne) već da ćete se konačno naći u onom stanju uma u kojem vam sve djeluje lako i ostvarivo. Sve će vam ići od ruke i konačno ćete se osjećati kao ona stara Škorpija. Ovo posebno važi za slobodne pripadnike i pripadnice znaka, koji mogu da očekuju nekoliko ludih avantura koje neće trajati, ali će vas uspomne grijati tokom cijele zime.

Izvor: noizz.rs

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/ova-3-horoskopska-znaka-do-kraja-septembra-ceka-iznenadenje/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot