Ljubavni horoskop za jesen: Evo koga očekuje fatalna ljubav, a ko će još morati da čeka

Objavljeno: 15. 9. 2017 u 13:41h

Saznajte kakav će vam biti ljubavni život u narednom periodu.

Ovan

Pokušajte da kod ljudi idete malo dublje od njihovog spoljašnjeg izgleda i iznenadićete se onim što otkrijete.

Bik

Vaš ljubavni život je trenutno prebukiran i jesen će vam biti ispunjena ljubavlju. Nikada niste bili privlačniji, niti imali više obožavalaca – pa zato birajte pažljivo.

Blizanci

Stvari se polako popravljaju u vašem ljubavnom žviotu, pa ćete se malo i uozbiljiti – na dobar način. Trik je da pronađete balans između odgovorne strane veze i zabave u njoj.

Rak

Ljubav je u vazduhu! Vi ste jedan od najsrećnijih znakova kada je ljubav u pitanju i neće imati nestašice potencijalnih partnera.

Lav

Kada je ljubav ove jeseni u pitanju, postoji velika šansa za prikrivenu aferu. Takođe, možda će vam prijati i malo povučenog vremena za sebe i partnera ako ste u vezi.

Djevica

Pred vama je magično vrijeme za romanse i vrlo lako bi neko ko je sladak i osjećajan mogao da vas obori sa nogu. Važno je da budete otvoreni prema osobama koje inače nisu vaš tip.

Vaga

Kada je ljubav u pitanju, sve se svodi na ugađanje vama i dragoj osobi. Planirajte mala bjekstva i zajedničke avanture jer će vas to još više zbližiti. Ako tražite romansu, odlučite se za nekoga ko je pouzdan.

Škorpija

Vaša harizma i magnetizam će tokom jeseni biti na svom vrhuncu, a vaše samopouzdanje biće poput afrodizijaka za suprotni pol. Mnogi su zainteresovani za vas, ali obavezno se odlučite za one romantične.

Strijelac

Vi ste veoma znatiželjna osoba i bićete najsrećniji sa partnerom koji je uvijek raspoložen za nove stvari. Planirajte mu niz spontanih izlazaka, i vidite kako će proći ovaj važan test.

Jarac

Tokom jeseni ćete biti spremniji da se malo smirite i budete “ispod radara”. najviše će vam odgovarati romantične večeri kod kuće i zato potražite nekoga ko je spreman da se s vremena na vrijeme malo isključi i prepusti kućnoj atmosferi.

Vodolija

Pred vama je veoma uzbudljiv ljubavni period. Možda ćete početi da se zbližavate sa nekom novom osobom, ili udaljavate od postojeće. Nemojte previše analizirati stvari, već se prepustite i vjerujte svom srcu.

Ribe

Vrlo lako može da se desi da potpuno padnete na nekog novog ove jeseni. Prednost dajte osobama koje su sposobne i koje će vam se udvarati na pravi način i pomoći vam sa svim onim stvarima koje su vama dosadne.

Izvor: telegraf.rs

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/ljubavni-horoskop-za-jesen-evo-koga-ocekuje-fatalna-ljubav-a-ko-ce-jos-morati-da-ceka/||claudebot