Ne žele da priznaju: Ovo su najčešće laži horoskopskih znakova

Objavljeno: 13. 9. 2017 u 13:58h

Otkrivamo najveće laži svakog horoskopskog znaka…

Poznato je da svi horoskopski znakovi imaju neku svoju posebnu osobinu koja ih čini posebnim, ali i prednosti i mane. ZvIJezde takođe mogu uticati i na razvoj razmišljanja, a da mi to ni ne znamo. Uprkos stalnoj težnji da budemo iskreni i bez dlake na jeziku, svaki horoskop znak ima slabost kojom jedino sa lažima može da pokrije.

Iako to nisu velike laže koje mogu negativno uticati na bio koga, nije na odmet saznati šta svaki horoskopski znak ne želi da prizna…

“Naravno da sam smiren. I nisam ljut.” – Ovan

Ovan je znak koji se lako ljuti i koji često ne može da iskontroliše svoje emocije. Kako mu to ne ide u korist jer je to njegova velika slabost (ipak je on jak i nepopustljiv), često zna da kaže da je sve u redu, iako je očigledno da nije i da mu malo fali da “pukne”.

“Ja ljubomoran? Ma ne.” – Bik

Bik je staložen znak koji je opelemenjen strpljivošću i velikom lojalnošću. Kako su uglavnom osobe u ovom znaku pune samopouzdanja, nikada neće priznati da su ljubomorne na nekoga. Ipak, lakše bi bilo da prizna kako bi se otarasio tog “tereta” i nastavio sa foksuiranjem samo na svoj život.

“Nikada nisam osuđivao/la ljude, ali stvarno.” – Blizanci

Iako su otvoreni i širokog razmišljanja, Blizanci nikada neće otvoreno reći da često osuđuju druge zbog različitih postupaka ili razmišljanja, baš zbog toga što želi da u tuđim očima izgleda i ostane takav. Blizanci su sa druge strane svjesni toga, i stalno žele da uklone ovu manu.

“Nije mi ništa, dobro sam.” – Rak

Rak je emotivan horoskopski znak koji često ne zna i ne može da sakrije svoje emocije. Bilo da se tiču lično njega ili nekog drugog, Rak se poistovjećuje se njima i u bukvalnom smisli dijeli emocije – loše ili dobre. Na žalost, prije će slagati da mu nešto ne odgovara ili da mu nije dobro, nego da otvorno kaže šta mu je na duši.

“Prebolio/lja sam ga/je.” – Lav

Lav je ponosan znak koji ne želi nikada da poklekne pred drugima. Međutim, ovaj horoskopski znak ima veliko srce i samim tim nije ravnodušan na mnoge stvari. Stoga, teško da će ikada pred drugima reći da ga je nešto povrijedilo ili da nije prebolio skorašnji raskid sa partnerom. Ponos će ga visoko držati, ali će izmeću svoja četiri zida tugovati.

“Ne nerviram se uopšte.” – Djevica

Kao najveći perfekcionista kome je svaki detalj bitan, logično je da će se nervirati i za najmanju sitnicu – ali vam to nikada neće otkriti. Skupljaće nervozu u sebi, a onda će pokušati da ignoriše sve što joj nije po volji. Na kraju ćete je uhvatiti kako sređuje i rješava sve što joj se nije u početku svidjelo.

“Nikada nisam slagala.” – Vaga

Sa jedne strane žele da se predstave svima kao iskrene osobe, a sa druge ih vuče njihova velika mana – želja za laganjem. Od sitnijih do većih, Vaga će svuda po malo dodati nešto što nije tačno, ali neće dozvoliti da bude uhvaćena jer je to za nju najveći poraz.

“Nije mi bitno to, ne opterećujem se s tim.” – Škorpija

Škorpije su poznate kao znak kome kada se nešto svidi – postaje opsjednut za time, bilo da je u pitanju predmet ili osoba. Ali, ove spolja hladnokrvne osobe više vole da ih drugi tako pamte nego da pokažu emocije koje se kriju ispod te maske.

“Baš me briga.” – Strijelac

Nasmijani, pozitivni i nosioci dobrog raspoloženja, Strijelčevi su jedan od omiljenih znakova horoskopa. Ali naspram svih tih lijepih stvari, postoje i periodi u kome se osobe u ovom znaku ne osjećaju baš najbolje. Ovaj horoskopski znak će u takvim periodima uglavnom podići ruku i reći da ih baš briga, iako unutar sebe znaju da baš i nije tako.

“Nije mi potrebna ničija pomoć” – Jarac

Jarčevi su snažne i snalažljive osobe koje u svakoj situaciji znaju kako da odreaguju, ali kao i svakom čovjeku – ponekad je i njima potrebna pomoć, bilo emotivna, bilo novčana ili fizička. Ipak, oni to neće priznati i izabraće da idu sami kroz bilo koji put. Sada kada ovo znate, nemojte nikada odustajati od njih i uvijek idite sa njima jer će im pomoć negdje sigurno zatrebati.

“Ne znam šta znači nesigurnost.” – Vodolija

Vodolije su poznate po svom uvijek pozitivnom stavu i opuštenosti kojom vladaju u svakoj situaciji, ali vam nikada neće priznati da se osjećaju nesigurno i da svaki svoj korak po hiljadu puta preispituju dok se ne uvjere da je sve u redu. Ovo ponekad može biti velika mana, jer će često izabrati pogrešno ukoliko se ne konsultuju sa nekim drugim.

“Mogu sama da pređem preko toga.” – Ribe

Ribe su znak koji voli da otputuje u svoj svijet i grad u koji niko drugi ne može ući. U njemu će osoba u ovom znaku nagovarati sebe da sve može sama, iako će duboko u sebi znati da joj je pomoć i te kako potrebna. Ne dozvolite joj da potone na dno zbog svojih misli i uvijek ih dobro preispitajte da li im je potrebna vaša pomoć.

Izvor: zenskimagazin.rs

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/ne-zele-da-priznaju-ovo-su-najcesce-lazi-horoskopskih-znakova/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])