Uklonite neželjene dlačice sa lica: Napravite same masku od paradajza

Objavljeno: 12. 9. 2017 u 20:51h

Mnogo žena ima problem sa dlačicama na licu, koje se trude da pokriju puderom ili ih bezuspješno čupaju pincetom. Međutim, jedna maska vam može znatno popraviti situaciju.

Najbolja stvar je što je ova maska pogodna za sve tipove kože, ne samo da će ukloniti neželjene dlake, već će učiniti i kožu mekanom.

Za pripremu ove maske potrebno je:

– 1 paradajz

– Želatin prah

– Sirovo mlijeko

– Med

Priprema i primjena:

Uzmite sok od 1 zrelog paradajza. U čašu stavite 1 kašičicu paradajz soka. Dodajte 1 kašičicu želatinskog praha. U ovo dodajte 1 kašićicu sirovog mlijeka. Miješajte dobro. Dodati nekoliko kapljica meda, miješati i nanijeti masku koja je spremna za korišćenje.

Nanijeti debeli sloj maske i pustiti da se potpuno osuši. Olabavite polako i skinite.

Izvor: Unoportal

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/uklonite-nezeljene-dlacice-sa-lica-napravite-same-masku-od-paradajza/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot