Dnevni horoskop za 12.09.2017.

Objavljeno: 12. 9. 2017 u 09:11h

Pogledajte šta vam zvijezde predviđaju za danas…

Ovan

Pričljivi ste, pazite da ne kažete neke stvari ljudima kojima ne treba da kažete. Budite diskretniji. Danas ćete imati očekivan priliv novca.

Bik

Imate dosta obaveza danas, ali morate da nađete više vremena za sebe. Budite praktični. Ne prejedajte se, mogući su problemi sa varenjem.

Blizanci

Brinite više o sebi, a manje o drugima. Napeti ste. Organizujte se bolje za posao.

Rak

Nervozni ste. Ne nervirajte se zbog stvari na koje ne možete da utičete danas. Hranite se zdravije.

Lav

Provedite više vremena sa dragim ljudima. Danas ste jako dobro raspoloženi i prijatni prema drugima. Moguć je probem sa cirkulacijom.

Djevica

Imate dosta posla, morate dobro da se organizujete kako biste sve stigli da uradite. Ne radite više stvari u isto vrijeme. Nađite vremena za porodicu.

Vaga

Fokusirajte se na ostvarivanje ideja koje odavno imate. Prijalo bio vam putovanje, iskoristite priliku ako Vam se ukaže. Pazite gdje ostavljate ključeve i dokumenta.

Škorpija

Strastveni ste. Posvetite više pažnje partneru. Ako ste sami, vrijeme je da se posvetite izlascima. Platite račune na vrijeme.

Strijelac

Prijatelji mogu da Vam pomognu oko posla i privatnih problema, imajte to na umu. Komunikativni ste. Skloni ste flertu.

Jarac

Prionite na poslovne obaveze, ali se ne nervirajte oko sitnica, samo budite vredni. Neke ženske osobe na poslu mogu da Vas iznerviraju, ali ne slušajte šta drugi pričaju o Vama.

Vodolija

Bavite se sportom danas. Energični ste i odlično raspoloženi. Potrudite se da se posvetite partneru. Slobodni, moguće je neko novo poznanstvo.

Ribe

Potrudite se da napravite kompromise. Usmjerite se na pozitivne stvari danas, iako niste sjajno raspoloženi.

Izvor: Mondo / Autor: Jovana Vilimonović

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/dnevni-horoskop-za-12-09-2017/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot