Dnevni horoskop za 08.09.2017.

Objavljeno: 8. 9. 2017 u 10:24h

Pogledajte šta vam zvijezde predviđaju za danas…

Ovan

Danas bi trebalo da se bavite sportom. Budite aktivni. Ako budete imali priliku da idete se vidite sa nekim dragim ljudima, eventualno da idete na neko putovanje, nemojte je propustiti.

Bik

Danas nije dobar dan za kupovinu, makar ne veću, pa pokušajte da ne kupujete nešto što Vam nije previše važno. Strastveni ste. Imate previše planova za danas, ali pokušajte da odradite ono što je najbitnije.

Blizanci

Skloni ste saradnji. Odlično se osjećate. Potrudite se da se usmjerite na partnerstva svake vrste, jer je danas idealan dan za dogovore.

Rak

Danas ste preosjetljivi na kritiku. Iako je dobar dan za posao, nemojte se premarati. Mogući su problemi sa leđima.

Lav

Imate višak energije. Danas ste strastveni. Ne zaboravite da platite račune na vrijeme. Radite nešto što volite, bavite se hobijem.

Djevica

Nervozni ste. Provedite više vremena kod kuće. Izbalansirajte privatni život i obaveze vezane za posao.

Vaga

Idite na kraći put. Pazite gdje ostavljate dokumenta. Nemojte svima pričati o planovima nego zadržite neke stvari za sebe.

Škorpija

Danas se ne prejedajte. Mogući su problemi sa varenjem. Odličan dan za šoping.

Strijelac

Trebalo bi da se odmorite. Zabavite se, vidite se sa prijateljima. Ne opterećujte se tuđim problemima, nego gledajte sebe.

Jarac

Danas je dan za završavanje započetih obaveza. Odmarajte se više. Mogući su problemi sa cirkulacijom i spavanjem.

Vodolija

Napeti ste zbog obaveza. Mnogo stvari treba da uradite, a nemate vremena. Potrudite se da se družite, makar uveče, prijaće Vam društvo dragih ljudi.

Ribe

Ne osjećate se baš najbolje. Nemate dovoljno energije. Mogući su problemi sa pritiskom.

Izvor: Mondo / Autor: Jovana Vilimonović

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/dnevni-horoskop-za-08-09-2017/||claudebot