Šta žene kažu o muškim izrazima lica dok vode ljubav

Objavljeno: 29. 8. 2017 u 12:58h

Neke žene kažu da ih pogled na partnerovo lice dok vode ljubav jako uzbuđuje. Ima i onih koje skrivaju lice, jer im je neprijatno da pokažu koliko uživaju u seksu.

Na mobilnoj aplikaciji Whisper žene su iskreno i anonimno otkrile šta misle o partnerovom izrazu lica dok vode ljubav, ali i o svom.

Neke se stide emocija pa skrivaju lice, a druge sve to jako uzbuđuje.

Evo što su ispričale:

“Izraz lica mog supruga toliko me uzbuđuje da jako brzo doživim orgazam”.

“Rekla sam mu kako izgleda dok vodimo ljubav, a on je na to pobjesnio”.

“Moj dečko uvijek pravi čudne grimase, pa izbjegavam da gledam u njega. I ja uvijek skrivam lice jer sam zabrinuta da pravim neke glupe face”.

“Zbog bivšeg se osjećam nesigurno tokom seksa, pa sa sadašnjim sve mora da bude u mraku. Dečko mi je rekao da izgledam kao da ću da zaspim”.

“Za vrijeme prvog seksa izgledala sam kao da me stomak boli zbog nadutosti”.

“Svim silama se trudim da ne puknem od smijeha dok gledam njegov izraz lica. Ne uspije mi svaki put”.

Izvor: B92

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/sta-zene-kazu-o-muskim-izrazima-lica-dok-vode-ljubav/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])