Prirodan tretman koji će izbrisati akne i ožiljke sa vašeg lica

Objavljeno: 25. 8. 2017 u 13:58h

Nakon veoma dosadnih akni sa kojima se neki bore tokom adolescentskog perioda, na licu veoma često ostanu ožiljci kojih je veoma teško riješiti se.

Ožiljci koji ostanu nakon akni mogu praviti probleme gotovo kao i same akne pa su ljudi u stanju mnogo novca da daju na raznorazne kozmetičke tretmane i preparate.

Na blogu “Budget savy” tvrde da borba protiv akni ne mora biti ni skupa, ni teška, a ni dugotrajna, sve dok koristimo ono što nam je dala majka priroda.

Za masku koja uklanja ožiljke od akni potrebno vam je: 4 kašike limunovog soka, 3 kašike jogurta, 4 kašike meda, bjelance. Sve sastojke dobro izmešajte da dobijete jednoličnu smjesu.

Uz pomoć četkice cijelo lice namažite, a zatim smjesu lagano utrljajte na mjesta zahvaćena ožiljcima.

Ostavite masku da djeluje 15-ak minuta, a nakon toga lice jednostavno umijte toplom vodom.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/prirodan-tretman-koji-ce-izbrisati-akne-i-oziljke-sa-vaseg-lica/||claudebot